Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

מדובר ברנו מגאן 1.6 ידנית שנת 96.

היום הכנסתי את הרכב לבדיקה לפני טסט בעיקבות נזילת שמן בין המנוע לגיר שייתה ידוע לי מטרם עת.

בבדיקה נימצאה נזילה די רצינית כניראה של שמן מנוע ששטיפה לא תעזור וטסט עם זה היא לא תעבור.

קבלתי הצעת מחיר להחלפת מחזיר שמן בין המנוע לגיר חלק + עבודה 850 שקל.למי שלא מכיר התיקון כרוך בהורדה של הגיר.

מה אתם אומרים על המחיר האם הוא הוגן?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

זה מחיר בסדר גמור, כל עובדה בסדר גודל של הורדת גיר/מנוע לוקחת די הרבה זמן ו850 שקל לחלקים (זניח למדי פה) ועבודה כולל מע"מ זה מחיר הוגן לדעתי. אולי אפשר לדחוק עוד 100-200 למטה ב"מוסך של אחשלו", אבל זה סביר לדעתי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הקלאץ תקין. כמובן שאם יהיה צורך להחליף אז מנהל המוסך יצור איתי קשר.

חוץ מזה מחיר עבודה סביר? יחסית למחיר שהיו גובים בחברה?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

שלום.

המחיר לא סביר ולא הגיוני לדעתי או שהמוסך לא מכיר ולא יודע במה זה כרוך הורדת הגיר [המון עבודה ומסובכת]

או שהוא יסובב לך את היד בתחחחח---- אחרי הפרוק.

אני מציע לך לשאול את המוסך אם הוא מכיר את הרכב ,זמן פרוק והרכבה משוער,

בחברת רנו לוקחים 2000 ש"ח + מע"מ למען ההשכלה.

לתשומת לבך מחיר מחזיר שמן הוא +- 100 ש"ח שמן גיר +- 60 ש"ח.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, נראה לי שאתה קצת מגזים.

2K ש"ח זה אומר יותר מ 10 שעות עבודה, ועוד לרכב הנעה קדמית ועם גיר רגיל? לא נראה לי.

פורסם

בני ל שלום

לגבי המחיר במוסך המרכזי של רנו אני מכיר.

850 ש"ח זה לפני מע"מ וכולל מע"מ המחיר מתקרב ל 1000 ש"ח

בכל אופן הטיפול כבר בוצע.

בהיותך בעל מקצוע הייתי רוצא לשאול מה יכול ליגרום להגה להפוך להיות קשה יותר לאחר הורדת הגיר וניתוק ההגה מהפרונט?

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• 14 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...