Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום הוצאתי את המפלג מתושבתו לצורך החלפת הקבל, מיקום הבורג מנע ממני להחליף אותו במקומו,

לאחר שבצעתי את ההחלפה החזרתי את המפלג למקומו רק שהציר הסתובב מעט לפני ההוצאה, לא סימנתי מיקום הרוטור לפני ההוצאה ומאז הרכב לא מניע.

ניסיתי לסובב המנוע לבוכנה ראשונה עליונה (מברג בפלאג מס' 1) והרכבתי את המפלג כאשר הרוטור מצביע כלפי פלאג אחד במכסה המפלג, חיברתי הכל חזרה ועדיין הרכב לא מניע,

אנא עזרו לי בבקשה,

הרכב הינו סובארו טנדר 1600 מפלג עם פלטינה.

תודה, ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

במנוע 4 פעימות לא מספיק שהבוכנה למעלה.צריך להיות שזה בסוף דחיסה ושהפלטינה ניפתחת טיפה ליפני נמ"ע ושהעצבע תצביע על צילינדר 1 ואז לשחק עים הקידום עד שיניע.

פורסם

שים לב ישנו פתח בהאוזינג עם חץ , על גלגל התנופה ישנן שנתות שבמרכזן 0 ובצדדים

מספרים 2,4,6,8 המציינים קידום / איחור ההצתה . העמד את הפס של ה-0 על החץ

והרכב את המפלג בחזרה למקומו .הנע את המנוע בהצלחה.

פורסם

ניסיתי לסובב המנוע לבוכנה ראשונה עליונה (מברג בפלאג מס' 1) והרכבתי את המפלג כאשר הרוטור מצביע כלפי פלאג אחד במכסה המפלג, חיברתי הכל חזרה ועדיין הרכב לא מניע,

תודה, ארז.

מהמצב הנ"ל הצליב את כבלי ההצתה בין 1 ל- 4 ובבין 2 ל- 3 .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה רבה,

אך מהיותי לחוץ רכב היום בטירוף ובגלל שאני בעבודה, הזמנתי חשמלאי רכב שהגיע לפני דקות מס' ותקן את הבעיה,

לא הצלחתי ללמוד מפעולותיו שום דבר עובדתי מלבד זה שהחליף מס' פעמים בסדר של חוטי ההצתה ובקש שאני אניע,

לאחר מס' לא מועט של נסיונות של הנעה לאחר שהזיז את גלגל ציר המפלג הניע האוטו ונוסע כמו שהיה בעבר, מה רק שעכשיו אני צריך שוב לכוון הצתה...

תודה על עזרת כולם, אך עדיין הייתי מעוניין לדעת מבעל מקצוע כאן, איך בדיוק מוצאים נ.מ.ע של בוכנה מס' 1 במנוע בוקסר הקטן והחמוד שלי... ואיך אמור להכנס בדיוק אליו המפלג?

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• ספונסר פורום
פורסם

יתכן שטעית בסדר ההצתה,בסובארו סדר ההצתה אינו 1-3-4-2, אלא 1-3-2-4 וצילנדר מספר אחד הוא הקרוב מימין(עם כיוון הנסיעה)

אורן

• תוכן חדש...