Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכן? משעשע, 2 קליאו ספורט בבית אחד.

שקול מילים, אני עוד אפתיעה ואענה להצעה בחיוב 8) בתקופה זו אני עדיין ממשיך למלות את מאגרי המידע שלי בכל בורג וחתיכת פח שקשורה לרכב ולא מעט בעלי קליאו "סובלים" ממני.

אהיה בקשר בפרטית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

שקול מילים, אני עוד אפתיעה ואענה להצעה בחיוב 8) בתקופה זו אני עדיין ממשיך למלות את מאגרי המידע שלי בכל בורג וחתיכת פח שקשורה לרכב ולא מעט בעלי קליאו "סובלים" ממני.

אהיה בקשר בפרטית.

אתה לא מאיים:wink: - מקווה מאוד שתגיע מחר למפגש - יש המון מידע שמחכה

פורסם

exodus, הרכב ללא טיפולים קרובים ומאיימים?

ברכותיי! עכשיו יש לי פחות מתחרים..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

חבריה, כמה נהוג להוסיף על השיפורים המותקנים ברכב (מערכת פליטה, מיתלים משופרים), או לחילופין להוריד אם אין?

אני מתאר לעצמי שזה לא מחיר מלא..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
חבריה, כמה נהוג להוסיף על השיפורים המותקנים ברכב (מערכת פליטה, מיתלים משופרים), או לחילופין להוריד אם אין?

אני מתאר לעצמי שזה לא מחיר מלא..

שיפורים זה תוספת ולכן אם הם לא קיימים אין לגרוע מהמחיר. מחירון המחירון (או מחיר השוק במקרה של הקליאו) מתייחס לרכב ללא שיפורים. במקרה של הקליאו ספורט רכב ללא שיפורים יכול להיתפס אצל חלק מהאנשים לעדיף על רכב משופר במנוע למשל.

מקובל להוסיף מחיר על רכב עם שיפורים במיתלים (בולמים, קפיצים) אבל ערך השיפור קשה להערכה. יש שיטה שמתייחסת לערך השיפור ביום מכירת הרכב כ-50% מערכו כחדש (בכפוף להצגת חשבונית). יש שיטה המחשבת את ההפרש בין מחיר החלק המשופר לעומת מחיר של חדש מקורי כאשר ערך ההפרש הזה מתווסף במלואו למחיר הרכב.

בשורה התחתונה, בשוק הפרוע של הקליאו ספורט הרכבים גם ככה לא נסחרים במחירי מחירון ולכן חישובים מדוייקים לא ממש רלבנטים.

אם אתה שואל בקשר לקליאו ב-yad 2 הרי שבולמי קוני שיש על האוטו הם לדעתי פלוס גדול של האוטו הזה לעומת 135K ק"מ שזה לא פלוס אלא מינוס קליל במידה והאוטו מטופל עם הסטוריה מלאה.

צמיגי גודייר F1 זה בהחלט נחמד אבל חשוב לראות לבדוק מה מצבם ותאריך היצור שלהם. זכור שצמיגים זה משהו מתכלה ובר חלוף.

הג'נטים שיש על האוטו הם לדעתי מינוס, פשוט לא יפים לטעמי.

המחיר שדורש בעל הרכב מבלי לראות את הרכב נשמע הוגן כנקודת מוצא למו"מ שבסופו אתה צריך לשאוף להורדה של 5% ממה שהוא מבקש...47.5K על האוטו הזה נשמעים לי כמו מחיר הוגן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אלעד, אז ככה,

אני , עדיין, לא נתקלתי ברכב במצב שלי:

• שנת 2001 עם 72K ק"מ
  • טיפולים מתועדים מהיום הראשון במוסכים מורשים כולל ספר טיפולים מלא. כל טיפול לפי שעון.
  • לא נחסך שקל על האוטו, והוא לא מטופל בשמן של 2 שקל ("העיקר לעשות טיפול"). מנוזל מתזים ועד כל דבר שצריך. אפילו שמן הגיר היקר ביותר נקנה, אף על-פי שרנו כלל לא מחייבת להחליף את שמן הגיר. פדנט :wink:
  • חלקים מקוריים בלבד בטיפולים. לא תחליפיים!
  • הגה עור חדש.
  • מושבים במצב חדש! דבר דיי נדיר.
  • קיט יניקה מלא של SIMOTA, כולל כיוון צינור לפתח בטמבון + תפיסה שלו. לא יושב באוויר. (הפילטר המקורי גם אצלי).
  • צנרת מלאה חדשה מנירוסטה עם הממיר.
  • דוד בנייה עצמית של גיא סרדין כולל הסתרה. (גם הדוד המקורי עדיין אצלי).
  • מערכת סטריאו מקורית עדיין שכוללת צ'נג'ר עם 6 דיסקים. לא נעשו חורים במגש האחורי.
  • פנסים אחוריים של דור 2.
  • פנסים קידמיים חדשים עקב דהייה (תופעה מוכרת).
  • פסי קישוט וידיות דלתתו בצבע הרכב.
  • מנורות PHILIPS. לא נחסך שקל גם על זה.
  • צמיגי DUNLOP SP9000.
  • שטיפה ידנית בלבד אחת לשבועיים. וקס נעשה לפני 3 שבועות. אפילו תא המנוע מנוקה אחת לחודש!
  • אזעקת ביפר רב בריח MVP#625.

אני מניח שקיימים עוד אקסמפלרים שמורים כמו שלי, אבל הם נדירים ברמה של 'גשם באוגוסט'.

מה שאני בא להבהיר זה, שאם הרכב היה מוצא למכירה הוא היה נסחר הרבה מעבר לעשירייה מעל המחירון ואני באמת

חושב שזה מגיע לי. סה"כ כל רכב אחר שיקנה ויעשה לו יישור קו (מה שלא צריך אצלי)- יעבור אפילו את סכום המכירה שלי.

וסתם לידע כללי... אני מקבל כמעט כל יום הצעות למכור את הרכב. :lol::lol::lol:

גמר חתימה טובה וצום קל לכולם 8)

אולי מספיק כבר לעשות לובי לרכב שלך ?

אני שם כסף שבחצי שנה הקרובה הוא יהיה למכירה.

שלח הצעה להצטרף לסבב רנו בפורמולה.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

casper, יש לו קוני מתכווננים, ומאחור בלבד. מה שמבעס שם זה העדר מערכת פליטה משופרת (מה ההבדל בביצועים וצליל אגב?) וק"מ גבוה, שנראה לי מתקזז עם היד הנמוכה יחסית. לא עשה עדיין מצמד, והרכב עשה את רוב הונו בנסיעות ארוכות.

עוד שעה אדע איך הוא נוסע..

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אהיה בקשר בפרטית.

בשכונה שלי יש כמה מכוניות נחמדות, מיאטה NB, גולף GTI דנדשה, 2 קליאו ספורט (היו 3) ועוד כמה מטעמים...

וכמו שרוי ציין אתה לא מאיים!

והבחור מעליי- מערכת פליטה לא עושה יותר מדי חוץ מלעשות רעש, ותאמין לי שלקליאו יש סאונד מספיק טוב בלי המערכת.

פורסם
אולי מספיק כבר לעשות לובי לרכב שלך ?

אני שם כסף שבחצי שנה הקרובה הוא יהיה למכירה.

שלח הצעה להצטרף לסבב רנו בפורמולה.

נתחיל לפי סדר ה-א'-ב' כדי שייהה יותר קל.

אז ככה:

א. אני לא שואל אותך בכלל מה כן לעשות ומה לא לעשות.

ב. מי אתה בכלל שתטיף לי מה לעשות ומה לכתוב?!

ג. אל תעביר ביקורת בהפגנתיות על אנשים שאתה לא מכיר ולא פגשת בחיים שלך. אתה עדיין לא אלוהים.

ד. אתה יכול לשים כמה כסף שאתה רוצה, בנתיים אתה לא בעל האוטו וגם בעתיד סביר להניח שלא תהיה.

ה. תרד מהעץ שתיפסת עליו, עדיף מהר, הוא דיי גבוה בשבילך.

ו. האוטו לא יהיה בשום פנים ואופן למכירה בשום חצי שנה וגם בשנה הקרובה.

אבל אנשים יותר גדולים ממני דיברו ודעתם השתנתה. אי אפשר לדעת מה יקרה מחר מכיוון

שאני עדיין חייל וגם משלם על לימודיים אקדמיים.

שיהיה חג שמח היום!

גם לך... :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

חברה יש מספיק הגיגי שווא, לא צריך להתנצח.

ולעניין: ראיתי את MK1 החדרתית עכשיו. שמורה, 4 שנים אצל הבחור, נהוגה ע"י האישה. הצמיגים בני שנה מלפנים ושנתיים מאחור, רישומים מלאים על כל טיפול וכולם נעשו בזמן. ע"פ המוכר מירב הק"מ בכביש המהיר, והאוטו לא חווה חיי ספורט.

האוטו מרגיש מצויין אם כי קצת אנמי לטעמי (שקט נורא) והמצמד ההיפופוטמי הסטנדרטי.

הוא לא מוכן לרדת מ 50..שזה קצת מעל המקסימום שלי, אז מי שבא ברוך הבא

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם
חברה יש מספיק הגיגי שווא, לא צריך להתנצח.

ולעניין: ראיתי את MK1 החדרתית עכשיו. שמורה, 4 שנים אצל הבחור, נהוגה ע"י האישה. הצמיגים בני שנה מלפנים ושנתיים מאחור, רישומים מלאים על כל טיפול וכולם נעשו בזמן. ע"פ המוכר מירב הק"מ בכביש המהיר, והאוטו לא חווה חיי ספורט.

האוטו מרגיש מצויין אם כי קצת אנמי לטעמי (שקט נורא) והמצמד ההיפופוטמי הסטנדרטי.

הוא לא מוכן לרדת מ 50..שזה קצת מעל המקסימום שלי, אז מי שבא ברוך הבא

הקליאו ספורט מגיעה עם מערכת פליטה מצויינת כבר מהיצרן. הסאונד של האוטו גם הוא מהמדליקים, אם התחלת להתבאס מקליאו ספורט שמורות אבל לא משופרות ונשמעות אנמיות....מה אני אגיד לך, אתה לא בכיוון הנכון, ממש לא.

בקשר לרכב הזה ספציפית, אם הקוני ספורט רק מאחור זה מהותי...50K זה באמת קצת יותר מדי. הבחור רק פרסם את האוטו, צור איתו קשר בעוד שבוע ואם האוטו עדיין יהיה רלבנטי הוא ירד במחיר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ענית לי על מה שרציתי לדעת.

חג שמח לכולם

תזכור את התאריך- נדבר עוד שנה :wink:

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...