Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
i pod זה חרא...למה?

1. עולה הרבה כסף

2. הוא עובד חומרתית כמו הארדדיסק, מה שאומר שהוא ימות מתישהו, בניגוד לנגנים אחרים בעלי זיכרון פלאש

3. אתה לא יכול להעתיק עליו שירים מכל מקום, חייב תוכנה בכל מחשב

4. יש מלא דברים שאפשר לעשות איתו וכל דבר צריך מתאם שעולה הרבה כסף לאייפוד

5. האחריות שאתה מקבל בארץ על האייפוד חרא

1. עולה לא יותר מהאלטרנטיבות של אייריבר, אייאודיו וכו'. אולי בארץ כן אבל מי קונה אלקטרוניקה בארץ?

2. הוא "חומרתית עובד כמו הארדיסק" בגלל שעדיין לא קיים נגן פלאש של 30 גיגה. כל האלטרנטיבות גם מבוססות הארדיסק ככה שמה שאמרת כרגע הוא לגמרי שטויות. הנגן מבוסס הפלאש הכי גדול שאני מכיר (8 גיגה) הוא האייפוד נאנו.

3. יש כבר הרבה אלטרנטיבות לאייטיונס, ככה שאם אתה רוצה להוריד שירים ממחשב אחר אתה פשוט מוריד תוכנה של כמה מגהבייטים ומעביר.

4. אם התכוונת לדברים מסוג מתאם הרדיו אז כמו שכבר אמרו, מי צריך רדיו? אבל אני מסכים שזה שהפסיקו לספק מתאם לשקע חשמל רגיל לטעינת המכשיר זה די מעצבן. חוץ מזה אין עוד דברים שממש צריך להוסיף לו.

5. שוב, מי קונה אייפוד בארץ? קניתי בחו"ל בכמעט חצי מחיר, וקיבלתי שנה אחריות בינלאומית. ואפשר להוסיף 30 דולר פחות או יותר בשביל אחריות בינלאומית ל-3 שנים.

עוד משהו, לי יש אייפוד דור 5 30 גיגה כבר שנתיים והוא לא עשה לי בעיה אחת. האייאודיו של שני חברים שלי כבר נשלח לתיקון לפחות פעמיים אצל כל אחד, ואצל עוד חבר פעם אחת, לכולם יש את המכשיר פחות מחצי שנה..

ואין באמת צורך להסביר למה טכנית האייפוד הרבה יותר טוב מכל מכשיר אחר. גם מבחינת נוחות לשימוש, גם מבחינת עיצוב גם מבחינת התוכנה..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

במקרה בחנות שאני עובד (לא יזכיר את השם) אני עובד מולם והשירות שלהם בארץ חרא אז גם אם יש לך אחריות בין לאומית זה לא יעזור לך

פותח הטרד לא טס פעמים בשבוע לחול כמוך אז כן יש אנשים שקונים אייפוד בארץ

האייריביר לא רואה אותו ממטר

ויש עוד הרבה מתאים לאיי פוד שעולים הרבה כסף

Audi A3 2.0TFSI 2006

• תוכן חדש...