Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מסכים אם יהודה.

אני בטוח שאם תקנה HU חדש יהיה שיפור, ולו הקטן ביותר, אך בינתיים לא נראה לי שהבעיה היא בHU, אלא ברכיבים.

6 טוויטרים של פיוניר? בשביל מה אתה צריך כ"כ הרבה? לא מספיק זוג אחד וטוב שיעשה את העבודה כמו שצריך?

לדעתי, כדאי שתשקיע את ה3500 שקל האלו לא רק על HU.

אלפיין 9855 עולה היום יד שניה כ1800 1700 ש"ח, את השאר אתה יכול להשקיע ברכיבים טובים יותר. אני בטוח שתשמע טוב יותר.

לדעתי מצב הטוויטרים מאוזן ו-6 זה לא יותר מידי כי ה-2 האחוריים חלשים, בקושי שומעים אותם, הקדמיים נסתמים כשאני עובר את ה-60-70 אחוז עוצמה של המערכת, ואת רוב הצליל הגבוה אני מקבל מהאמצעיים, הם לא נסתמים לי גם בעוצמות גבוהות.

נסתמים הכוונה נכנסים לפרוטקשן בשביל לא להישרף כשאני שומע ממש חזק.

***וסליחה טעות שלי, רק הזוג האמצעי הוא של פיוניר, הקדמיים והאחוריים הם של MBQ.

פורסם

הדגם שיש לך היום הוא CDX_MP70

אני היית הולך על מכשיר של כ 2000 שקל. (גג 2500) ואת השאר משקיע בשיפור המערכת הקיימת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נראה לי שבאמת אני אקנה את ה-P80RS של פיוניר בסביבות ה2300-2500 שקל.

ובעתיד אם אצטרך אני אחליף איזה רמקול או שניים ;).

אבל שאני אהיה בטוח, אני ארגיש שיפור די רציני בין כשאני יחליף למערכת החדשה?

פורסם

אתה כל הזמן מציין שאלפיין 9855 הוא מיושן. זה שזה דגם שמיוצר הרבה שנים לא אומר שהוא מיושן, ישן - כן. אבל אלפיין לא מייצרים הרבה מכשירים ברמה כזאת, וזאת בהחלט קנייה מצויינת. רוצה לשמוע סוד? יש מכשיר עוד יותר ישן של אלפיין, שלדעתי הוא עולה על 9855, והוא 9835. גם 9853 הוא דגם איכותי אם כל הפונקציות החשובות (טיים קורקשן, אקווליזר רחב, קרוסאובר מובנה), אבל בעל תצוגה יותר פשוטה. מבחינתך מעבר לאחד המכשירים האלה יהיה קפיצת מדרגה רצינית. למרות שלא ניתן להתעלם מהסט-אפ המוזר שלך, כניסות לפרוטקשן, וכיוונים בכלליות. גם הסאבים של פיוניר לא ידועים כמדוייקים במיוחד (בעדינות), אולי שווה לבדוק אפשרות של שדרוג גם בנושא הזה.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם

האלפיינים המדוברים הם מכשירים מצוינים. כל הדגמים שדובר עליהם 9833/35 9855/53 הם מכשירים מומלצים וההבדלים ביניהם הוא בעיקר התצוגה והממשק.

לגבי העניין של מיושן - אין שום דבר חדש שיצא מאז המכשירים האלו שחסר בהם. לי אישית יש את ה 9833 ומבחינת סאונד הוא עונה על כל הדרישות שלי ומדובר במערכת ברמה גבוהה מאוד. יש באלפיינים את כל הפיצרים הדרושים על מנת להגיע לרמת סאונד גבוהה מאוד.

בקיצור , עניין המיושן לדעתי הוא חסר חשיבות.

אבל שאני אהיה בטוח, אני ארגיש שיפור די רציני בין כשאני יחליף למערכת החדשה?

אני חושב ששינוי הרבה יותר רציני תקבל מהחלפה של רכיבים אחרים במערכת ולא את הרדיו-דיסק.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...