Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי מגבר בעל שישה ערוצים, שכעת לא חשוב כיצד הוא מותקן ומחובר, אשר הייתי רוצה לחבר אליו את הסאבוופר בצורה כזו שיתפוס ארבעה ערוצים. כלומר, הסאב הינו בעוצמה של 400W RMS ובעל שני סלילים - 200W RMS לכל סליל.

המגבר מאידך מוציא בגישור של שני ערוצים 220W RMS, כך שבסך הכל חשבתי בעזרת הנמכת ה-Gain מעט, לחבר גישור של שני ערוצים לכל סליל. העניין הוא שמשום מה זה מצטייר לי איכשהו 'לא בריא' לסאבוופר, שכן אולי בהפרשי זמן מינייטוריים של מתן העוצמה מן המגבר לגישור הזה ולגישור האחר, הסאב לא ידע כיצד להתמודד עם זה ובעצם יתבלא עם הזמן.

נ.ב. - למי שתהה, שני הערוצים הנותרים מופנים אל זוג רמקולים קואקסיליים.

עזרתכם ועצתכם ברכה,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

*************הערת מינהל המערכת:*************

אין צורך בציטוט ההודעה שמעל.

קודם כל,הערה ראשונה לפני הכל! ממליץ לך לבדוק אם ניתן לעשות שני גישורים במגבר.

אם כן,הכל מסודר.

לגבי חיבור הסאב,הוספת 20 RMS לא כזה מזיק ועוד שזה עדיף כשיש לך תיבה אטומה(אם יש לך,יש לך?)

אז אל תדאג,לא יקרה כלום.

אני נתתי לסאב בעל סליל אחד 270RMS כשהוא רק 200RMS .

פורסם
קודם כל,הערה ראשונה לפני הכל! ממליץ לך לבדוק אם ניתן לעשות שני גישורים במגבר.

אם כן,הכל מסודר.

לגבי חיבור הסאב,הוספת 20 RMS לא כזה מזיק ועוד שזה עדיף כשיש לך תיבה אטומה(אם יש לך,יש לך?)

אז אל תדאג,לא יקרה כלום.

אני נתתי לסאב בעל סליל אחד 270RMS כשהוא רק 200RMS .

תפסיק לכתוב שטויות.

מספר המגברים שלא נותנים לעשות גישורים הוא כל כך קטן. ובמיוחד היום.

לתת לאלמנט רק 20W יותר ממה שהוא מוצהר זה בדיחה. (כמובן בהנחה שהאלמנט של חברה אמינה. )

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תפסיק לכתוב שטויות.

מספר המגברים שלא נותנים לעשות גישורים הוא כל כך קטן. ובמיוחד היום.

לתת לאלמנט רק 20W יותר ממה שהוא מוצהר זה בדיחה. (כמובן בהנחה שהאלמנט של חברה אמינה. )

אולי לא שמת לב,אבל ציינתי - שני גישורים

עכשיו אתה תפסיק לדבר שטויות.

לא כל מגבר נותן שני גישורים(יש הרבה-לא כולם)

פורסם

אם הבנתי נכון את השאלה שלך, ואם המגבר שלך יורד ל2 אוהם בגישור, אז קח בחשבון שאם אתה רוצה לעשות גישורים, ואם אתה עובר להתנגדות של 2 אוהם במגבר, ואם הסלילים של הסאב 4 אוהם, לא כדאי לבצע גישורים כאלה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אם הבנתי נכון את השאלה שלך, ואם המגבר שלך יורד ל2 אוהם בגישור, אז קח בחשבון שאם אתה רוצה לעשות גישורים, ואם אתה עובר להתנגדות של 2 אוהם במגבר, ואם הסלילים של הסאב 4 אוהם, לא כדאי לבצע גישורים כאלה.

דני

דני ,הוא מעוניין לעשות שני גישורים(יש לו 6 ערוצים 4 ערוצים לשני גישורים(כל סליל גישור) ושאר הערוצים לשני רמקולים )

יום טוב.

פורסם

עים הבנתי נכון אתה הסאב שלך הוא בעל 2סלילים ואתה רוצה לחבר כל סליל בגישור{בניפרד} נכון?

עים כן בכל מיקרה לא ההיתי ממליץ! מנסיון אצלי שזה שרף לי כבר סאב ולא סאב זול.

אור.

bmw-530i 3.0L

פורסם

הדבר אכן אפשרי, אבל(ואבל גדול) תיהיה לך בעיה בכיוונים. שכן כמו שאמרתה אפילו טעות קטנה תעלה בנזק לסאב.

תצטרך לכוון כל ערוץ בסאב בעזרת הפונציומטרים בדיוק שנראה לי לא ניתן לבצעו.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים,

אני מצטער שאני מגיב כל כך באיחור, פשוט אני חייל ולא יוצא לי לגשת למחשב לעיתים תכופות כמו אזרח (שכיף לו, והוא בטח לא יודע שכיף לו), אז תסלחו לי אם עברתי על כללים כלשהם של הפורום.

בכל אופן, ראיתי שעניתם אז תודה רבה, כמה תגובות:

דני

דני,

בתגובה לדבריך - לסאב המדובר שני סלילים 4Ohm כל אחד (4+4), והמגבר נותן בגישור את התפוקה שציינתי בהתנגדות של 4Ohm גם כן. הוא אינו יורד ל-2.

כך שע"פ התאמה מהבחינה הזו זה מסתדר.

הדבר אכן אפשרי, אבל(ואבל גדול) תיהיה לך בעיה בכיוונים. שכן כמו שאמרתה אפילו טעות קטנה תעלה בנזק לסאב.

תצטרך לכוון כל ערוץ בסאב בעזרת הפונציומטרים בדיוק שנראה לי לא ניתן לבצעו.

מיקי.

מיקי,

בתגובה לדבריך שלך - אני לא בדיוק מבין גדול ולכן אני מודה, בשלב הזה - איבדתי אותך, לא הבנתי.

כיוונים של מה? איפה? פונציומטרים..??

תודה רבה,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

• תוכן חדש...