Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Iron Horse, ובמה תיסע עד שהרכב יתוקן? וירידת הערך שהרכב סופג בעקבות התאונה? וכו' וכו'..

והתגובה הקודמת שלך נשמעת (נקראת?) כמו קנאות צרת עין ותו לא. כאילו בגלל שמישהו מקבל רכב מהעבודה צריך לדפוק אותו בגלל שאתה לא מקבל.

הרכב זה חלק מתנאי ההעסקה של העובד. יש כאלה שמקבלים חשמל חינם, יש כאלה שמקבלים טלפון חינם, יש כאלה שמקבלים רכב בהשתתפות מסויימת.

ולמה לכל הרוחות מגיע החזר מס שלילי למי שלא מקבל אוטו מהעבודה?

לא מספיק שמי שמקבל אוטו מהעבודה צריך לשלם עליו אלפי שקלים כל חודש, עכשיו הוא גם יצטרך לסבסד מהמיסים שלו את מי שלא מקבל אוטו?

הגענו למצב שמעמד הביניים צריך לסבסד את כל המדינה.. כל חודש שומעים על גזרות חדשות שנופלות על מעמד הביניים..

בסוף מה שיקרה זה כל מי שיכול, יעזוב את הארץ לטובת מדינות שלא דופקות את האזרח הממוצע ממעמד הביניים כל חודש-חודשיים עם מיסים, הגבלות ותקנות חדשות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה לא חכם במיוחד, אה?

באמת, למה אפשר לצפות ממישהו שקורא לעצמו דלקן...

תגיד לי מה אתה מדבר ברצינות?

באמת נראה לך שאני אסע נסיעות מיותרות ללא שום מטרה רק כדי להגדיל את צריכת הדלק?

יש אנשים שלא מבינים הומור כנראה..

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

זה לא רק זה. זה גם שאתה ישר צועק "מדינה של גנבים" מבלי להבין את הנושא לעומקו. באופן בכלל לא מפתיע אתה חושב רק על טובתך האישית והמיידית (בתור בנו של ליסינגאי מצוי) ולא על טובת הכלל. בסופו של דבר תרבות הליסינג רק פוגעת בצרכן הביתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בסופו של דבר תרבות הליסינג רק פוגעת בצרכן הביתי.

רוני

חשבתי על זה ממש הרבה פעמים ולא הבנתי איך בדיוק?

אז כן יש יותר מאזדות 3, פורד פוקוס וטיוטה קורולה על הכביש. וכן די בטוח שאנשים רבים הי מעדיפים לקנות רכב יותר יקר אם הם לא היו מקבלי ליסינג מהעבודה. אבל בכל מקרה נורא מעניין אותי איך זה שלמשל לי יש ליסינג בבית. גורם לך להפסד?

העובדה שאני משלם פחות מיסים על הרכב? לא נכון! יש לי גם רכב משלי בבית ואני משלם עליו אותו הדבר אולי אפילו פחות בכל חודש!

אז בעצם איך אני פוגע בצרכן הביתי? בזה שאני לא משלם למדינה מס קניה ומס בולים על רכב חדש? אני משלם לה הרבה יותר במה שמורידים לי במשכורת! וגם חברת הליסינג שילמה את המס כשהיא קנתה את הרכב.

~~~~

sronis, אני לא אומר שאני צודק ואתה טועה. אבל יש די הרבה אנשים (וחלק מהם גם הגיבו בשרשור הנ"ל) אשר פשוט בעד "לדפוק" את בעלי הליסינג רק בגלל שלהם אין!

וכולם יודעים שהקנאה היא דבר מכוער!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

עצם העובדה שיש לבןאדם בבית רכב ליסינג עם דלק, טיפולים והוצאות כלליות על חשבון העבודה גורמת לכך שלאנשים פשוט אין סיבה לחשוב פעמיים לפני כל נסיעה.

אין לאנשים סיבה לבוא בזוגות לעבודה, גם אם הם גרים אחד מול השני ומתחילים ומסיימים את העבודה בדיוק באותו זמן.

אין להם סיבה לחשוב פעמיים לפני שנוסעים למרחק של 250 קילומטר, כי גם ככה העבודה משלמת.

רמת הבטיחות של המכוניות על הכביש נמוכה יותר בגלל שהליסינג מחפש לחסוך כסף.

חברות הליסינג דורשות הנחות עצומות מהיבואנים, והם כדי לחסות על ההנחות הללו מעלים את המחיר לצרכן הפרטי.

ויש עוד דרכים שהליסינג פוגע בשאר האזרחים או לפחות גורם לזה להיות "לא הוגן" שאדם בעל רכב פרטי משלם מכיסו על הכל ובעל רכב מהעבודה לא.

לדוגמא, אדם שמחזיק רכב פרטי זהה לרכב שלך יש מליסינג משלם הרבה יותר מהכמה מאות שקלים שיורדים לך מהנטו כל חודש.

בתור התחלה, הוא משלם דלק שבד"כ כבר מכסה את העלות שיורדת מהמשכורת לבעל רכב חברה בליסינג.

נגיד והוא מקבל החזר הוצאות על דלק ..

מה גם ביטוח? טסט? אגרת רישוי? טיפולים שונים? עלויות התיישנות ואיבוד ערך של הרכב? עלות הרכב עצמו? וכן הלאה..

מה גם שתחשוב שבןאדם פרטי משלם על הדברים האלה, הוא משלם עליהם מהנטו שלו, אחרי שכבר שילם מס הכנסה.

רבים מבעלי הליסינג משלמים את החלק הארי בעלות הליסינג מהברוטו ולא מהנטו שלהם, ככה שהמדינה מפסידה עוד כסף מירידה במשכורת של העובד וכתוצאה ישירה מסך המיסים שהוא משלם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

דיסקובר כבר ענה במקומי. בגדול - שוק הליסינג כפי שהוא מתקיים בארץ יוצר עיוות מאוד גדול בשוק המכוניות החדשות והמשומשות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
זה לא רק זה. זה גם שאתה ישר צועק "מדינה של גנבים" מבלי להבין את הנושא לעומקו. באופן בכלל לא מפתיע אתה חושב רק על טובתך האישית והמיידית (בתור בנו של ליסינגאי מצוי) ולא על טובת הכלל. בסופו של דבר תרבות הליסינג רק פוגעת בצרכן הביתי.

רוני

וזה הופך אותי ל"לא חכם במיוחד"?

להפך! במדינה שבה כל איש לעצמו, וטובת הכלל כבר מזמן לא עומדת לנגד עיניו של איש, אני דואג לעצמי לפני הכל ולא מתבייש בזה.

עכשיו תגיד לי- מי שהולך להיות קרבי בצבא, ומבזבז 3 שנים מהחיים שלו על להיות פראייר של מדינה שלא שמה עליו קצוץ, יותר חכם מהעתודאי שחושב על העתיד שלו לפני הכל?

אתה יכול לקרוא לי אגואיסט או מניאק או מה שאתה רוצה, אבל טיפש אני לא.

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

פורסם

מישהו יודע אם ב-2008 מחירי הרכב יורדים בגלל הפחתה במכס או משהו כזה? (ככה אני שמעתי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
וזה הופך אותי ל"לא חכם במיוחד"?

להפך! במדינה שבה כל איש לעצמו, וטובת הכלל כבר מזמן לא עומדת לנגד עיניו של איש, אני דואג לעצמי לפני הכל ולא מתבייש בזה.

עכשיו תגיד לי- מי שהולך להיות קרבי בצבא, ומבזבז 3 שנים מהחיים שלו על להיות פראייר של מדינה שלא שמה עליו קצוץ, יותר חכם מהעתודאי שחושב על העתיד שלו לפני הכל?

אתה יכול לקרוא לי אגואיסט או מניאק או מה שאתה רוצה, אבל טיפש אני לא.

הפכת את זה לדיון אחר לגמרי. דיון מוסרי שאין לי כל כוונה להכנס אליו בשלב זה. תמשיך לחיות בהרגשה שאדם לאדם זאב, ושכל כוונת המדינה היא לדפוק אותך. בהצלחה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הפכת את זה לדיון אחר לגמרי. דיון מוסרי שאין לי כל כוונה להכנס אליו בשלב זה. תמשיך לחיות בהרגשה שאדם לאדם זאב, ושכל כוונת המדינה היא לדפוק אותך. בהצלחה.

מצטער אבל עדיין לא הבנתי את הקשר בין האגואיזם שלי למנת המשכל שלי.

בכל מקרה אין לי כוח להכנס לוויכוח ארוך ,משעמם ומיותר, וכל תגובה שלי מעכשיו תהיה רלוונטית לנושא השרשור בלבד.

פורסם
מישהו יודע אם ב-2008 מחירי הרכב יורדים בגלל הפחתה במכס או משהו כזה? (ככה אני שמעתי).

גיא.

למישהו יש תשובה לעניין שאני שאלתי לגביו? בבקשה מישהו? :|

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
Iron Horse, ובמה תיסע עד שהרכב יתוקן?רכב חלופי וירידת הערך שהרכב סופג בעקבות התאונה?הביטוח משלם פיצויים וכו' וכו'..

והתגובה הקודמת שלך נשמעת (נקראת?) כמו קנאות צרת עין ותו לא. כאילו בגלל שמישהו מקבל רכב מהעבודה צריך לדפוק אותו בגלל שאתה רוב העובדים לא מקבלים.

הרכב זה חלק מתנאי ההעסקה של העובד. יש כאלה שמקבלים חשמל חינם, יש כאלה שמקבלים טלפון חינם, יש כאלה שמקבלים רכב בהשתתפות מסויימת.

ולמה לכל הרוחות מגיע החזר מס שלילי למי שלא מקבל אוטו מהעבודה?פקקי תנועה, זיהום אוויר

לא מספיק שמי שמקבל אוטו מהעבודה צריך לשלם עליו אלפי שקלים כל חודש, עכשיו הוא גם יצטרך לסבסד מהמיסים שלו את מי שלא מקבל אוטו?העובד יכול לוותר על האוטו ולא לממן את "כל המדינה" ולא לסוע כל יום והדגש כאן על כל יום לעבודה באוטו. תאמין לי בתור אדם שיש לו רכב צמוד אני לא מתבייש לקחת אוטובוס כשצריך.(כמובן שמחכים שעות צפוף וכו')

מה שהמדינה מנסה לעשות זה שיהיה אוטו לרוב האנשים כמו עכשיו, אבל לא תיסע איתו כל יום לעבודה.רק בתור ברירת מחדל כמו בשבתות ובערבים כשאין פקקים(ואין אוטובוסים) קח את האוטו תהנה. וכך הליסינג לא יהיה משתלם כי אתה לא נוסע הרבה.

.

אני לא מבין את הישראלים, כל העולם אידיוטים וקונים רכבים פרטיים, ורק בארץ , עם סגולה- אנחנו יודעים מה טוב יותר ודופקים את כל העולם בזה שאנחנו מקבלים ליסינג?!?

חברות הליסינג דופקות אותנו

רק בגלל(בין היתר) שחברות הליסינג מקבלות רכבים בזול, אנחנו משלמים ביוקר על מכונית שרוצים לקנות באופן פרטי.

הבטיחות בזבל, אני בטוח שמנכ"ל sixt או כל חברת ליסינג נוסע עם קצת יותר מ2 כריות אוויר.

מי שמקבל רכב מליסינג יש לו התלבטות קשה בין 3,פוקוס,קורולה או מגאן.

וחוץ מזה זה לא האוטו שלכם.

לשומאכר- המחירים אמורים לרדת , המס ירד ב3%, אבל אני בטוח שהייבואנים לא יורידו את המחירים בהתאם אלא יבלעו חלק מההנחה.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

גם אני חושב שהליסינג לא כדאי, גם שהיתה לי אפשרות (ועדיין יש) לקחת רכב, אני לא אקח.

ברורה לי גם הבעיה בתמחור וההפסד של המדינה.

אבל.

יש נקודה אחת שלא מדברים עליה.

אפשר להסתכל על הליסינג כהטבה של המדינה/תמריץ.

נכון שאין שיוויון וכו'.

אבל גם אין שיוויון בין העזרה בהקמת מפעל מתכת בשדרות, לבין הקמת מפעל אינטל בקרית גת.

אומנם המדינה מפסידה כסף נקודתית.

אבל בהיבט הרחב יותר, היא מקדמת את תחום ההיי-טק (השוק העיקרי של הליסינג), דבר שמכניס לה באופן עקיף המון כסף וההערכה.

זאת גם נקודה.

עם כל החסרונות של הליסינג (וזיהום הוא העיקר).

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

הליסינג כבר מזמן לא נחלת ההיי טק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנה הלכו התוכניות שלי לקנות בוקסטר על החברה ולשלם שווי שימוש קבוצה 7 על ביטוח של 30K לשנה ;)

אגב, זו עוד רפורמה רלוונטית: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437378,00.html

לי אין (כבר) רכב בליסינג, אבל אני נפגע כבעל חברה שמצמיד רכב - שרשום על שמו הפרטי - לעצמו (כעובד החברה). נו מילא.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...