Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. כידוע לכם, יש לי את הק.ספורט כבר חודש וחצי.

אין מה להגיד, באמת חוויה.

בשישי האחרון אף הגדלתי לעשות, ויצאתי ב 6 בבוקר לכיוון נס הרים, יחד עם חברי הטוב רם.

הייתה חוויה משהו משהו. כבישים יפים ומעניינים, סלולים היטב, נוף מרהיב, וחווית נהיגה לא מהעולם הזה ( בכ"ז, 6 בבוקר, יום שישי... ערב חג... ).

חזרנו דרך הכביש המוביל לאשתאול. היה ממש כיף.

מספר בעיות שמטרידות אותי. אבקש עצה, או רעיון.

1. יש את בעית סיבוב ההגה באפס קמ"ש. אני יודע שלא מומלץ בכל מקרה, אבל בחניה לפעמים יש מצב של סיבוב ההגה ב 2 קמ"ש. יש רעידות קלות, ורעשים די לא נעימים. מה עלולה להיות הבעיה שם?

עופר (OBARSHAD) טען שזה לא נורא, אבל זה מאוד מציק לי.

2. כשאני בראשון, נותן גז, ועוזב, נגיד בחניה, יש רעש מעצבן יללני כזה

ממש אחרי שאני עוזב את הגז, עד שהסל"ד יורד ל 750:

( לרלרלרלרלרלרלרלרלרללר ). ממה זה נובע? לא שמתי לב לרעש הזה בעבר, כעת הוא משגע אותי.

3. בסלד 750, יש רעש די לא סביר מכיוון המנוע. רם חושב שזה סביר, אבל כשקניתי את האוטו, לא היה כזה רעש חזק.

אני יודע שזה אוטו ספורט, וזה לא סלון מפנק, אבל הבעיות שציינתי נשמעות לכם סביר?

רון

פורסם
כל עוד יש אחריות, לדעתי יש ללכת למוסך על כל פיפס קטן...

זה רכב חדש והרעשים שיש בקליאו RSI בת 10 , לא צריכים להיות.

(על הנייר לפחות)

השאלה אם יבדקו אותו לעומק, או יגידו לי: זה בסדר... ככה זה...

רון

פורסם
כל עוד יש אחריות, לדעתי יש ללכת למוסך על כל פיפס קטן...

זה רכב חדש והרעשים שיש בקליאו RSI בת 10 , לא צריכים להיות.

(על הנייר לפחות)

השאלה אם יבדקו אותו לעומק, או יגידו לי: זה בסדר... ככה זה...

זה יתכן.

אבל אתה לא חייב לקבל את זה, תתעקש ותתעד הכל בכתב (תאריך,מי טיפל בך, מהות הבעיה) ותשלח בפקס לתפוצת נאטו עד שהבעיות יפתרו.

תעדכן אותנו מה נסגר.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תוכן חדש...