Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעידות באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי סיאט איביזה שנת 97

לפני שבועים התחילה לי בעיה בנסיעה הכל היה חלק רק בסיבובים היתי שומע רעש מוזר ,

אז הלכתי לעשות איזון גלגלים שמו לי משקולות עם מדבקה על המגנזיום אני מזכיר שרכשתי לפני חודש 4 גלגלים חדשים

ומאז שעשו לי תאיזון האוטו החמיר זה פשוט פחד לנהוג ברכב האוטו כולו רועד הדישבורד והכל באיזון אחד העובדים הוציא לי תבורג אחד מהגלגל ואמר שזה לא טוב ואפשר לסוע עם אחד .

בשבוע האחרון האוטו התחיל לרעוד ממהירות של 60 קמ"ש .. מה הסיבה שזה ככה..:

?

תודה ...

פורסם

אם הרעידות מההגה צריך לבדוק את מערכת ההיגוי, לך בתור התחלה לבדיקת/כיוון פרונט.

דפיקות בסיבובים מהגלגלים יכולים להגיע גם מהציריות, בדוק מצב ציריות, חופשים בציריות, תפוחים והגה.. קיצר, כנס למוסך.

פורסם

עוד דבר ,

אם קנית גנטים לא מקוריים של האוטו, יש מצב גדול שלא משנה איזה איזון תעשה , האוטו ירעד

ואם זה כך(וזה קורה להמון אנשים) לך לבנאדם שממנו קנית את הגנט

אני עובד במוסך לכיווני פרונט , ואני רואה את הבעיה שלך המון

ד"א איפה עשית את האיזון?

מחפש הגה לclio b sport 2002 צורה ישנה

פורסם

לא מבינים כלום מההודעה שלך. החלפת צמיגים או ג'אנטים? איזה בורג הוציא העובד ומאיפה? ראית שהג'אנטים באמת מאוזנים על המכונה? 0-0 או OK-OK אמור להופיע על צג מכונת האיזון

האופסט של הג'אנטים מתאים? נכנסת בבור/ירדת מדרכה עם הרכב בזמן האחרון?

אם הכל תקין עד עכשיו, גש למוסך כי כנראה שישנה תקלה מכאנית כלשהיא.

ד"א תשים לב שאתה אומר גלגל, אנחנו צריכים לנחש אם אתה מתכוון לג'אנט או לצמיג.

פורסם

אוקי אז אני יסביר את עצמי קניתי לפני חודש 3 צמיגים חדשים לאחר שבועיים שפיקרתי את הג'נטים לצביעה לא החזירו לי אותם כל אחד למקום אגב הג'נטים לא מקוריים בזמן שעשו לי תאיזון גלגלים אמרו לי שהגנטים שלי עקומים ואחרי שעשו תאיזון על המכונה ושמו מושקולות מדבקה (ונפלו אחרי יום כל המשקולות) הוא אמר שהיא אפשר להכניס תבורג של הג'נט כי הברגה של אחת לא טובה צריך לעשות חריטה.

זהו עד כאן מה אני צריך לעשות לקנות ג'נטים חדשים?

או כיוון פרונט

פורסם

אם הג'אנטים עקומים והמשקולות נפלו, עדיף שקודם כל תיסע לאט יותר בבורות.

יש פנצ'ריות שיכולות לתקן ג'אנטים עקומים, תבדוק אם ניתן להציל אותם

ואת ההברגה ההרוסה חייבים לתקן שלא יסבנו אותך, אם הרכב יכלת לנסוע עם פחות ברגים - היצרן היה עושה פחות חורים. :?

בקיצור -

תתקן את ההברגה

תבדוק אם ניתן ליישר את הג'אנטים - אם כן אז חסכת, אם לא תצטרך להחליף אותם (תלוי במידת הנזק)

שוב פעם איזון ג'אנטים, כי אמרת שהמשקולות נפלו

אם עדיין לא הסתדר --

יכול להיות שבדרך שנכנסת לכל הבורות ועיקמת את הג'אנטים, נגרם גם נזק למערכת ההיגוי ברכב - גש למוסך לבדוק שאין חופשים או חלקים עקומים. כיוון פרונט יש לעשות אם ההגה לא מיושר עם הגלגלים ואם יש שחיקה לא אחידה בצמיגים.

בד"כ אחרי כניסה חזקה לבור/מדרכה משתנה הכיוון ויש לעשות כיוון פרונט בעלות של כ-200 ש"ח+- לציר קדמי, אם יש לך גם ציר אחורי שניתן לכיוון זה יעלה יותר.

מתן

• תוכן חדש...