Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לרכב זמני עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם ולילה טוב אני מחפש רכב זמני בסביבות ה 8-12K עדיפות עד 10 אלף אבל אם יש משהו יוצא דופן אפשר לגלוש ל12 הכסף הוא רק לרכב עצמו כיוון שהכסף לביטוח,טיפולים ראשונים שמור במקום אחר כך ש אני מחפש רכב והתכונות הכי חשובות שלי הן:

1) אמינות זהו התאני הכי חשוב שמעתי שאין טעם להיסתכל אל האירופאית וכדומה רק יפניות

2)שכירות גבוהה שאוכל להיתטפר מי הרכב כמה שיותר מהר

3)חיסכון בדלק ממולץ רצויי מאוד

הדגמים שמצאתי הם

פג'ו 205

סוזוקי סוויפט

פורד פיאסטה

דייאטסו שרייד

מאזדה 323F

תודה רבה מי ראש אלכס

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני חושב עכשיו או על שרייד או אל ג'אסטי או אל אופל קורסה אבל הבעיה היא ש מחירון של שרייד גבוהה יחסית לשנתון אבל אומרים שהיא אמינה מאוד האם קורסה יחולה להווה תחליף טוב מיבחינת האמינות ומחירי האחזקה?

פורסם

לאחר הדיפדופים ב יד2 המנוע חיפוש שלו מצאה לי ב.מ.וו 316 מצב מצויין 150.000 ק"מ השאלה שלי היא כזאה אני מוכן להוציא עד 1000 ש"ח בחודש אל אחזקה של האוטו השאלה שלי היא האם אוכל להחזיק רכב כזה או שכידי ללכת אל ג'אסטי אומנם אין מה להשוות הב.מ.וו הרבה יותר יפה.

פורסם

14K אם אכן היא תהרוג לי את הכיס אצתרך לדחות החלום לעתיד רחוק יותר..

• תוכן חדש...