Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

הזמנתי מאזדה 2 חדשה מהחברה אתמול,

ראיתי שיש לה מערכת מובנית,

עכשיו אני יודע שהאופציה היחידה שיהיה לי "איכות" במערכת זה לשים פאנל במקום אחר כמו תא כפפות וכדומה..

נ.ב

ברכב הקודם היה מערכת "טובה" והכול, שאהבתי איך ששמעו בה.

אבל ברכב הקודם לא היה מערכת מובנית.

והוצאתי את כל הרכיבים שהוספתי (2 מגברים, קבל, פאנל, קומפוננט, ו 6x9 שהיו).

כל זה אני יודע שאין בעיה להתקין במערכת של המאזדה עם מתאמי RCA(וגם המערכת של המאזדה Mp3 ככה שזה לא כזה נורא),

אבל אני יודע שזה לא יהיה איכותי כמו פאנל, מבחינת חיתוכים וכיוונים.

יש אופציה כלשהיא שכן תהיה לי איכות טובה גם אם אני לא ישים את הפאנל?

אולי להוסיף איזה רכיב (איקולייזר?) שישפר את האיכות שמיעה?

תודה רבה !

פורסם

במקרה כזה אני הייתי הולך על rockford 3.sixty v2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מחזק את אדי הטרי סיקסטי עושה פלאים למערכות מובנות .

אפשר קצת הרחבה בנושא?

ז"א מזה בכלל? :-D

כמה עולה?

פורסם

אני דווקא הייתי ממליץ לחכות מעט זמן ולראות איזה פתרונות יצירתיים יגיעו להחלפת המערכת המקורית ולהתקנה של אחת חיצונית במקומה - כמו שהיה עם המאזדה 3, וכמעט עם כול רכב חדש שיוצא.

יסכימו איתי פה כולם שאין תחרות בין HU חיצוני אייכותי (כמובן בעלות של רכישת ה-3SIXSTY)למעבד הנ"ל.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אני דווקא הייתי ממליץ לחכות מעט זמן ולראות איזה פתרונות יצירתיים יגיעו להחלפת המערכת המקורית ולהתקנה של אחת חיצונית במקומה - כמו שהיה עם המאזדה 3, וכמעט עם כול רכב חדש שיוצא.

יסכימו איתי פה כולם שאין תחרות בין HU חיצוני אייכותי (כמובן בעלות של רכישת ה-3SIXSTY)למעבד הנ"ל.

אוקיי אני אחכה, ומה בנתיים...? אני יחבר עם מתאמים של המערכת האורגינלית ל RCA..?

ובכל זאת אני מעדיף להשאיר את המערכת המקורית מכיוון שכשאבא שלי נוסע באותו והוא רוצה לשמוע רדיו הוא יעדיף את המערכת המקורית על פני הפאנל שאני ישים באוטו, מכיוון שהוא לא מוכן ללמוד להשתמש בו, לא יודע למה הוא לא מוכן.

אני מעדיף פתרון שיאפשר או שימוש בשניהם(גם במקורי וגם בנוסף), אני ישתמש בנוסף והוא במקורי,

או פתרון שיאפשר להשתמש במקורי עם איכות של פאנל חיצוני.....

איך עושים דבר כזה?

תגיד לי אתה.......?

בקשר ל3sixty, קראתי עליו, ואני מאוד רוצה אחד כזה, אבל המחיר שלו מאוד גבוה.

אי אפשר להביא כזה במחיר יותר עממי? אפילו יד 2?(חיפשתי, לא מצאתי - מצאתי אחד בפורום אבל גם הוא דורש הרבה).

• תוכן חדש...