Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני בחיפושים אחר סט קומפוננט 6.5 אינץ בתקציב של כ- 1200 ש"ח פלוס מינוס.

הם יוגברו ע"י מגבר של אוריון דגם 4004.

סוג המוסיקה שאני שומע הוא בעיקר ג'אז ואלקטרוני.

מה שחשוב לי בסט הוא בעיקר האיכות (במסגרת התקציב כמובן) ושלא יהיה צורם! (סט רגוע...)

שמעתי כמה סטים, ומה שהכי אהבתי בינתיים זה את צביון הסאונד של מורל....אבל (ויש אבל גדול),

מסיפורים של אנשים שהיו להם מורל (ותקנו אותי אותי אם אני טועה), ה"בקרת איכות" שלהם די לוקה בחסר, משמע:

שהם מתקלקלים מהר מאד (ולא משנה אם יש לך מגבר של 100W או מגבר של 30W) ושהטויטרים שלהם נשרפים...

(אני מדבר בעיקר על הדוטק - שזה במסגרת התקציב שלי..). אמרו לי שבדוטק אוביישן טיפה שיפרו את העניין

אבל כל הנושא הזה די מפחיד אותי ומונע ממני להיות שלם לגבי הדוטק.....

המליצו לי על עוד חברה שדומה בסאונד שלה למורל והיא DLS. אני אישית לא מכיר ואשמח להמלצות ממי שמכיר ויש

לו DLS, אם זה באמת דומה למורל ואם כן איזה סט מומלץ בתקציב שלי (נכנסתי לאתר שלהם וראיתי מליון דגמים..).

מתנצל מראש על ה"מגילה" אבל אני באמת שרוצה לקנות משהו איכותי ואמין לאורך זמן...

תודה, שי.

******************הערת מינהל המערכת.******************

קרא את כללי הפורום, כך תגלה שהשימוש בנקודות האלה: ....... מיותר ופסול.

תודה,--ההנהלה.

פורסם

לי יש סט של מורל פולס כבר כשנה, ולא קרה לו כלום עד היום, הוגבר בהתחלה אם מגבר מסויים ואחרי זה החלפתי מגבר, ועדיין עובד כמו גדול.

כל השמועות האלה לא נכונות, אין סטים שנשרפים, יש אנשים שלא יודעים לכוון אותם!

אם אהבת את המורל דוטק, קח אותם, אחלה קומפוננט.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

אמינות של רכיבי אאודיו קשה להגדרה כי אם אנשים לא כיוונו כמו שצריך את המערכת ונשרף להם משהותלא אומר שהרכיב לא טוב.

בעיקרון אין סיבה שקומפוננט ישרף סתם אם תעשה כיוונים כמו שצריך לא תהיה בעיה.

אם אהבת את הצליל של המורל אז הדוטק אמור להוות אופציה טובה.

אך עדיף שתשמע עוד כמה סטים כמו JBL ו CERWIN VEGA לדוגמא ויש עוד הרבה סטים בשוק גם ההרץ סט לא רע

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין לי שמץ של מושג מי ניפח לך את הראש בקשר למורל אני באופן אישי יש לי ברכב את הדוטק אובישין שמגבלים הגברה בריאה של 140W RMS ושומעים מעולה ולא מאוטים ולא ניסרף לי שום טויטר ולא נעלים ולא סנדלים .

מי שנשרף לו אי פעם טוטר של מורל זה מכיון לא נכון פזה לא נכונה או הגברה לקויה .

אז אם שמעתה את המורל ואהבתה ילה כדימה ושהיה בהצלחה .

בברכה יחיאל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

לסיגנון המוסיקה המבוקש הייתי ממליץ בחום על INFINITY דגם KAPPA65.7 רמקול מאוזן הנשמע נהדר בג'ז.

גם הרמקולים של HERTZ נותנים תשובה מצויינת ואמינה למבוקשך

פורסם

כמו שנאמר כבר על ידי חברה אחרים , אין שום בעיה מיוחדת עם סטים של מורל מבחינת אמינות ומעבר לזה גם אם נוצרת בעיה יש פה את המפעל ואין שום בעיה להחליף.

אבל הנקודה היא שאתה לא צריך לחשוש מבחינת אמינות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כפי שרשמו קודמי, אין בעיה עם המורל.

בעיה תיווצר להתקנה לקויה ,חוסר התאמה בין רכיבים, וכיוונים לקויים, שלא לדבר על הפעלה בעיוות.

הסטים עצמם מעולים ולא בעיתיים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...