Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב , אבא שלי עכשיו הגיע וקנה 2 צמיגים של ALLIANCE ב 400+ .

חדשים הכל טוב ויפה , אבל האם הם באמת חדשים ? במאמר שקראתי ראיתי ששנים של צמיגים צריכים להיות מוטבעים עליו (תאריך יצור) וזה צריך להיות ככה |1507| נגיד חודש 15 שנת 07 .

בצמיג שהוא קנה (זוג) לא רשום ככה אני יודע שהסימון הנ'ל הוא משנת 2000 כלומר יש מצב שהם עד כדי כך ישנים ?

או שמא ב אליאנס יש סימון שונה (אני בספק) ?

רשום על הצמיג A-975 .

161H2207

מידה 175 , 65 , 14 .

מישהו יכול לעזור לי האם עבדו עליו ולמה לעזאזאל אין שום מידע עליהם בגוגל או אפילו באתר יצרן של ALLIANCE וגם לא ב TIRES4U .

אשמח לתשובה . תודה

פורסם

אופציה 1: 22-07 זה היצור.

אופציה 2: התאריך מוטבע רק על דופן 1 של הצמיג, ככל הנראה הדופן שפונה פנימה ואתה לא רואה אותה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מה שרשמת זה התאריך יצור של הצמיגים הנ"ל 2207 , זאת אומרת שצמיגים אלה יוצרו בשבוע ה22 לשנת 2007 . בחודש מאי לפי הערכתי...

סע לשלום :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

קודם תודה על ההתיחסות .

עכשיו אם באמת התאריך הוא 161H2207 אז מה זה ה 161H ?

ולמה זה לא רשום כמו בכל צמיג |2207| בצורה פשוטה כזו ?

פורסם
קודם תודה על ההתיחסות .

עכשיו אם באמת התאריך הוא 161H2207 אז מה זה ה 161H ?

ולמה זה לא רשום כמו בכל צמיג |2207| בצורה פשוטה כזו ?

161 זה קוד עומס על הצמיג

H זה קוד מהירות של הצמיג

פורסם

או קיי תודה .

החכמתי .

ואחרי שביקרתי באתר שלהם ראיתי התייחסות עם אותיות ומספרים אבל מדוע בטבלאות בקישור לא מופיעים האות H והמספר 161 ? כפי שאמרת שהם צריכים לציין עומס ומהירות ץ

עריכה : קישור :http://www.alliance.co.il/eng/content.php?s_lan_id=1&s_category_id=4

פורסם

h= 210 KM/H

אגב בדוגמה שהבאת זה שבוע 15 של שנת 2007 ולא חודש 15 (לא ידוע לי שיש כזה חודש :lol:)

Seat Leon cupra R

• תוכן חדש...