Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

המשפחה מעוניינת להחליף את הרכב השני בבית.

התקציב הוא בסביבות ה90K כאשר אפשר לעלות, לא יותר מדי, ואפשר גם לרדת.

הבעיה שבדבר היא ההחלטה על הרכב הבא.

הרכב יהיה מיועד לי(נהג חדש ,תלמיד ) ולאמא שלי.

אני מעוניין ברכב עם מראה ספורטיבי, עם קצת הרבה פוזה, ואותי לא ממש מעניין הביצועים, הכוח, וכל המסביב לקנייה.

לאמא שלי חשוב ברכב שיהיה רכב אמין ברמה של היונדאי אקסנט שברשותה, שיסע ויסחב כמו שצריך, ומאוד מאוד חשוב לה המכירה העתידית של הרכב והערך שוק שלו.

* בעקבות מספר חיפושים בפורום , ראיתי שכל פעם אתם שואלים מה הדרישות .אז אני אפרט לכם את הדרישות שלנו מהרכב:

-עדיפות ליותר מ-2 מקומות, כאשר לדוגמא מספר המקומות ביונדאי קופה מספיק.

-עדיפות למנוע בין 1600 ל2000.

-שלא ישתה יותר מדי דלק כי אמא לא ממש אוהבת לבלות בתחנות דלק.

-שלא יתקע באמצע נהיגה מכיוון שברגע שהאוטו נתקע, לאמא עולים הפיוזים , ורוב הסיכוים שהיא לא תתקרב אליו יותר אחרי שיתקע אפילו פעם אחת.

- שהחלקים שלו יהיה נפוצים ושלא יהיו לו בעיות תיקון קשות.

-רכב מעל שנת .2002

הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר, ובערך פעם או פעמיים בשבוע לנסיעה מחוץ לעיר, לתל אביב בעיקר.

אז כמו שאתם רואים אנחנו מעוניינים לרכב מצד אחד שיראה טוב, בעל מראה ספורטיבי פוזאי, ומצד שני שיהיה רכב איכותי ושהערך שלו בשוק לא ירד. ( אני יודע שזה נשמע שאנחנו מעוניינים ברכב ה"מושלם ", אבל אפשר להסתפק בכמעט מושלם.)

אז אני מבקש את העזרה שלכם, בבקשה תתנו לי הצעות לרכב איכותי בעל פוזה.אשר יהיה מתאים גם לאמא וגם לנער מתלהב.

תודה מראש.

:-D:wink::|

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין בעיה עם גיר רגיל אז אני חושב שטויוטה יאריס TS תתאים יופי.

במידה והדרישה היא לאוט' אז יש את המאזדה 3 שנראית מצויין והיא גם אמינה ולא שותה הרבה יותר (אולי גם פחות) מהאקסנט.

haters will hate

פורסם

האמת היא שאנחנו מעדיפים רכב אוטומט.

ועל הטויטה, חשבנו, בדקנו, הבנו שהוא אחלה אוטו, אבל אמא החליטה שהיא לא רוצה אוטו קטנטן.

אז האופציה הזו ירדה.

והמאזדה ירדה מהסיבה הפשוטה, שאני מעונין ברכב עם קצת פוזה, ולמאזדה 3, שיש לכל בנאדם שני אין כל כך פוזה, והיא די מאוסה.

תודה על התגובה המהירה

פורסם

טויטה RUNX לא נפוצה כמו ה3, או כמו הקורולה הרגילה.

אופציה נוספת שתופסת חזק אצל אוהבי הפוזה היא הונדה סיוויק.

haters will hate

פורסם

את הטויטה אנחנו לא רוצים , לא בגלל שהיא נפוצה או משהו, אלא בגלל שלא אהבנו אותה.

ולגבי ההונדה סיוויק, היא בהחלט אופציה טובה, אך עדין , אנחנו מחפשים משהו יותר מיוחד.

תודה על התשובות המהירות ...

פורסם

אולי, אלפא 147? :)

פוזה יש בהחלט - צורה מיוחדת ורכב שלא רואים כל שתי דקות כמו המאזדה 3.

כוח ו"סחיבה" - יש בהחלט, הרכב מצוייד במנוע 2000 סמ"ק מה שאומר שאמא שלך לא תהיה מאוכזבת.

אמינות - מדובר על שנתונים חדשים יחסית (2003\2002) ולכן במידה והרכב טופל כראוי אצל בעליו הקודמים ואתם תקפידו לטפל כמו שצריך לא צפויות בעיות מיוחדות.

זמינות חלפים - שוב, מדובר על רכב משנתונים חדשים יחסית עם יבואן סדיר ולכן אין שום סיבה שלא תמצאו כל חלק שתצטרכו במוסך מורשה מטעם היבואן.

שלא יתקע? - שוב, מדובר על שנתונים חדשים ולא על רכב בן 14 שעבר התעללות במשך כל חייו - כמעט ואין סיכוי כזה אלא במקרה של תקלות לא צפויות שזה יכול לקרות גם בפיאט אונו 92' וגם ב BMW 745 חדשה.

ממה שאני יודע, הרכב גם סחיר ושומר על ערכו בצורה סבירה.

בקשר להנאה -

ממה שאומרים הרכב דיי מהנה לנהיגה, בטח בהשוואה לכל האופציות שחשבת עליהן עד עכשיו.

תוכלו למצוא גם גיר ידני, וגם גיר סלהספיד שזהו בעצם מעין טיפטרוניק.

הנה תמונות לדוגמא במידה ואתה לא מכיר את הרכב -

1_1_1_23908_20070820170816.jpg

ועוד אחת -

*** עריכה - נמחקה תמונה של 147GTA עם לוחית רישוי גלויה (רז) ***

תחשוב על זה, לדעתי אופצייה שמשתלבת בול בדרישות שלך :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

מכוניות האלפא של פעם, חלקן, היו פחות אמינות משאר המכוניות.

כל קשר בין כך לבין המכוניות של היום... מקרי בהחלט.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
וואי וואי.....

נראה לי קלעת בול.....

אהבתי לאללה את הרכב.

השאלה היא אם אלפה רומיאו זה אוטו אמין?!כי אני לא ממש מבין בו, ולפי מה ששמעתי פה ושם זה שמי שקונה אלפא רומיאו הוא מתחתן איתה ונמצא איתה יותר במוסך מאשר על הכביש...

אני יגיד לאמא לבדוק את הרכב.

אבל זה הסגנון של המכונית שאנחנו מחפשים..תודה רבה..קלעת טוב..

אם אפשר עוד מכוניות...

תודה רבה מראש.

שמח לעזור :)

בקשר לאמינות - קונדסון כבר ענה לך וגם אני בתגובה הראשונה, הרכב יהיה אמין כמו כל טויוטה אחרת אם תטפל בו כמו שצריך :idea:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כיוון טיפה שונה, אבל ראיתי שלשמירת הערך יש חשיבות גבוהה.

רכב שישמור על ערכו בתקציב הנ"ל, ואף ערכו יעלה עם הזמן הוא פורשה 911 אספנות, מסוף שנות ה-70.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אופצייה מעניינת, רזמל, אבל הוא ביקש גם רכב עם חלקי חילוף נפוצים ומנוע שבין הנפחים של 1,600 עד 2,000 סמ"ק... :roll::wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בראש ובראשונה תודה רבה לכם....אתם אנשים ממש טובים

:-):-):-)

קודם כל ..אני חייב לציין שמי שעורך את הכותרות הלא איכותיות של אנשי העם (כמוני), יכול להיות לפחות סופר או כתב בעיתון , כי הכותרת שהוא נתן יושבת בול!ומסכמת במשפט אחד מה אנחנו מחפשים.

אז תודה למי שזה לא יהיה, וקבל מחמאה, או בשפה של המבוגרים קבל ח"ח.

לגבי האלפא.אני אהבתי מאוד.אני יגיד לאמא שתברר קצת יותר, ולמרות שראיתי אצלה קצת ברק בעיינים כשהראתי לה את האלפא היא עדיין נעולה על זה שאלפא רומיאו זה אוטו שעושה עצוב לבעליו.

האופציה של היונדאי קופה היא 'ה'אופציה. בה' הידיעה.אני אהבתי אותה ברמות שלא יאומנות ואפילו ראתי ביד 2 יונדאי קופה ( צבע צהוב כמו בובה) במחיר מתאים. אבל,כן יש אבל, אמא קצת פוחדת שחברות שלה לא יכנסו במיני מושב שמאחורה.ובנוסף פוחדת ממנועים גדולים.ופוחדת שהדלק יגמר יותר מהר מאשר הכינרת.

כמו כן ראיתי גם את הפיג'ו 206CC .

אבל הפיג'ו נראית לאמא שלי כמו מכונית צעצוע מפלסטיק וגם אצלה יש את בעיית המושבים.[

לגבי הפורשה. לפני בערך שנה. כשהייתי ילד משועמם בחופש הגדול התחלתי להסתכל על אספנות מאמריקה, וחבר של ההורים אמר תבחר אוטו אני מביא לך אותו עד הארץ .כולל שיפוץ טוטל.

הסתכלתי ובדקתי וראיתי את הdatsun 240z ונדלקתי.אמרתי לחבר שיבדוק בבקשה והוא שלח לי תמונה מדהימה של דאטסון משופצת.אבל אחרי כמה שיחות והבנה שלהביא רכב זה לא פשוט וויתרתי על רעיון האספנות ובנוסף לא יודע איך אמא שלי תרגיש ליסוע ברכב בן 30 שנה,ובכל זאת , צריך לזכור שכל פעם שהאוטו נתקע ,מזעיקים את אבא מהבית.וחארם עליו.זה יהיה סיוט בשבילו.ולכן רכב אספנות ירד מהפרק לגמרי

אז מה אתם אומרים על היונדאי קופה?איך אני נועל את אמא עליה?!מה הטיעון?!איך אני משכנע אותההה?!איך?!

ואם אפשר אז עוד רכבים בסגנון.ותגובה על מה שכתבתי לגבי ההתלבטויות.

תודה רבה רבה רבה..מראש..

• תוכן חדש...