Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנו רכב מיונדאי בתאריך ה6/6/07.הובטח לנו שהרכב יגיע עד לתאריך ה10/7/07.

האישה שממנה הזמנו כל פעם מרחה אותנו בסיפורים על עיכוב באונייה שתבכל'ס לפי אתר האינטרנט של יונדאי האוטו עוד היה בתהליכי יצור.

בשיחה האחרונה שלנו איתה הובטח לנו שהרכב יכנס לארץ בתאריך 1/8/07,ובערך 7 ימי עבודה עד שנקבל אותו.יש לציין שכבר זמן רב אנחנו ללא כל רכב בגלל שהסתמכנו על מועד ההגעה הראשוני.

השאלה שלי היא כזאת-האם אני יכול לתבוע אותם בדרך כל שהיא?האם יש אפשרות לקבל פיצוי בדוגמאת תוספות?כי דיברתי איתם והם אמרו שזה לא אשמתם שהיו עיכובים באונייה ובלה בלה בלה.

בקיצור,אפשר לדעתכם להוציא מהם משהו?

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטח שאשמתם.

תיגשו לסוכנות, עדיף אם מדובר בסוכנות של היבואן ולא סתם "צד ג'", תיגשו לסוכנת שממנה הזמנתם את הרכב ותגידו לה שאתם לא מוכנים להמשיך להתדיין איתה ואתם דורשים לדבר עם המנהל. עכשיו.

בשיחה עם המנהל תעלו את כל הטענות שלהם ותדרשו לקבל את האוטו מיידית ושאתם דורשים פיצוי.

במידה ולא יענו לדרישתכם - תאיימו לבטל את העסקה בשל אי-עמידה בתנאי החוזה והחזרה של הכסף ששילמתם + ריבית והצמדה מיום הסדרת התשלום וכן עלות של השכרת רכב ברמה דומה עבור כל התקופה מיום ההתחייבות המקורי ועד להיום - או ש"תיפגשו בבית משפט".

סביר להניח שבאותו שלב יעשו כמה טלפונים, כל מיני תוספות למיניהן יתווספו לרכב או לחלופין תקבלו הנחה כלשהי.

בנוסף, במידה והרכב קיים במלאי "פתאום" ימצאו לכם רכב למסירה בימים הקרובים ואם לא תקבלו מהם יונדאי גטס או משהו בסגנון עד למועד המסירה - על חשבונם כמובן.

(כל הנאמר הינו מנסיון עם יונדאי בהתעקבות מסירה של טוסון לפני כשנתיים וחצי)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מהדבר הזה אנחנו חוששים,אחרי שנתקענו כבר למעלה מחודשיים(מכרנו את האוטו הישן לפני שהזמנו)והציפייה לרכב החדש(סנטה פה ד.א)שפתאום יבואו ויגידו לנו שבאמת הם מסכימים לוותר ואנחנו נישאר אולי עם עוד טיפה כסף אבל עם המתנה נוספת לאוטו אחר.

ד.א האוטו לא נמצא בשום סניף של יונדאי בארץ וזה בדוק,מה עוד שזה דגם 08' אז אין סיכוי שיש רכב זמין כלשהו.

אבל בכל זאת אני ינסה לפעול לפי עצתך DISCOVER,אני ממש מקווה שיצא מזה משהו.

תודה על העזרה.

פורסם

ד.א האוטו לא נמצא בשום סניף של יונדאי בארץ וזה בדוק

לא מדוייק, אני ראיתי אותו בסניף בעפולה רק לפני כמה ימים

פורסם

גרסת טורבו-דיזל בצבע שחור?אני לא חושב ואם כן זה ממש חדש כי חיפשנו בכל הארץ הרבה זמן לפני שהחלטנו להזמין

פורסם

לי היה אותו הדבר עם יונדאי לפני שנה וחצי.

קניתי H1 טראק חדש שהובטח לי תוך 7 ימי עבודה כשהרכב כבר היה במלאי ונותר רק להכין אותו למסירה. בפועל אחרי הרבה מאוד ריבים וצעקות קיבלתי אותו אחרי שבועיים כשמדובר ברכב עבודה שהנזק שהוא לא משוחרר הוא אדיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה בכלל לקנות יונדאי, המחיר מוגזם!! אפילו ביחס למחירים המוגזמים בארץ!!

יונדאי שאתה קנית. בארה"ב אחרי המיסים מתחיל מ 21 אלף דולר שזה יוצר כ90 אלף שקל.

http://www.hyundaiusa.com/vehicle/santafe/santafe.aspx

בארץ המחיר מתחיל מ 231 אלף

http://www.hyundaimotors.co.il/Content.aspx?id=1694

תשווה בין המחירים

http://www.hyundaiusa.com/vehicle/lineup/type.aspx

למה היית צריך יונדאי. היבואן עכשיו מנגב את התחת שלו עם שטרות של דולרים וצוחק עליך כל הדרך לבנק.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

Iron Horse, עוד פעם אתה מתחיל עם השטויות שלך של השוואת מחירים בין הארץ לחו"ל?

כ"כ רע לך עם המחירים פה בארץ יש לך 2 אופציות:

1. לעבור לחו"ל ולהנות מהמחירים שם.

2. להתחיל לעשות משהו עם זה ולהילחם ב-100% מיסוי שמוטל על רכבים.

אם אתה לא מתכוון לעשות אף אחד מהשניים, קבל את רוע הגזרה ושב בשקט.

התגובה שלך על "למה דווקא יונדאי" מגעילה אותי, טיפה נימוס, טיפה דרך ארץ.

הם החליטו להזמין את הרכב, נסגרו עליו סופית, שילמו עליו במיטב כספם, מתבאסים מזה שהרכב עוד לא אצלהם למרות שהסוכנות התחייבה לכך, והדבר היחיד שאתה עושה הוא לזרות מלח על הפצעים ולומר שזה רכב חרא שלא שווה את הכסף ושעבדו עליהם.

אתה כל הזמן מדבר על זה שבארץ אין רכבי ספורט נורמלים, הרכבים המשפחתיים שאנשים קונים לא שווים את כסף, אני מאוד מסוקרן, על מה אתה נוהג שאתה מדבר ככה כל הזמן?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

Iron Horse, אתה חי בארץ וקונה רכב בארץ אז מה אכפת לך מה קורה בחו"ל?

אתה משווה פה בארץ מול האלטרנטיבות וקונה את מה שהכי מתאים לך מבחינת יחס עלות תועלת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי.ז האם קיבלת פיצוי כלשהו על זמן ההמתנה הנוסף שחיכית?למרות שאני חושב שהמקרה שלנו דיי שונה,אנחנו מחכים כבר כמעט חודש,מה עוד שמתאריך ההזמנה עברו כמעט חודשיים וזה ממש מתסכל להיות זמן כזה ללא רכב במיוחד עכשיו שזה החופש והילדים לוחצים לצאת לפה ולפה.

iron_horse,גיסי הוא בעל אוטו כזה,וכבר בנסיעה הראשונה שלי על האוטו החלטתי שזה האוטו הבא שלי וככל שנסעתי בו יותר ככה גבר הרושם שלי.

בנוגע לטענתך,על אותו עיקרון אני יכול להגיד שב60 אלף דולר(מחיר הסנטה פה בארץ) בארה"ב הייתי יכול לקנות טוארג הכי מפואר.מה לעשות שבארץ זה לא חו"ל ומישהו צריך להרחיב את קופת המדינה שלשרים יהיה מאיפה לגנוב.

פורסם

תעשה מה שייעצו לך פה

הם לא יוותרו על לקוח פוטנציאלי, ובכלל אתה לקוח לאו דווקא פוטנציאלי

כי כבר הזמנת את הרכב והוא מתעכב, אתה יכול לדרוש תוספות בגין פיצוי

או שהם יביאו לך עט מתנה :| , אבל עדיף שתעמוד על שלך

מפני שהם לא עמדו בתאריך סיפוק הרכב ומשכו אותך

בהצלחה

פורסם
מה לעשות שבארץ זה לא חו"ל ומישהו צריך להרחיב את קופת המדינה שלשרים יהיה מאיפה לגנוב.

כאמור יצא או ייצא תקציב קופת המדינה לשנת 2008

100$ לא מחוייב במס בדיוטי פרי במקום 200$.

על כל תייר שמגיע לביקור בארצנו הקטנטונת יחוייב עליו לשלם 1.5$ על כל יום ביקור

ועוד ועוד.....:roll:

• תוכן חדש...