Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע לי שהמוצרים של היום באים ללא רדיו מובנה, ואם רוצים לקלוט רדיו יש להוסיף אביזר.

השאלה היא האם היה אי פעם אייפוד (רק אייפוד, לא מתחרים) שקלט רדיו?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
בדיוק מאותה הסיבה שאין בו פנס, מחשבון או מאוורר.

אסף

לא ממש עונה לי על השאלה

מחשבון זו פונקציית תוכנה ופנס ומאוורר זו פונקציה חומרתית שלוקחים הרבה אנרגיה ומקום ושלושתם לא קשורים לנגן מדיה.

רדיו זו מדיה.

רדיו זה בערך כמה רכיבים פיציים בעלי תג מחיר כולל של כמה סנטים

רדיו גם לא ממש לוקח מקום על הלוח (במקרה ניתקלתי בנגן MP3 עם רדיו וכל ה PCB שלו היה 2X1.5 ס'מ שחלק ממנו הכיל את הפלאג של האזניות)

למה שתרצה רדיו בישראל? אין פה תחנה אחת סבירה, והמבחר עלוב.

איי פוד יש רק בישראל ?

ובמקרה בא לי לשמוע חדשות בערבית או כמה פיזוזים של אום כולתום ברדיו.

אז למה שלא יהיה להם רדיו על הנגן ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה אין רדיו ב-iPod? כי הם יכולים לא לשים רדיו ועדיין להיות הנגן הכי נמכר והכי מפורסם

וכמובן למכור יחידת רדיו נוספת במחיר מלא של כמה עשרות דולרים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא הבנתי

מה הבעיה בפיצ'ר שניקרא רדיו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ועכשיו תשובה יותר רצינית. האייפוד הוא לא המכשיר/נגן מוסיקה הראשון שמגיע ללא רדיו. גם בדיסקמנים לא היה רדיו.

לפי דעתי יש שתי סיבות שלא קיים רדיו:

כל הרעיון מאחורי אייפוד או כל נגן מוסיקה אחר הוא שאתה ממלא אותו במוסיקה שאתה מעדיף ומנגן אותו בסדר שאתה קובע.

רדיו נוגד את הרעיון הזה. כשאתה מקשיב לרדיו, אתה נהפך להיות תלוי בהעדפה של עורך מוסיקלי של התחנה ובעצם כך אתה מתפשר. בגלל זה אין סיבה שיהיה רדיו באיי פוד כי באופן תיאורטי אין לו שימוש.

סיבה נוספת היא שברוב המכשירים שמגיעים עם רדיו מובנה (שהאוזניות משמשות כאנטנה) איכות הקליטה היא בינונית ויש הפרעות.

אסף

פורסם

האם יש אפשרות להפוך את הI-POD שלי מאנגלית לעברית??

יש אזושהי עדכון גרסה??

קיימים בכלל I-POD בעברית?

תודה מראש.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

לאייפוד עצמו אמנם אין רדיו מובנה, אבל יש את אביזר ה"שלט" שנראה כמו הShuffle של היום שמתפקד כמו אנטנה, וכמובן מוסיף את אופצית הרדיו למכשיר כאשר מחברים אותו.

אני יודע מפני שלחבר יש אייפוד נאנו עם ה"שלט" הנ"ל והוא מסוגל להשמיע רדיו כמובן.

!AWDSOME

פורסם

i pod זה חרא...למה?

1. עולה הרבה כסף

2. הוא עובד חומרתית כמו הארדדיסק, מה שאומר שהוא ימות מתישהו, בניגוד לנגנים אחרים בעלי זיכרון פלאש

3. אתה לא יכול להעתיק עליו שירים מכל מקום, חייב תוכנה בכל מחשב

4. יש מלא דברים שאפשר לעשות איתו וכל דבר צריך מתאם שעולה הרבה כסף לאייפוד

5. האחריות שאתה מקבל בארץ על האייפוד חרא

Audi A3 2.0TFSI 2006

• תוכן חדש...