Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וילון לסיאט איביזה 04

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,אז מזה כשבוע אני מחפש בנרות וילון אחורי לאיביזיה שלי. לא מוצא בשום מקום!

המקום היחיד שמצאתי בו וילון עם סמל היה בפ"ת והוא היה גדול מידי (מטר).

שמעתי שרדיו מילאנו בבני ברק מחזיק וילונות לאיביזות אבל אני לא הולך לשלם 140 שקל על וילון כזה!

מישהו מכיר איזה חנות באזור המרכז שמחזירה וילון שחור עם סיאט/סיאט ספורט? גם וילון לבן יתקבל..אבל עדיף שחור.

THE SYSTEM: HU: ECLIPSE cd-7100, AMPS : XETEC vector 350.6 , A/D/S p950.2 , FRONT : MAC AUDIO Maximus 2.16 , Sub : Rockford Fosgate rfz3412 12' 150w rms

101 סוסים לבלימת האיביזה

:evil:

פורסם

מדהים, לפני שבועיים האיביזה שלי עשתה טוטאלוס, וכמובן לפני שהאוטו נלקח לפירוק (או שיפוץ וחזרה לכביש..), אני פירקתי חצי מהרכב, שזה כולל גם וילון אחורי.

שחזרתי הבייתה חיפשתי כל הדרך מישהו עם איביזה, כדי לתת לו במתנה את הוילון... ולא מצאתי.

הוילון האחורי עדיין אצלי, אתה מוזמן בכיף לבוא לקחת. אני גר בירושלים.

הוילון הוא מיוחד לאיביזה, כלומר מידה קטנה. ושחור כמובן.

דבר איתי בפרטי ותבוא תיקח בכיף :)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם
מדהים, לפני שבועיים האיביזה שלי עשתה טוטאלוס, וכמובן לפני שהאוטו נלקח לפירוק (או שיפוץ וחזרה לכביש..), אני פירקתי חצי מהרכב, שזה כולל גם וילון אחורי.

שחזרתי הבייתה חיפשתי כל הדרך מישהו עם איביזה, כדי לתת לו במתנה את הוילון... ולא מצאתי.

הוילון האחורי עדיין אצלי, אתה מוזמן בכיף לבוא לקחת. אני גר בירושלים.

הוילון הוא מיוחד לאיביזה, כלומר מידה קטנה. ושחור כמובן.

דבר איתי בפרטי ותבוא תיקח בכיף :)

איך זה קרה? אם מותר לשאול...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אחי נהג חדש, הוא עשה את הטוטל... לקח סיבוב, ונכנס בגדר הפרדה.

הוא טוען שאיבד שליטה, משהו כזה. הגיוני שנתן יותר מדי גז בסיבוב, אבל את זה הוא לא יגיד.

וכנראה שאת האמת לא נדע לעולם....

העיקר שהוא בסדר.. קיבלתי מחירון מהביטוח, ראיתי שאם הייתי מוכר הייתי צריך להוריד לפחות 4000 מהמחירון... אז יצא לטובה.

מחפש עכשיו מאזדה 2005 2.0 שחורה, אם תראה.. :)

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• תוכן חדש...