Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניה בEBAY

Honda
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקיט מרשים.

הם מספקים לישראל.רק תברר לגבי עלויות משלוח.מומלץ ליצור קשר ישיר עם המוכר ולבקש ש"יסבן" בקבלות.

פעם נפלנו שם על בחור יהודי וציוני נלהב שכתב מה שרק רצינו ואפילו הסתדר על משלוח.

הקבלות זה חיוני בשביל המכס.שיחרטט איזה סכום-כי הקיט בהחלט מרשים ובמכס דבר כזה ידליק מנורות אדומות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

קודם כל - הם אכן שולחים לארה"ב בלבד. מכתב מנומס באמת תמיד עזר לי עם פריטים קטנים, אבל פה מדובר על כמה ארגזים מאסיביים, אז אני לא בטוח כל כך שהם יסכימו.

בכל מקרה - עלות המשלוח יכולה להיות גבוהה מאוד. משלוח פנימי בארה"ב עולה 170$ לפי מה שהם כותבים. וזה משלוח במשאית. אז תתאר לך כמה זה משלוח לארץ.

קח לתשומת ליבך שהמכס מכניס את עלות המשלוח לחישוב הערך למס.

אני בספק אם יש איזה שהוא מוכס שיאמין שדבר כזה עלה פחות מ- 50$ (הסכום הפטור ממס), ובכל מקרה, את עלות המשלוח יותר קשה לזייף, והיא בטוח תהיה יותר מהסכום הזה.

אז קח בחשבון ש- 500$ זה רק ההתחלה. הסכום כולל משלוח יכול להיות אפילו כפול מזה, והמכס מחושב על שניהם יחד. תוסיף לזה צביעה והרכבה (סכום לא זניח לכזה מטראז' של פיבר) וזה כבר קצת רחוק מכמה אלפיות בודדות.

אז תעשה חשבון אם אכן כדאי לך.

פורסם
אאאווךךך

יש כזה קיט בארץ??

ואם כן כמה הוא עולה?

תנסה להשיג קיט משומש מ E-Bay או ממקום אחר.

אני יודע שיש סעיף שעם המוצר משומש מורידים משמעותית מהמכס. או תוצרת ארה"ב.

תנסה:

http://WWW.RECYCLER.COM

http://www.hondahookup.com/phpBB2/viewforum.php?f=14[/url]

קו---------------------------------------

פורסם

יש לי שאלה באותו עניין:

בעקבות מקרה מצער שקרה לי (בחורה בג'יפ שחוזרת רוורס בלי להסתכל :evil: ),

הזמנתי מגרמניה פנסים אחוריים ופגוש לאלפא שלי.

יש רק חלקים משומשים כאלה והמחיר כולל משלוח הוא 315 יורו.

שמעתי שעל חלקים בטיחותיים כמו בלמים אין מכס. האם זה נכון? האם פנסים ופגוש

נכללים בהגדרה זו? האם יש הבדל במכס לחלקים משומשים?

אם למישהו יש ניסיון עם יבוא חלקים משומשים אשמח לקבל עצה

בתודה

פורסם

יש לי חבר עם הונדה קנה בארץ ב-2800 ש"ח טמבון קידמי וטמבון אחורי יצא לו סבבה אחרי צבע והרכבה יצא לו בערך 5000 ש"ח תראה יצא יפה אבל הפחח סבל בארץ הם לא בדיוק מתאימים את הטמבון למידותיו האמיתיות הכל ברגים קודחים אבל בסוף יצא נחמד.

תראה 10000 ש"ח זה לא הרבה תלוי מאיזה סוג אם זה מפלסטיק זה שווה ביותר אם זה מפיברגלס תחזור אליי אני אביא לך את הטלפון של חבר שלי וגם תבוא ותראה.

פורסם

חברה יש ביבנה מוסך שנקרא "מוסך לסרי"

שמתעסק בקיטים לרכבים הוא לוקח כולל עבודה וצבע בסביבות ה-4000 ש"ח תלוי בקיט

והוא הכי זול שמצאתי אז כדי שתבדקו לפני שתוציאו כלכך הרבה כסף על קיטים מיבוא

• תוכן חדש...