Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זאת שאלה הזויה קצת, ואני לא יודע מה לפורום הזה ולאביזרי אופנה למטבח, אבל אני אנסה בכל זאת:

לפני כמה חודשים, אני וחברה שלי מצאנו איזה כתבה באינטרנט (נראה לי או בוואלה, או באיזה אתר של מתכונים) שסקרה מספר אביזרי אחסון מגניבים לפירות וירקות, בין הכלים היה "גלגל" מחרסינה, שהוא בעצם צינור ובתוכו אפשר לשים כ10-20 תפוזים, או לחלופין קופסאת פלסטיק בצורת בננה שמאפשרת לקחת בננה בתיק מבלי למעוך אותה.

בקיצור, אני כבר שעות מחפש בגוגל את הכתבה ולא מצליח למצוא את המילים הנכונות כדי לעלות על הכתבה!

אם מישהו יודע על מה מדובר, או ראה את הכתבה, אנא תשלחו לי לינק כמה שיותר מהר! אני מחפש בנרות את הפריטים האלה (אני צריך את זה בתור מתנה ליומולדת שיהיה בתחילת שבוע הבא).

תודה על העזרה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

אוקיי - בטעות מצאתי את הכתבה שמתארת רק אחד מהאביזרי אופנה שתיארתי:

הנה הכתבה: http://home.walla.co.il/?w=/4417/1103496

והנה התמונה:

338047-18.jpg

338048-18.jpg

אם יש מישהו שיודע איפה אני יכול להשיג את הדבר הזה, אני אשמח אם תספרו לי!

שוב תודה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

למרות שזה נראה יפיפה ועל אף כוונתך הטובה, האם היית רוצה שאמך תקנה לך ליום ההולדת שולחן כי רוב הזמן אתה לומד? או צלחת כי אתה כל יום אוכל? זה כמו להביא לאמא מגהץ כדי שהיא תגהץ לך / מכונת כביסה כי היא מכבסת לך וכו'...(אני אומר זאת באופן הנ"ל כי אביזר אופנתי למטבח בתור מתנה רומז על כך שאמך לרוב במטבח...וכנראה שמכינה לכם שם אוכל).

קבל נא המלצתי הכנה ותפנק את אמא באיזה סוף שבוע בספא /הפתעה / מתנה שתראה שאתה והמשפחה אוהבים, מעריכים ומוקירים אותה.

פורסם
למרות שזה נראה יפיפה ועל אף כוונתך הטובה, האם היית רוצה שאמך תקנה לך ליום ההולדת שולחן כי רוב הזמן אתה לומד? או צלחת כי אתה כל יום אוכל? זה כמו להביא לאמא מגהץ כדי שהיא תגהץ לך / מכונת כביסה כי היא מכבסת לך וכו'...(אני אומר זאת באופן הנ"ל כי אביזר אופנתי למטבח בתור מתנה רומז על כך שאמך לרוב במטבח...וכנראה שמכינה לכם שם אוכל).

קבל נא המלצתי הכנה ותפנק את אמא באיזה סוף שבוע בספא /הפתעה / מתנה שתראה שאתה והמשפחה אוהבים, מעריכים ומוקירים אותה.

אם אכן כך היה הדבר, אז באמת הייתי פועל לפי עצתך, אבל מכיוון שאני בכלל לא גר עם אמא שלי (אני סטודנט ושוכר דירה לבד בעיר אחרת בכלל), ומכיוון שהמתנה באה ממני ומחברה שלי - זה לא בדיוק "מתנה משפחתית". ואפילו שאמא שלי מכינה לי אוכל כשאני בא לבקר אותה, הכוונה היא לגמרי לא "לקנות מגהץ שתגהץ לי בגדים".

חוצמזה, אמא שלי היא חובבת מושבעת של פרטי עיצוב מגניבים, וזה רק היה מתבקש למצוא איזה משהו מקורי גם השנה (לדוגמא, אחת המתנות היותר מוצלחות שלי, הייתה להשיג את הפלאקאט התלת מימדי של ice age מהקולנוע המקומי, אחרי שאמא שלי כמה פעמים אפילו רצתה לשלם עליו ולא הסכימו לתת לה אותו).

כל שנה אני מחפש לה איזה משהו מקורי, וזה הופך להיות יותר ויותר קשה, אז כשראיתי את הדבר הזה לפירות, ממש התלהבתי וחשבתי איפה אני יכול להשיג אותו...

בכל מקרה, לאחר בירור בכמה אתרים - מסתבר שזה איזה פריט מתערוכת עיצוב, שכנראה לא ממש ניתן לרכוש בחנות.

בברכה!

יונתן.

פורסם

יש חנות בשם ספייסס (spices) (ולא מדובר בפונטו ספייס).

יש להם מלא דברים מגניבים, אבל קצת יקרים.

אם אתה לא מוצא אחת ליד הבית, יש אחת ביהוד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
יש חנות בשם ספייסס (spices) (ולא מדובר בפונטו ספייס).

יש להם מלא דברים מגניבים, אבל קצת יקרים.

אם אתה לא מוצא אחת ליד הבית, יש אחת ביהוד.

ספייסז יקרים, אבל גם איכותיים מאוד. כמו כן יש שם סדנאות בישול, חוויה למי שרוצה להרחיב את הידע שלו או סתם לכיף...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

את מה שראית בוואלה לדעתי לא תמצא כאן מאחר ומדובר היה בתצוגה באיטליה.

אם אמא שלך חובבת בישול - הייתי מציע לך לקפוץ לחנות "דומו" בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. אני בטוח שתמצא לה שם משהו שתאהב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...