Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי אתמול את הסאב של חברת רוקפורד דגם PUNCH -1 150 RMS

עכשיו את הסאב קניתי בתיבה אטומה מקורית של הסאב

את הסאב הנ''ל שמעתי עם תיבה פתוחה וטיפה יותר גדולה והוא היה בהרבה יותר חזק

השאלה שלי האם כדאי לי לפתוח פורט בתיבה האטומה בצד או מאחורה?

האם הסאב יעבוד יותר חזק?

ואם כן אז איפה בדיוק לעשות את הפתח ואיזה קוטר ומידות

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לך מישהו מהפורום שהיה אתמול במפגש וקוראים לו יבגני שרוצה בדיוק ההיפך, יש לו תיבה פתוחה עם P1 והוא רוצה אטומה וקטנה, כך שאם הוא יכנס לכאן יהיה לך מזל, אתם יכולים פשוט להיתחלף תיבות

פורסם

אה יש מצב אולי,

אבל מה אתם אומרים מה עדיף בסאב כזה את התיבה האטומה או את התיבה הפתוחה?

או שהכול עניין של טעם ?

פורסם

אטומההה

עולם אחר מהפתוחה, הרבה יותר מדויק

אבל כל אחד והדעה שלו פשוט אני יותר חובב של איכות ולא סתם בומים

פורסם

הכל שאלה של מה שאתה מעדיף אטום צליל נקי יותר פתוח צליל מתפזר

שים אותו על התיבה הפתוחה שכבר יש לך למשך זמן מסויים ואז בתיבה שאיתה קיבלת אותו

ואז תחליט מה עדיף ...

למרות שלפי מה שהבנתי ממכם אתם רוצים שהוא יפרק את השמשות באוטו :lol:.....

HU:CLRION DXZ755MP

COMP:MOREL PULSE

SUB:ROCKFORD P2

פורסם

זה עניין של טעם קודם כל.

אבל - הP1 זה סאב, אני מצטער לאמר לך, מאוד לא מדוייק, מאוד חלש ובסופו של דבר אולי הסאב הכי גרוע שרוקפורד שחררו לשוק.

אם אתה תשים את הסאב הזה בתיבה פתוחה אתה תאבד כמעט כל יכולת לשלוט עליו בעוצמות גבוהות, הוא יהיה מרוח מאוד ובעצם הוא יהיה כמו פיוניר שאתה קונה בתחנה מרכזית ישנה רק יותר חלש.

זאת הסיבה העיקרית שבגללה יבגני רוצה להכניס אותו לתיבה אטומה.

לדעתי תשאיר אותו בתיבה אטומה.

יש לך אפשרות לגשת ולהחליף את הסאב? אם יש לך אפשרות ותקציב - תן לנו את התקציב שלך וחברי הפורום כבר ייעצו לך מה האפשרות העדיפה.

אם אתה אוהב את הסאב - תשאיר אותו, אבל תיבת פורטד ממש תגרום לך להרגיש איך הוא מאבד כל אפשרות של יכולת ביצועית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ישאיר אותו בתיבה אטומה עדיף

בכל מקרה אני רוצה לקנות לו מונבלוק איזה מונו אתה ממליצים לי ?

פורסם

המונובלוק שנמצא אצלי בחתימה יעשה עבודה טובה מאוד.

יש שני מונובלוקים מסדרת הB של לייטנינג אודיו - אחד מהם הוא 150 RMS והשני 250 RMS - שניהם יעשו עבודה מצויינת על הסאב הזה (לייטנינג אודיו זה רוקפורד לכל דבר)

אני הייתי הולך על ה250 לאופציה לסאב קצת יותר חזק בעתיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שלאנוס אמר. הפי 1 הוא סאב באמת נוראי מבחינת הדיוק.

שמעתי אותו בתיבה פתוחה בפג'ו 206 והוא היה נשמע חזק מאוד, אבל הקשר בינו לבין המוסיקה היה מקרי ביותר.

בקיצור ולעניין תשאיר אותו בסגורה ואני לא רואה שום סיבה לקנות בשבילו מונו. כל מגבר 2 ערוצים סביר יעיף לו את הנשמה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...