Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני מחפש המלצה למערכת חדשה רדיו דיסק איכותית מדגם כמה שיותר חדש, כמו שרשום בנושא עד 3500 ש"ח.

בעיקרון אני יודע שפיוניר מאוד איכותיים, וגם לאלפיין יש 1 או 2 דגמים טובים, אבל האלפיין ה-9855 די ישן יחסית מבחינת הדגם.

אני רוצה מערכת שישמעו בה איכותי גם בווליום חזק, יש לי ציוד די חזק באוטו.

תודה מראש על העזרה.

***********הערת מינהל המערכת :***********

פותח התרד' שם לב: נמחקה תגובה של זה וזה וזה שענה ללא הצדקה באופן מתלהם.

.

פורסם

קלריון 865, אלפיין 9855, פיוניר 880prs, לא חסר מכשירים מעולים במחיר הזה.

אם כולם יש לי ניסיון, אני הכי התרשמתי מהקלריון. מכשיר פשוט איכותי ברמות, אם הרבה פונקציות. האלפיין גם מצויין, אך ישן יחסית.

תלוי, מה הרכיבים שיש לך כרגע? יכול להיות שזה סתם יהיה מיותר, להוציא כ"כ הרבה על מכשיר יקר ביחס לציוד שיש לך.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
קלריון 865, אלפיין 9855, פיוניר 880prs, לא חסר מכשירים מעולים במחיר הזה.

אם כולם יש לי ניסיון, אני הכי התרשמתי מהקלריון. מכשיר פשוט איכותי ברמות, אם הרבה פונקציות. האלפיין גם מצויין, אך ישן יחסית.

תלוי, מה הרכיבים שיש לך כרגע? יכול להיות שזה סתם יהיה מיותר, להוציא כ"כ הרבה על מכשיר יקר ביחס לציוד שיש לך.

אוקיי אז מה שיש לי כרגע זה 2 קומפוננטים של MB QUART, מגבר של רוקפורד 200 וואט - 6 טוויטרים של פיוניר(כי האחוריים די חרא), סאב של פיוניר ועליו מגבר של BOLT.

בעיקרון אם כבר אני קונה מערכת חדשה אני מוכן להשקיע, העיקר שבווליום גבוה הסאונד לא יתעוות ועדיין ישמעו איכותי.

את הקלריון והאלפיין שהמלצת לי עליהם אני די מכיר ממידע שחיפשתי גם כאן בפורום וגם ברשת, אבל לגבי הפיוניר לדגם הזה אתה מתכוון?

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=282&catid=11&subcatid=45

ואם לא לזה התכוונת, הדגם הזה של פיוניר יכול להתאים לדרישות שלי? הוא לא "מיושן" יחסית למכשירים חדשים אחרים?

תודה.

פורסם

נתת את שמות החברות ולא את הדגמים הספציפיים לדוגמא קומפוננט של mb quard יכול לנוע מ 650 ש"ח ועד 8500 .

במקרה ואצלך מותקנות הסדרות הנמוכות של החברות שציינת אז אני לא חושב שאתה צריך להשתגע עם הד יוניט כל כך יקר ( אלה אם כן אתה מתכוון לשדרג בעתיד ולוקח בחשבון את האלפים שתצטרך להשקיע כדי לנצל את התכונות מהמכשירים במחירים הנ"ל.

פורסם
נתת את שמות החברות ולא את הדגמים הספציפיים לדוגמא קומפוננט של mb quard יכול לנוע מ 650 ש"ח ועד 8500 .

במקרה ואצלך מותקנות הסדרות הנמוכות של החברות שציינת אז אני לא חושב שאתה צריך להשתגע עם הד יוניט כל כך יקר ( אלה אם כן אתה מתכוון לשדרג בעתיד ולוקח בחשבון את האלפים שתצטרך להשקיע כדי לנצל את התכונות מהמכשירים במחירים הנ"ל.

את הציוד אני ממש לא מתכוון לשדרג בעתיד, לא נראה לי שאני צריך יותר מזה, פשוט יש לי עכשיו סוני ולדעתי הוא לא מוציא את המירב מהציוד שיש לי כרגע, בווליום טיפה גבוה הסאונד לא מי יודע מה ואני אוהב לשמוע חזק.

לכן אני חושב שמערכת בסביבות 3000-3500 ש"ח תתן לי תמורה מהציוד שיש לי כרגע ברכב.

בכל מקרה, אני די "דלוק" על הפיוניר שנתתי אליו לינק בהודעה הקודמת, אז אני רוצה לשמוע חוות דעת לגביו, וכמובן לגבי מכשירים אחרים.

פורסם

אל תעלב, אבל המערכת הזאת לא בדיוק SQ טהור, 6 טוויטרים של פיוניר ? :shock:

כל רדיו דיסק סביר יעשה את העבודה במידה ואתה מתכוון לחתוך עם הקרוס של המגבר, אם אתה רוצה לחתוך עם קרוס של הרדיו דיסק

אפילו פיוניר סידרה 7 (7600 או 760 פרמייר) יעשה אחלה עבודה

פורסם
אל תעלב, אבל המערכת הזאת לא בדיוק SQ טהור, 6 טוויטרים של פיוניר ? :shock:

כל רדיו דיסק סביר יעשה את העבודה במידה ואתה מתכוון לחתוך עם הקרוס של המגבר, אם אתה רוצה לחתוך עם קרוס של הרדיו דיסק

אפילו פיוניר סידרה 7 (7600 או 760 פרמייר) יעשה אחלה עבודה

אחי אני לא עד כדי כך מבין חיתוך קרוס בלאגנים, אין לי מושג בדברים האלה לעומק.

אני חושב שאני אבחר משהו מחברת פיוניר, אבל השאלה אם ללכת על הדגמים החדשים עם הבלוטוס או על ה DEH-P80RS?

פורסם

אחלה אם באמת יש כאן שרואים את הנושא ויש להם את המערכת הספיציפית הזאת - אשמח לשמוע מהם חוות דעת על המכשיר... אני מברר המון כי בכל זאת.. 3500 ש"ח סכום לא מבוטל.

פורסם
אבל חבר המכשיר לא עולה 3500 שקל

המלצתי אלייך , לך תעשה סקר שוק ותראה כמה המחיר נמוך יותר ושאני אומר נמוך זה מגיע גם ל1000 ש"ח פחות .

אני בדרך כלל בפיוניר בודק מחירים אצל היבואן הרשמי שזה עוזי רדיו, אני יודע שהוא דופק שם מחירים.

אבל בוא נגיד שכרגע מה שיותר לחוץ לי זה לקבל חוות דעת על המכשיר, אחר כך אני יעשה סקר שוק ואבדוק איפה הכי משתלם לקנות, כמובן שאחריות 3 שנים זה דבר שאני גם אקח בחשבון.

פורסם

תשמע זה מכשיר אלוף. אין לי אותו אבל ראיתי מספיק תגובות חיוביות מאוד עליו (מחברים מאוד מכובדים)

מה שכן, מתיאור המערכת שלך, אני ממש לא בטוח שהבעיה שלך היא ה HU. ציין דגם של ה סוני שיש עכשיו.

האם המערכת שלך מכוונת כמו שצריך? אמרת שיש עיווטים בווליום גבוה, יכול להיות שאלו הרמקולים?

עוד פעם, לא ציינת את דגמי ה MB QUART שלך.

לפני שאתה מכוון פה למכשירים הרציניים הנ"ל, תוודא שהמערכת שלך מכוונת כמו שתריך, אולי ההשקעה של 3500 או חלקם במשהו אחר ולא ה HU, תיתן לך שיפור טוב יותר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
תשמע זה מכשיר אלוף. אין לי אותו אבל ראיתי מספיק תגובות חיוביות מאוד עליו (מחברים מאוד מכובדים)

מה שכן, מתיאור המערכת שלך, אני ממש לא בטוח שהבעיה שלך היא ה HU. ציין דגם של ה סוני שיש עכשיו.

האם המערכת שלך מכוונת כמו שצריך? אמרת שיש עיווטים בווליום גבוה, יכול להיות שאלו הרמקולים?

עוד פעם, לא ציינת את דגמי ה MB QUART שלך.

לפני שאתה מכוון פה למכשירים הרציניים הנ"ל, תוודא שהמערכת שלך מכוונת כמו שתריך, אולי ההשקעה של 3500 או חלקם במשהו אחר ולא ה HU, תיתן לך שיפור טוב יותר.

יואב

הסוני שיש לי כרגע הוא מדגם שלפני 6 שנים היה אחד החזקים והטובים. אבל מאז עבר המון זמן ואני מחפש מערכת חדישה יותר עם יותר אופציות וטכנולוגיה יותר מתקדמת.

בעיקרון אני שומע די טוב, יש צלילים מסויימים שלא נשמעים טוב בווליום גבוה, בנאדם "רגיל" היה שותק ומסתדר עם זה, אני פשוט מחפש משהו יותר חזק, יותר איכותי, גם בא לי לשדרג את המערכת אחרי כ"כ הרבה זמן, קנינו אותה ביחד עם הרכב באמצע 2001.

את הדגם הספציפי הייתי רוצה לרשום לכם אבל אין לי מושג מהו, אני רק יודע שזה משהו די איכותי, תסמכו עלי שאני לא אתעסק עם זבל חיקוי כזה או אחר.

שוב אני אציין אני שומע די טוב אבל לפעמים אני לא מרוצה מהסאונד הכללי, אני תמיד רוצה לשמוע סאונד יותר איכותי, ואני בטוח שהסוני די מגביל אותי בקטע הזה.

זאת תמונה של המערכת אין לי מושג מה הדגם:

img0915qz3.th.jpg

פורסם

בא נתחיל מזה שאם אתה רוצה לשמוע טוב . אתה צריך נקודת יחוס שאליה תוכל להשוות את הרכיבים שלך . והמשמעות היא שאתה צריך רמקולים טובים (קומפוננט) שמותקנים היטב . רק אז אפשר לבדוק מה לא בסדר . אנני יודע למה יש לך גם שני קומפוננטים וגם עוד שישה טוויטרים , אבל יתכן וזה חלק מהסיבה שאתה לא שומע טוב ולא הר"ד .

אני מציע שתלך למפגש ו/או למתקין שימע את הר"ד שלך ואם הוא בסדר (מה שאני מניח שזה נכון) אזי אתה צריך לחפש את הבעיה ברמקולים ו/או בהתקנה שלך .

אל תתחיל לשים 3.5K על ר"ד אם המערכת שלך לא תומכת בזה ואתה לא יודע בוודאות שהבעיה היא בר"ד הנוכחי שלך .

ורק שתדע שאו שאתה קונה ר"ד בסביבות ה2000 או שאתה הולך על ההי אנד אבל אז מדובר על מעל 5K במקרה הטוב . בין שני הסכומים לדעתי אתה נופל בין המדרגות וזה לא שווה את הכסף

בברכה יהודה

פורסם

אני מסכים אם יהודה.

אני בטוח שאם תקנה HU חדש יהיה שיפור, ולו הקטן ביותר, אך בינתיים לא נראה לי שהבעיה היא בHU, אלא ברכיבים.

6 טוויטרים של פיוניר? בשביל מה אתה צריך כ"כ הרבה? לא מספיק זוג אחד וטוב שיעשה את העבודה כמו שצריך?

לדעתי, כדאי שתשקיע את ה3500 שקל האלו לא רק על HU.

אלפיין 9855 עולה היום יד שניה כ1800 1700 ש"ח, את השאר אתה יכול להשקיע ברכיבים טובים יותר. אני בטוח שתשמע טוב יותר.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...