Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היכן נמכר החומר בארץ?

ראיתי שעלותו כ-8 דולר לערך באיביי, אך עם משלוח (16 דולר), מגיעים ל-95 שקלים, כך שאם מחירו כבר בארץ 100 ש"ח, כנראה שעדיף לרכוש כאן.

ראיתי את החומר בכמה חנויות לאביזרים בתלפיות, ואני מניח שגם במרכז ובצפון ניתן למצא אותו. אכן לאחר בדיקה, כולל מחיר המשלוח עדיף לקנותו בארץ.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחן הזמן יגיד את שלו...מקווה שיחזיק.

אני בכל אופן משתמש עד היום בגריז סיליקון לגומיות שעוד נשאר לי מהצבא :wink:,

זה מחזיק יפה חצי שנה בערך.

פורסם

חומר שעזר לי להוריד מדבקות עיקשות (שישבו על הזכוכית והפגושים של ה306 שלי לפחות 6 שנים) היה חומר נגד אבנית (אנטי קאלק) נוזלי

לפני שתזדעזעו, רק צריך לדאוג לכיסוי של סמרטוט על הדשבורד או הפח (אם חלק מהחומר עלול לנזול עליהם)

לא מוריד את הצבע ונראה כאילו לא הייתה מדבקה לפני, במיוחד על הזכוכיות. השתמשתי בו אפילו על הזכוכית האחורית והורדתי לאט לאט כדי לא לפגוע במפשיר.

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים,

בהמשך לשרשור הזה מלפני כחודשיים וחצי, כפי שהבטחתי, אני שב ומעדכן.

החומר החזיק מעמד יפה מאוד, גם על הפגוש האחורי שנצבע לפני כחדשיים וחצי וגם על המראה הימנית, שנצבעה כחודשיים לפניו. צירפתי תמונה של קטע קטן שצבעתי מהפגוש הקדמי לפני קצת יותר מחודשיים.

היום צבעתי את כל החלקים השחורים והאוטו נראה הרבה יותר יפה כך.

ממולץ,

שחר

DSCN9308.JPG

DSCN9309.JPG

DSCN9310.JPG

DSCN9312.JPG

DSCN9315.JPG

DSCN9316.JPG

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

יצא יפה.

גם אני בג'אסטי שהייתה לי הייתי צובע את הפגושים מדיי פעם.

זה לא מחזיק לנצח, אבל את השיפור שהוא נותן למשך שנה שנתיים, לעומת ההשקעה האפסית זה ממש שווה.

פורסם

יצא נחמד רק לא הבנתי על מה כל ההשקע וכל המהומה,

אני אישית קניתי ספריי צבע שחור לפלסטיק ניקיתי את הטמבון עם טינר וצבעתי אותו.

שעה עבודה כולל ייבוש ו 40 ש"ח ספריי (אפילו לא שמתי עיתונים אלה פשוט ישר אחרי הצביעה עברתי עם סמרטוט ואלכהול על הגריל והפנסים).

מה שכן בשביל ספריי צריך מקום סגור נטול רוח ואבק חניון של בניין למשל.

ויצא כמו חדש.

פורסם

כמה דברים לגבי ספריי:

קודם כל חייבים מקום סגור, לי אין כזה.

שנית, הספריי לא מתייבש בצורה אחידה בדרך כלל (לפחות בכל הפעמים שאני ניסיתי) ואבק ולכלוך נדבקים אליו.

דבר נוסף, אני חושב שעל מנת לצבוע רכב כמו שלי צריך 2 מיכלים של ספריי, לעומת ה forever black שמספיק לפעמיים רכב כמו שלי. מה גם שהוא ייעודי לפלסטיק ולא דוהה בשמש כל כך מהר (כל הקיץ הרכב עמד בחוץ בשמש).

שחר

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

הרכב אכן צבאי לשעבר (כמו שרשום באחת התגובות למעלה) אבל אין קשר בין הדברים.

ברוב הרכבים שנתקלתי בהם שיש להם חלקי פלסטיק לא צבועים, הפלסטיק דוהה לאחר שנתיים שלוש.

אולי ברכב צבאי לשעבר שהיה בשמש כל הזמן וספג שימוש בחומרים לא מתאימים המצב חמור יותר, אבל כל חלק פלסטיק שהוא ישרף בשמש הישראלית.

שחר

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

אני לא רוצה לבאס אותך או משהו כזה, אבל אני רואה איך יום יום מתעללים ברנו מגאן/ קנגו דיזל שעוד נשארו בשירות. איך אני אסביר.. קורעים את המכוניות, מתעללים בהם, ועוד ועוד, השמים הם הגבול.

עכשיו נכנסו לשירות היונדאי גטס/ אקסנט ליסינג והפורד קונקט, בוא נגיד שהחגיגה בעיצומה.

פורסם

אני לא חושב שאתה כ"כ מבאס אותו בהתחשב שהרכב אצלו לפחות כמה חודשים טובים (אם לא יותר) ושהוא רכב אותו בפחות מחצי מהמחירון.

אתה חושב שכולנו לא היינו בצבא?!

מצד שני ד"א, בצבא מקפידים על טיפולים בזמן ובמוסכים מורשים בלבד (מורשים יבואן באמת ולא כלליים כמו שהליסינג מטעה את הלקוחות שלו).

כל תקלה מטופלת ומסודרת והרכבים נמצאים ברמת אחזקה גבוהה מאוד.

בנוסף הם עוברים ביקורת חודשית.

ככה שבד"כ אם כבר לקנות רכב ממשלתי - אז מהצבא.

אז נכון שהיינו קצת מושכים טורים ומרימים הנדברקס, אבל על כל פיפס שלא היה במקום היינו הולכים מייד למוסך ומסדרים.

חוצמזה שזה לא יותר גרוע ממה שבעל רכב ליסינג "עצבני", או ילד מתלהב עושים לאוטו שלהם.

פורסם

אכן, גם אני הייתי חייל, והיתה לי רנו מגאן שהייתי יוצא איתה הביתה מדי פעם, ואני יודע שקורעים למכוניות האלו את הצורה, אבל אני זוכר לטובה את הטיפול השבועי שהיה תמיד בזמן ואת התיקונים במוסכים מורשים בלבד. אל תשכח שזה אינטרס של הצבא לשמור על המכוניות האלו כי הן משרתות את הקצינים ואנשי הקבע.

תוסיף לזה את המחיר הנמוך ממחירון וקיבלת רכב מטופל (לא בהכרח שמור) במחיר מציאה, ובואו לא נשכח שהוא סוס עבודה (המגאן הקודמת שלי היתה צבאית גם כן ועשיתי איתה תאונה כאשר הספידומטר שלה עמד על 407,000 ק"מ. היא נסעה כמו חדשה עד לאותו רגע!).

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

להגיד לכם יותר מזה?

רכב שלא עבר טיפול בזמן (בזמן ז"א חריגה של מקסימום 500 ק"מ) מושבת מנהלתית וצריך אישור של ק.חימוש פיקודי ע"מ לשחרר אותו חזרה לקצין.

ק. החימוש הפיקודי למי שאינו יודע הוא קצין בדרגת אל"מ, ככה שיש לו לא מעט כוח והוא אינו קשוב ונכנע לכל מיני קומבינטורים בשיטת ה"אח שלי, עשה טובה".

בנוסף, כל רכב שלא ביצע טיפול חודשי/תלת חודשי בזמן צריך להגיע יחד עם טופס תלונה חתום וממוספר.

אחרת לא יבוצע לו טיפול חודשי חדש ולא יינתן לו שירות (כניסה למוסך, ואם ייכנס לא ישוחרר ללא טופס זה)

רק עוד דבר שמראה עד כמה הצבא רציני בנוגע לרמת אחזקת הרכבים.

פורסם

אני מבינה שעם החומר הנ"ל ביצעת צביעה של 2 שכבות בלבד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חייב להגיב על הבולשייט

יש איזה מיתוס שאומר שרכב צבאי הוא חרוש .

מנסיון שלי .

אני לא חושב שכל הרכבים שם חרושים קודם כל .

לי לדוגמא יש 205 ממשרד הביטחון והרכב שמור

מאוד יותר מרכבים שאני רואה ברחובות

הייתי חייב.

תודה רבה

נתי.

• תוכן חדש...