Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבנתי את זה אחרת.

אומנם לרכב משודכת תיבה אבל הם לא משתמשים בה להעברות, כלומר מכניסים להילוך אחד ונוסעים. מה שמאד הגיוני אגב.

הוא דיבר על זה שהוא ראה שהמכוניות לא יציבות בהילוך שלישי ורביעי, אבל להם יש טיון אפ מאד אגרסיבי והוא החליט ללכת על הילוך שלישי.

תגיד לי אתה בעצמך - אתה חושב שיש בן אנוש או מכונה או רובוט שמסוגל להגיע להילוך רביעי (כלומר להחליף 3 פעמים) ב4.4 שניות?

בזמן שתענה על זה אני בטוח שתבין את הכוונה.

ולגבי כל מה שהלך פה - אני ידעתי שאכן יש מכוניות שמגיעות בקלות ל500 קמ"ש, אבל הלכתי ובדקתי שוב, ורק אז פירסמתי. אתה בדקת את הנתונים? הלכת וחיפשת מידע שיתמוך בגירסא שלך לפני? לא נראה לי.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
ולגבי כל מה שהלך פה - אני ידעתי שאכן יש מכוניות שמגיעות בקלות ל500 קמ"ש, אבל הלכתי ובדקתי שוב, ורק אז פירסמתי. אתה בדקת את הנתונים? הלכת וחיפשת מידע שיתמוך בגירסא שלך לפני? לא נראה לי.

ראלימן

תודה, ראלימן. התכוונתי להגיד בדיוק אותו הדבר. אני הלכתי ובדקתי כל דבר פעמיים לפני שבכלל פתחתי את ההודעה (כי היה נראה לי מוזר שאין מכונית שיורדת מ10 שניות), ולמרות זאת אנשים פה זורקים כמה שטויות שבא להם (זה שהם מכריזים שאני טועה בלי לבדוק - מילא. אבל על חייםK?).

חאפרים.

פורסם

ראלימן

לגבי הגיר אני עדיין לא מבין את זה .....

בקשר למהירות המירבית בדראג חשבתי אני יודע מדיון שהיה בפורום אחר על זה ...

ונזכרתי במספרים אבל כנראה שטעיתי .. כי אחרי בדיקה חוזרת הזמן היה אחרת ...

בכל מקרה אני לא בטוח לגבי הגיר כי אני לא ממש מבין איך זה הולך .. אבל לגבי המהירות המירבית שמגיעים אליה .. אני מצטער על הטעות שלי ...

סליחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

סבבה, הכל טוב ויפה

טעיתי, אבל הוא עדיין מדבר שטויות מיותרות

לא חשבתי שאחרי שהוא יודה בטעות שלו הוא ימשיך לפלוט שטויות של "לא חשבתי..", ו"אני עדיין לא מבין..."

אבל מה שהכי עיצבן אותי ודחף אותי לתגובתי מעל היא שאתה אומר טעויות, ועוד אומר לאחרים שהם אומרים שטויות...

אכן טעיתי, אבל אני די בטוח ששמעתי שיש אולי לסוג מסוים של מכוניות דראג הילוך אחד

Ruff Ryders to the death, ride or die nigga we know the oath

פורסם
סבבה, הכל טוב ויפה

טעיתי, אבל הוא עדיין מדבר שטויות מיותרות

לא חשבתי שאחרי שהוא יודה בטעות שלו הוא ימשיך לפלוט שטויות של "לא חשבתי..", ו"אני עדיין לא מבין..."

אבל מה שהכי עיצבן אותי ודחף אותי לתגובתי מעל היא שאתה אומר טעויות, ועוד אומר לאחרים שהם אומרים שטויות...

אכן טעיתי, אבל אני די בטוח ששמעתי שיש אולי לסוג מסוים של מכוניות דראג הילוך אחד

אוקי ... אז אני טעיתי הטעיתי כנראה.. גם אחרים לא ממש הסבירו את עצמם ...

אז בלי קשר ... לכל זה ... זה כבר קרה ואין מה לעשות ...

לסיום תקציר הת'רד .. זה שיש מכוניות רבות שעוברות את ה QUARTER MILE בפחות מ 10 שניות ....

היכ מהיר היה תוך 4.456 שניות. 534 קמ"ש. בלי סילון .

יש מכוניות דראג שנשארים בהילוך אחד מרוב הכוח ואין זמן להחלפת הילוכים תוך כדי נסיעה בגלל מחסור הזמן ...

וזהו :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לסיכום, רובכם העדפתם לז*** את השכל (אם תסלחו לי על הביטוי) בפורום, במקום לבצע בדיקה פשוטה ברשת בעזרת חברנו גוגל.

מספיק היה לכתוב שם top fuel car ובתוצאה הראשונה לקבל תשובה לרוב שאלותיכם:

http://www.nhra.com/anatomy/topfuel.htm

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, אחרי ש we established שאנשים פה מ*יינים ת'שכל (and pardon my french), עוד לא ממש הגענו לתשובה בנוגע לשאלה המקורית שלי...

זה שיש מכוניות דראג שעושות את זה ב 4 וחצי שניות - ידעתי (זה אפילו בהודעה שלי). אבל אבל עדיין לא דיברנו על מכוניות "סטנדרטיות" שעושות את זה.

תודה.

(תומר?)

פורסם
לסיכום, רובכם העדפתם לז*** את השכל (אם תסלחו לי על הביטוי) בפורום, במקום לבצע בדיקה פשוטה ברשת בעזרת חברנו גוגל.

מספיק היה לכתוב שם top fuel car ובתוצאה הראשונה לקבל תשובה לרוב שאלותיכם:

http://www.nhra.com/anatomy/topfuel.htm

רוני

לא נכון .. !

אגב אני חיפשתי ב TOP DRAG TIME ...... ומצאתי את האתר של ראימן בעמוד הראשון של החיפושים ...

איך בדיוק הגעת ל TOP FUEL CAR ???

אגב .. הקישור למבנה הרכב המדובר...

אם רוצים את התוצאות של המכונית ב רבע מייל ללחוץ על HOME שבצד שמאל מתחת ..

Henry Miller

פורסם

ככה נקראת הקטגוריה. כמו שיש פורמולה 1, (להבדיל :wink: ) כך יש גם טופ פיול.

קטגוריה מתחת זה funny cars ואז יש stock וכולי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

הנה לפחות למדנו משהו חדש :wink:

ואני מחפש כל הזמן TOP DRAG ולא מוצא מכוניות מהירות עד כדי כך :oops:

Henry Miller

פורסם

רוני

אז רגע, לפי הקישור אכן לטופ פיול יש הילוך אחד ( עם יחס העברה 3.20-1).

או שהבנתי לא נכון..

מישהו יכול להבהיר את הנק' הזאת? מישהו שהוא לא חאפר?

ראלימן

נ.ב

URBAN - אני טיים :wink:

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אז רגע, לפי הקישור אכן לטופ פיול יש הילוך אחד ( עם יחס העברה 3.20-1).

או שהבנתי לא נכון..

מישהו יכול להבהיר את הנק' הזאת? מישהו שהוא לא חאפר?

ראלימן

בתרגום חופשי של מה שכתוב שם - זה לא בדיוק הילוך אחד, אלא מעין תמסורת רציפה.

הכוח מועבר מהמנוע לגלגלים דרך מצמדים (קלאצ'ים) חזקים. הלחץ ההדראולי שמצמיד אותם זה לזה הולך וגדל באופן שמבוקר ע"י מערכת אלקטרונית, כך שלאחר 3 שניות יש הצמדה מלאה ותמסורת של 1:1. לפני זה ישנה החלקה מבוקרת בקלאצ'ים, עם יחס מסירה קטן יותר.

היחס 1:3.2 הוא, למיטב הבנתי, יחס מסירה סופי, שנמצא לאחר מערכת הקלאצ'ים.

אין למעשה דוושת מצמד וידית הילוכים. הנהג לוחץ על הגז, והמערכת מווסתת בעצמה את העברת הכוח ויחס המסירה.

למעט מאד אנשים תהיה רמת רגישות מספיקה ברגל כדי להשתלט על המומנט שמוציא מנוע כזה, שלא לדבר על החלפת הילוך.

פורסם

מכוניות דראג זה אכן דבר מטורף אבל

במכוניות סדרתיות לא נראה תוצאות שכאלה וגם לא תוצאות של פחות מ 10 שניות.

לפחות לא כאשר הן אינן משופרות. יש לי מלא סרטים של משופרות במחשב אחד מהן

זה m3 שעושה קווארטר ב 8.6 שניות זה פשוט מ :twisted: טורףףףףףףףףףף!!!!!

• תוכן חדש...