Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VISTA בעיה ב pemission

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגדרתי פעם אחת את ה pemission לכונן D שלי ועכשיו יש לי בעיות להפעיל תוכנות משם !

מישהו יודע איך אני מבטל את ההגדרה ( אני אדמיניסטרטור על המחשב )

כמו כן כבר עכרתי על האופציות של ה FULL CONTROL וזה פשוט לא נותן

וניסיתי לשנות את ה owner אבל גם לא נותן

תודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני מהמר שהUAC אצלך עדיין מודלק.

פעם אחת ולתמיד:

START

CONTROL PANEL

USER ACCOUNT

TURN USER ACCOUNT CONTROL ON OFF

ואז לבחור שזה לא ירוץ.

לעשות RESET - הופ פתרת 99% מהבעיות בויסטה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מישהו צודק..

זה בהחלט פותר הרבה בעיות .. לויסטה יש קטע של הרשאות אפילו אם אתה אדמין, יש דברים שלא תוכל לעשות :) משהו מטורף

עצה נוספת היא לבדוק ב PREMISSION שאתה ה OWNER (בטאב ADVANCE)

פורסם

ארז - מישהו מדבר מניסיון של מאות אם לא אלפי שעות על ויסטה וניסיונות ועריכות שכמעט שום משתמש ששכלו בראשו יעשו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ארז - מישהו מדבר מניסיון של מאות אם לא אלפי שעות על ויסטה וניסיונות ועריכות שכמעט שום משתמש ששכלו בראשו יעשו.

ליביו

קודם כל אל תעלב, זה לא היה בטון כזה, זה היה בהומור, אבל מעבר לזה, הלוואי והיית פותר 99 אחוז מהבעיות של ויסטה של ידי ביטול סימון V אחד.

פורסם

באמת הניהול של ה ויסטה היה על אוטומטי

אבל עדין לא פתר את הבעיה גם אחרי הביטול

לא נותן לי להפעיל קבצים מהכונן

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

תודה שניר פתרת לי את הבעיה

אחרי שהחלפתי את עצמי ל OWNER היתה לי גישה מלאה

• תוכן חדש...