Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח לבעל המוסך הנוכל מכתב וציין בסופו שנשלח העתק של מכתב זה לאיגוד המוסכים.

תאמין לי שכשהוא יקרא את השורה הזו בסיום "הריני להודיעך כי אני מעביר בזאת עותק ממכתב זה לאיגוד המוסכים בישראל",תאמין לי הוא ירוץ אחריך ולא אתה אחריו .

אם יעבור שבוע ולא תשמע ממנו עדיין,פנה לאיגוד המוסכים כפי שכתבתי לך (מכתב+חשבוניות+תיעוד שיחות)

אני מקווה שזה בהחלט השרשור האחרון בנושא.היונדאי הזו יחד עם בעל המוסך די נמאסו !

תעדכן אותנו בתוצאות,ונקווה שלא נשמע יותר תלונות על גיר זה !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
***נמחק ציטוט של הודעה צמודה***

אמן!!!!!!!

גם אני לא נהנה לפרסם פעם בשבועיים ועוד יותר אני לא נהנה לנהוג בחשש שברמזור הבא האוטו יתדרדר.

זה הדבר היחיד הבעייתי באוטו וחוץ מזה הוא נהדר אז זה ממש הורס לי

תודה על התגובות ואמשיך לעדכן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
****הודעת מנהל הפורום - עידכונים יש להמשיך בשרשור המקורי ולא לפתוח חדש****

היום הבאתי את האוטו למוסך ושאלתי את בעל המוסך מה הוא הולך להחליף בגיר, הוא אמר שהוא לא נוגע באוטו עד שאני אוכיח שיש בעיה בגיר (לאחר שנסעתי עם טכנאי בכיר במוסך מרכזי ביונדאי שהיה עד לכל הבעיות ולאחר שבעל המוסך אמר שיחליף לי הכול לחדש).

נסענו ביחד במשך כ30 דקות, במהלך הנסיעה היו 3 פעמים מכה בגיר ופעם אחת האוטו התדרדר ונתן קפיצות קדימה, על המכות הוא אמר: " זה כלום זה משהו חיצוני בטח הצריה או משהו כזה" ועל ההתדרדרות:" מה?, לא הרגשתי כלום".

כשחזרנו למוסך הוא החל להתעלם ממני ואמר שיש לו מלא עבודה ושאני אשאיר לו את האוטו וכשיהיה לו זמן ויעשה איתו עוד סיבוב.

בשלב זה כבר נמאס לי מהתנהגותו המגעילה ומצורת הדיבור המלגלגת ואמרתי לו שאני שילמתי כסף על מנת שיפתור את הבעיה, וכשבאתי אליו הוא לא נסע על האוטו ולא בדק אלה ישר אמר שצריך שיפוץ, ושאם הוא לא מצליח לפתור את הבעיה שחזיר לי את הכסף ואפנה למוסך אחר.

על כך הוא ענה: "למה מי אתה?, אין לך שום אחריות אצלי אני עושה לך טובה, עוף לי מהעיינים אני לא רוצה לראות אותך יה חתיכת נודניק".

אני פונה למי שיכול לסייע בעצה כלשהי איך לטפל בעניין, האיש הזה החליט לא להוציא עלי יותר כסף ועבודה ומסרב לטפל בגיר שלי, ברור לחלוטין ואין כל ספק שיש בעיה מכנית בגיר.

אני מודה שהטעות שלי היתה ללכת למקום הכי זול ולא למקום אמין ומטעות זו אני לומד אבל אני רוצה את גיר תקין או את כספי חזרה.

אני מודה לכל העוזרים !

שם המוסך: " בן מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים" בירושלים, תלפיות

----------------------------------------

ברצוני לעדכן אתכן, לאחר שאיימתי על בעל המוסך בתביעה הוא הסכים לפתוח את הגיר ולבדוק, הוא אכן פירק את הגיר אך אמר שהוא לא רואה שום בעיה, הוא החליף לי בכל זאת את כל הדראם.

הרכב נסע במשך שבוע וחצי ללא בעיות אך לצערי הם לא איחרו לבוא.

כל הבעיות חזרו: לפעמים מתדרדר לאחר עצירה, לפעמים מגמגם ונותן קפיצות קדימה, לפעמים משמיעה מכות בעצירה או בזמן החלפת הילוכים מ N לD או מR ל D, לפעמים האוטו נותן קפיצה בהעברה לD ולעיתים רחוקות הגיר מחליק.

אני כבר ממש מיואש, בעל המוסך מתעקש שהבעיה לא מכנית בגיר ומחר יחליף לי משהו בידית ההילוכים עצמה שאולי מקצרת משהו (קשה לי להאמין שזה יפתור את הבעיה).

אני לא יודע מה לעשות הבעיות מסרבות להיעלם ליותר משבוע - שבועיים

פורסם

ידידי עליך לפתור את העניין בדרך מקצועית ובוגרת:

קח שמאי שיטפל לך בנושא- יעשה סיבוב, ילך למוסך ניטרלי ויקבל חוות דעת בכתב, יסכם את הכל ויתן לך אקספרטיזה. לאחר מכן גש למכון גירים רציני (כגון ספי מפ"ת) בצע את התיקון הדרוש ותבע את בעל המכון הקודם. אם אתה מבין בתחום תבע בעצמך (כולל אבדן ימי עבודה/לימודים ועוגמת נפש) אם לא קח לך עו"ד. בהצלחה.

פורסם
ידידי עליך לפתור את העניין בדרך מקצועית ובוגרת:

קח שמאי שיטפל לך בנושא- יעשה סיבוב, ילך למוסך ניטרלי ויקבל חוות דעת בכתב, יסכם את הכל ויתן לך אקספרטיזה. לאחר מכן גש למכון גירים רציני (כגון ספי מפ"ת) בצע את התיקון הדרוש ותבע את בעל המכון הקודם. אם אתה מבין בתחום תבע בעצמך (כולל אבדן ימי עבודה/לימודים ועוגמת נפש) אם לא קח לך עו"ד. בהצלחה.

היכן אני אמור למצוא שמאי רכב???

והבעיה לא מתרחשת בכל נסיעה אז לא בטוח שהוא יעזור לי

פורסם

אתמול נוסף סימפטום נוסף לבעיה, אולי זה יעזור לפענוח תעלומת "היונדאי וגיר המסתורי"

כשנסעתי על 60 ק"מש בערך והורדתי את דוושת הגז עד הסוף כדי לעשות קיק המנוע נהם בפראות אבל לא היה קיק והאוטו לא האיץ, לאחר כמה דקות עשיתי את אותו הדבר ואחרי שהורדתי את הדוושה עד הסוף המנוע נהם ואחרי בערך 2 שניות הוא נתן קפיצה מטורפת.

אני מבין שזו בעיה בהעברת הילוכים, לא כך?

ואם זו הבעיה האם ניתן למקד יותר את הבעיה???.

בעל המוסך אומר שאין לו עוד רעיונות (מכון לשיפוץ גירים אוטומטיים) לאחר שלפני כמה ימים ניסה עוד משהו ושהבעיה לא בגיר, כעת אני מתכונן לתבוע אבל אשמח לעצות!

פורסם

האם יש סיכוי שיותר מדי שמן גיר עושה את הבעיות, המפלס של השמן גבוה בהרבה מהקו העליון למרות שהשמן בצבע אדום ואין ריח שרוף?

היתכן שיש קשר כלשהו לצריה משוחררת (יש דפיקות חזקות בעת פניות חדות)?

פורסם

עודף שמן גיר יכול לגרום לנזק. אין סיבה שיהיה עודף אך וודא שאתה בודק כמו שצריך, יש רכבים בהם צריך לבדוק כשהשמן חם ובמנוע דולק אם אני לא טועה.

לגבי הציריה יתכן והיא קשורה לתופעות שאתה מתאר. אם היא במצב כל-כך גרוע יש להחליפה לפני שהיא תתפרק לך תוך כדי נסיעה.

לגבי הרכב, השמאי שיטפל לך בעניין יגרור את הרכב למוסך המתאים כדי לקבל חוות דעת.

פורסם

שלום לכולם!

עדיין לא נמצא פתרון לבעיה בגיר, הוחלף לגיר המוח אבל אין שינוי, לאחרונה אני מנסה לחקור את הבעיה בעצמי ושמתי לב שכשהבעיה מתרחשת (כשהאוטו נעצר בעליה ומתדרדר) ישנו רעש מוזר והרעש הזה מופיע רק בזמן הבעיה וכשאני מחליף הילוך הרעש נפסק מיידית, מובן שאי אפשר לנחש אז העילתי קובץ וידאו שצילמתי והרעש ששומעים ברקע (כמו רוח) זה הרעש.

כמו כן אני רוצה לציין ששומעים את הרעש הרבה יותא טוב בתוך האוטו ולא מתחת למחסה מנוע!

אם מישהו ידע לזהות את מקור הרעש יתכן וניתן יהיה למצוא פתרון לבעיית "הגיר המסתורי"

הקישור: http://rapidshare.com/files/48502587/MVI_1384.avi.html

פורסם

האם הגעת למכון הגירים של ספי בפ"ת ? אני מבטיח לך ששווה לך לנסוע לשם גם מירושלים.

קח לך יום חופש , תאם איתו מראש, ותגיע מוקדם. הוא יפתור לך את הבעיה, ואח"כ יהיה לך גם עם מה לתבוע.

• תוכן חדש...