Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש קניתי רדיו דיסק של קנווד הדגם הכי פשוט שלהם כרגע ( 237 ) ויש לו יציאת AUX קידמית..

קניתי כבל שמתחבר לנגן ומתחבר לרדיו ואני לא יודע איך עוברים למצב שהמכשיר ישמיע דרך המקור החיצוני.

ניסתי בכפתור שבורר מצבים ואין שמה זכר ל AUX (יש רק טיונר,דיסק,כיבוי) .

איך בכל זאת מפעילים את המקור החיצוני..ניסתי כבר עם 2 כבלים שונים ושניהם לא עובדים.

היום הייתי בחנות שמכרה לי בכ"ס.. (פויטניר,מרכז התקנות של סלקום)

וגם שמה לא הצליחו להגיד לי איך משמשים ביציאת האוקס.

תודה למי שיכול לעזור.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם ההודעה טיפה ישנה אך בכל זאת היום הבנתי איך עושים את זה במכשיר שלי...

לוחצים לחיצה ארוכה על הכפתור שמעביר שירים ואז תגיע לתפריט בתפריט אתה צריך לחפש אץ הקטגוריה של האופציות של הסידי רדיו טלויזיה וידאו וכ"ו... אחת האופציות היא aux לחץ על הכפתור של העברת שירים שירים שנית ועכשיו בזמן שאתה מעביר ממצב סידי לרדיו יתווסף לך תפריט aux אני מתנצל מראש שאני לא זוכר תשם של הקטגוריה באנגלית של האפשריות חיבור אבל כמה דקות ותגיע לזה...

מקווה שעזרתי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שהנושא ישן, אבל למקרה שמישהו ינסה לחפש(כמוני) אז יש כאן טעות, לוחצים על כפתור MENU בצד שמאל למעלה של המכשיר לחיצה ארוכה בזמן שהמכשיר stanbay ושמה יש את האופציה של AUX

• תוכן חדש...