Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה, אני רוצה לקנות סיירה עם :1. מנוע הזרקה 2.0 DOCH

2. גיר ידני חמישה הילוכים

הבעיה היא שהמנוע הנ"ל מגיע רק בסיירות גיאה, שעד כמה שהבנתי דגם די נדיר ויקח לי הרבה מאוד זמן למצוא אותו אם בכלל. במקרה ואמצא, הרכב יהיה אוטומטי כי ככה הדגם מגיע, ואז להחליף לגיר ידני. האפשרות השניה היא לקנות סיירה ידנית מהשנתונים האחרונים (92-93) בנפח 1.6 או 1.8, ואז לנסות למצוא לה מנוע 2.0 DOCH ולעשות השתלה.

עכשיו השאלות הן:

1. איזו אפשרות עדיפה מבחינה כלכלית

2. כמה קשה יהיה למצוא מנוע 2.0 DOCH ועד כמה מסובך יהיה להשתיל אותו (מלבד המנוע איזה עוד מכלולים צריך יהיה לשנות?)

3. אותה השאלה רק לגבי הגיר

4. איזו אפשרות פרקטית יותר ופשוטה יותר לביצוע?

5. עד כמה נדירות הסיירות גיאה? (מהשנתונים האחרונים)

תודה..

E46 330CI

פורסם

* הייתי מנחש שיותר קל וזול למצוא גיר ידני מפירוקיה מאשר מנוע נדיר יחסית.

* כשאתה משתיל גיר אתה לא חייב לדווח לאף אחד, בניגוד למנוע, ואין בעיית חוקיות.

* דגם ה-2.0 בטח יותר מאובזר ואולי גם המכלולים המכאניים יותר טובים (ברקסים וכו') - לא מכיר את הסיירות ספציפית...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אם תמצא סיירה משטרתית לשעבר, הן כולן היו 2 ליטר ידניות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבל עם מנוע DOHC לא מוצלח ומיותר.

חפש 2.0 OHC רגילה וזהו.

החלפת גיר זה ממש שטויות( קח בחשבון שתצטרך גם להחליף לדרייבשאפט שמתאים לגיר 5 הילוכים - הוא שונה מהאוטומט )מול החלפת מנוע ואישורו.

פורסם

אפשר לחשוב איזו הזרקה מבריקה יש לסיירות בדגמים הנ"ל , אותו דבר בדיוק - אפילו את הקרב' יותר זול לשפר הקטנה!

• תוכן חדש...