Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי רוצה לדעת מה יכול להיות הגורם לבעיה שצצה בזמן האחרון במכוניתי - כאשר אני בולם ממהירויות גבוהות (מעל 80 קמ"ש) למצב עצירה ההגה רועד בתחום ה80-50 קמ"ש.

יש לציין שזה המצב היחיד שאני נתקל ברעידות הללו, בנסיעה מהירה או איטית, פניות או ישרה או בבלימות ממהירות נמוכה יותר או בלימה רגעית בכל מהירות אין זכר לרעידות.

מה לדעתכם הגורם לבעיה?

פורסם

כאשר רכשתי גולף ובצעתי בה נסיעת מבחן גם אני הרגשתי מעין רעידות בהגה כאשר בלמתי את הרכב

במכון הבדיקה נאמר לי שהצלחות ברקס לא ישרות באופן מושלם כתוצאה משימוש ברפידות לא מקוריות באיכות נמוכה

מה שגרם לעיוות קטן מאוד אך מורגש בבלימה הפיתרון הוא במידה ויש "בשר בדיסק-שיוף אחרת אני מצטרף לעצות של ידידיי מלמעלה-החלפה של הדיסקים.

בברכה ליאור.

פורסם

תודה רבה על העזרה.

מישהו יודע כמה עולה להחליף 4 צלחות בלמים מקוריות לבורה + עבודה במוסך של צ'מפיון?

פורסם

תודה רבה על העזרה.

מישהו יודע כמה עולה להחליף 4 צלחות בלמים מקוריות לבורה + עבודה במוסך של צ'מפיון?

אתה עדיין בתקופת אחריות?למה שתלך לצ'מפיון בכלל הם יקרים

פורסם
אתה עדיין בתקופת אחריות?למה שתלך לצ'מפיון בכלל הם יקרים

הרכב עבר את כל הטיפולים מאז ומעולם בצ'מפיון ובנתיים אני ממשיך ללכת למוסך המורשה, למרות שהם קצת יותר יקרים ממוסכים אחרים.

פורסם

1. מרבית הסיכויים שמדובר בזוג צלחות ולא בכל הארבע. קצב שחיקת הקדמיות והאחוריות בהחלט אינו אחיד.

2. נדיר שהחלפת הצלחות אינה מלווה בהחלפת הרפידות, אלא אם האחרונות חדשות לחלוטין.

3. להערכתי אין בעיה להשיג מחיר בטלפון.

• תוכן חדש...