Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לצעוק?? ולמה הזילזול הזה??? זה אנו זלזול . זה הודעה שאתה לא קלטת . אם בסט אתה חייב להוריד את המיד , המשמעות היא שאתה לא מבין עד כמה תדרי המיד הם אלו שעושים את כול הסאונד . ואם אתה אומר שהטוויטר נשרף זה מחזק את מה שאמרתי

מזמן החלפתי מגבר היה לי "זבל סיני" כעת יש לי z4200 והכל עובד פיקס!

זה רק נדמה לך . לך תשמע את הסט הזה אצל מישהו אחר . אני מבטיח לך (בלי לשמוע) שאתה תשמע הבדל גדול

:idea:

אתה פשוט לא מבין כ"כ בסאונד , ובשביל זה אתה בא לפורום כדי ללמוד , אז אני יכול לנסות להסביר לך למה אתה טועה , אבל אתה תסתבך עם ההסברים שלי . אז פשוט שמע לעיצה שלי ולך תבדוק אצל אחד מהמתקינים המומלצים בפורום , ו/או תגיע למפגש ותשמע סט כזה מותקן כהלכה

בברכה יהודה

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב...עדכונים:

דיברתי איתו אמרתי שאני לא מרוצה ושגם המחירים לא מי יודע מה כמו שהוא אמר.

פתאום ההתקנה לא חינם "ומסתבר" למרות שהוא בפרוש אמר אחרת ביום הקנייה,

שההתקנה עלתה 400 ש"ח "וגם זה מינימום" אם לצטט אותו.

פתאום זאת חבילה והוא לא יודע כמה כל רכיב עלה לי בנפרד מה שמעלה

את השאלה איך הוא חיבר את הרכיבים מראש והגיע לסכום הסופי אבל לא חשוב...אם נתעלם מזה אז הפירוט החדש הוא

קומפוננט: hertz dieci dsk 165

650 ש"ח

סאב: gbl gto1204+קופסה סטנדרטית לא מקורית

700 ש"ח

מגבר: sierra ed4056

600 ש"ח

התקנה של הכול 400 ש"ח.

מה אתם אומרים על המחיר מעבר לזה שאני נוסע אליו בשלישי בגלל איכות השמיעה?

אמרתי לו ע"כ שמעל 500 ש"ח למגבר זו שחיטה והוא אמר שלא אמצא זול יותר מ 600 ש"ח שעלה אצלו - האם?

הוא אמר ש 400 ש"ח להתקנה הנ"ל זה מחיר מעולה - האם?

עזרכתכם לפני שאני נוסע אליו.....מישהוא יכול לאשר משהוא לגבי המחירים...משהוא קונקרטי שאני יכול להראות לו?\לראות במקום אחר?

תודה.

אגב האוזניים לא עדינות אבל כן רגישות וזה נשמע ממש כמו פיקים פתאומיים חדים וכואבים.

פורסם
טוב...עדכונים:

שההתקנה עלתה 400 ש"ח "וגם זה מינימום" אם לצטט אותו. למישהו שמבטיח התקנה ב"חינם" כי אתה קונה ונותן "התקנה כזו לדעתי זה מוגזם . אבל הבעיה היא איך להוציא ממנו את זה

את השאלה איך הוא חיבר את הרכיבים מראש והגיע לסכום הסופי אבל לא חשוב...אם נתעלם מזה אז הפירוט החדש הוא

קומפוננט: hertz dieci dsk 165

650 ש"ח

700 ש"ח

600 ש"ח תבקש שיתן לך את הפייל (בתרד' על מגבר שעד 600 ש"ח יש את הקישור ) . תגיד שאתה לא רוצה את ה"טובות" שלו ולא את המגבר שלו

התקנה של הכול 400 ש"ח.

תודה.

אגב האוזניים לא עדינות אבל כן רגישות וזה נשמע ממש כמו פיקים פתאומיים חדים וכואבים.

אני מציע שתמתין לעוד תגובות אבל את דעתי נתתי

בברכה יהודה

פורסם
טוב...עדכונים:

שההתקנה עלתה 400 ש"ח "וגם זה מינימום" אם לצטט אותו.

תחשוב מה אתה הולך לעשות,

הרמקולים שלך צורמים לאוזן:

אני מרגיש כאילו הפיקים חותכים לי את האוזניים....10 דקות ויש כאב ראש-מובטח!!!

.

המגבר גרוע- גם אתה הבנת לבד:

אני לא כל-כך מרוצה מאיכות הסאונד ולאחר בדיקה נראה לי שהמגבר שקיבלתי די מאעפן אם להשתמש בעגה המקצועית.

לא הצלחתי למצוא אתר לחברה של המגבר וגם לא באף חנות באינטרנט.

ההתקנה כנראה לוקה בחסר ,( ואת זה כתב לך יהודה truejoker ):

אבל אם יש לך עיוותים ושמיעה לא טובה אזי זה כנראה רק המגבר והתקנה גרועה . לגבי התקנה אי אפשר לעשות כלום כי קבלת "חינם" ,

הסאב בתיבה לא מקורית (וכנראה גם לא מתאימה לו):

ההתקנה הייתה בחינם ועכשיו היא עולה כסף:

התקנה של הכול 400 ש"ח.

ואת זה ידידי , אתה כתבת.

עכשיו תקרא את הכל, שורה אחרי שורה ותאמר מה נראה לך .

אתה חושב שכדאי להמשיך ולהישאר עם הזבל סיני שקנית ?!

להישאר עם רמקולים לא מתאימים , כי הם צורמים ?

להישאר עם התקנה גרועה כי הייתה בחינם?

להישאר עם סאב בתיבה לא מתאימה ?

מידן.

ZZR

פורסם

עדכונים חבר'ה....עדכונים:

אז נסעתי אליו לצערי רק ביום חמישי כי לא היה לי זמן אחר....אבל לא נורא - היה לי שבוע להרגע.

איך שהוא יצא שהוצאתי עוד כסף - הרבה מעבר למה שתכננתי...עד עכשיו לא ברור לי איך זה קרה.

יש לומר שהסט המקורי עם ה dietchi לא היה כל-כך גרוע...אבל יש לקח, לא לתת לתומר לכוון

לכם את המערכת בסוף יום מאוד חם אחרי הרבה התקנות :-) אבל נסלח לו על זה - קורה.

תומר תיאם עם היבואן של הרץ שיבוא כדי לכוון והכל נשמע אחרת לגמרי(הרבה הרבה יותר טוב) לא להאמין

שזה אותו הסט.

אני אישית עדיין לא הייתי מרוצה מהאיכות על-אף השיפור ,ושוכנעתי לשדרג

ל hi-energy מסיבות שונות שקשורות לחומרים שנותנים סאונד יותר רך ופחות "חותך" בטוויטר

ובנוסף היכולת לפצות על חסרונות של הhu של sony - כך הוסבר לי.

אין מה לומר - באמת רמה אחרת של סאונד עם אותו המגבר של sierra מכוון כמו שצריך ואותו הסאב.

אני עוד לא סגור על-כך שאני לגמרי מרוצה מסוגיית המחיר והמגבר אבל אני נותן למערכת הזדמנות לרוץ איתה שבוע

ולראות אם באמת אני מרוצה מהסאונד לאור השדרוג, כי עכשיו אם משהוא לא יהיה טוב סביר להניח שזה המגבר - אז נראה - אדווח בהמשך.

אגב בנושא המחיר אשמח אם מישהו יודע לומר כמה עולה סט hi energy של הרץ.

מעבר לכך שנאמר כאן על-כך שהמחירים של החלקים היו גבוהים לא קיבלתי קישור לאף אתר או שם של מקום שאני יכול לבוא

ולקבל הצעה עם מחיר אחר על התקנה, או מחיר של המגבר, או הסאב. זה לא חוכמה להגיד שבתחנה המרכזית זה זול יותר כי בכל זאת יש הבדל למקום קבוע שאני יכול לבוא אליו גם אחרי שנתיים ואפשר לסמוך האחריות והשירות של החבילה הכוללת

גם אם הכיוון הראשוני היה על הפנים, ואני לא עושה כאן פרסומת לאף אחד אבל זה גם שווה כסף וצריך להיות פייר.

אם לא תתנו כאלה הפניות קשה לבוא בטענות על ההתקנה הנוכחית - אז האם 400 ש"ח זה באמת מחיר טוב על התקנה?

והאם בסביבות ה - 800 ש"ח זה מחיר טוב למגבר הנ"ל?

בכל מקרה היבואן של הרץ בחור מקצועי ישב איתי כמעט שעה במצטבר למגוון סוגי מוזיקה הכי בסבלנות שיש גם עם ה dietchi וגם אחרי השדרוג ל hi -energy הקשיב למה שהפריע וידע איך לכוון הכל כמו שצריך.

יש לומר שבנושא השדרוג תומר זרם וברגע שהחלטתי לשדרג עשה את זה מיידית בלי בעיה לגבי פירוק הקומפוננט הקודם העיקר שאני אהיה מרוצה לדבריו.

תגובות בבקשה.....

פורסם

איך שהוא יצא שהוצאתי עוד כסף - הרבה מעבר למה שתכננתי...עד עכשיו לא ברור לי איך זה קרה.

יש לומר שהסט המקורי עם ה dietchi לא היה כל-כך גרוע...

אני אישית עדיין לא הייתי מרוצה מהאיכות על-אף השיפור ,ושוכנעתי לשדרג

ל hi-energy מסיבות שונות

שדרגת קומפוננט ל -HI-ENERGI והשארת את המגבר הסיני שהיה לך ?!

אתה חושב שזה היה מעשה נבון להשאיר מגבר שמוציא 40 ואט במקרה הטוב ,

ולהחליף לסט עוד יותר חזק ?

באת לחנות שהוציאה אותך עם סט-אפ גרוע , עם תופעות לוואי מכל הסוגים ,

עוד לפני שהגעת לשם, ידעת כבר שהמגבר שלך דפוק ,

אך הצליחו לשכנע אותך להוסיף כסף ולקחת רמקולים יקרים יותר , כדי לפתור את הבעיות?

נ.ב.

אתה תפרסם שאלות - אנשים ינסו לעזור לך , אתה תמשיך לעשות מה שבא לך, ותיסע עם צליל מעוות.

למקרה שלא הבנת ,

השורה התחתונה , אתה נוסע עם מגבר שהוא זבל סיני (ללא חברה או מידע באינטרנט) , ששילמת עליו במיטב כספך ,

ובמקום להחליף מגבר (המליצו לך על מגברים טובים JBL , מק-אודיו, רוקפורד ),

אתה ממשיך להפוך את המערכת שלך למגרש- משחקים,

בהצלחה.

כמה שילמת בסה"כ ?

אתה יודע אם ההשקעה שווה את הסכום,

אבל אני יכול רק לנחש שזה לא שווה ,

ואגב, נראה לי שאם היית מתקין במקום יותר מקצועי לא היית נגרר לבעיות הללו.

ואני מבטיח לך שאם תיתן את המערכת שלך למתקין כמו עופר מ"אדי מערכות", הוא ידע לאבחן את הבעייה.

.

ZZR

פורסם

תודה על התגובה.....אני בהחלט אקפוץ אליו לבדוק את הסט להתייעץ/לראות מה יש לו להציע...סוף סוף הפנייה למקום ספציפי.

אגב תיקנו אותי "שהזבל" הוא קוריאני ולא סיני - סתם שתדע לעתיד.

כמו שכבר הבנת אני לא מומחה גדול ...במקום שהייתי אמרו לי ללא צל ספק שהמגבר הזה יותר טוב מ jbl מקביל.

יש לי עוד אמון באנשים...ואני לא רוצה לחשוב שמרחו אותי לכן רשמתי שאני עוד בודק ואם אני לא אהיה מרוצה אחרי כזה שדרוג

אני אחזור אליהם שיפתרו את הבעיה.

תראה בסה"כ כבר עברתי את התקציב הראשוני וזה בעיה בשבילי כרגע לשדרג גם את המגבר כעת.

אולי תגיד שלעת עתה אם עדיין יש בעיה עדיף לקחת את ה 700 ש"ח של הסאב ולשים אותם על מגבר יותר טוב וכשאוכל בעתיד להוסיף סאב.

זה גם רעיון...מה אתה אומר?

פורסם

ה Sierra ועוד שאר שמות טובים יותר או טובים פחות הם פרי דימיונם הפורה של אי אלו אנשים שאמרו שאם הם ירשמו שם מפוצץ בגדול על האריזה תוך צירוף הנתון 1500W אנשים יתפתו לקנות את זה, וזה לצערנו מה שקורה.

קוראני, סיני, טיוואני, אוריטאי - הכל אותו דבר. קופסת פח יקרה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

במקום שהייתי אמרו לי ללא צל ספק שהמגבר הזה יותר טוב מ jbl מקביל.

:shock: ,

יש 3 אפשרויות:

1.לא הבנת על מה דיברו - מכיוון שהמגבר שלך ברכב נחות משמעותית מה JBL .

2. הם טועים - בגלל חוסר מקצועיות.

3. הם דחפו לך זבל סיני ולא רוצים לתת לך משהו טוב במקומו.

אגב, בדקת כמה עולה המגבר בחנות רגילה?

ZZR

פורסם

מידן ....הבנתי מה אמרו ואני אחדד:

אמרו שה jbl פשוט מותג ולכן עולה יותר ושאם אני אחליף ישמעו פחות טוב מאשר עם ה sierra,

כלומר התמורה עבור הכסף הרבה יותר טובה וכך גם התוצאה הסופית.

אני בהחלט אדבר עם האדם שהמלצת ואקבל דעה/הצעה נוספת נראה כמה יעלה המגבר אצלו.

פורסם

אמרו שה jbl פשוט מותג ולכן עולה יותר ושאם אני אחליף ישמעו פחות טוב מאשר עם ה sierra,

תבקש להחליף למגבר אחר , כנראה שישמעו יותר טוב.

הJBL הוא מותג ולכן עולה יותר?

הוא לא זבל סיני ללא שם או חברה כמו שקנית .

ZZR

פורסם

תשמע.

JBL לא מוכר בעולם.

זו חברה חדשה. שהחברות ההגברה המובילות בעולם החליטו לנסות את הציוד שלה. שזה מתחיל בכ5000 שקל לרמקול בינוני.

ועכשיו ברצינות.

חברה מוכרת. ידועה. אמינה. החברות ההגברה המובילות בעולם משתמשות במוצרים שלה. אז נחשוב שוב.?

מוכר מעפן. או חברה (JBL) מעפנה?

אגב עם היית טיפה רציני.

הייתה מריץ חיפוש על החברה רק בפורום שלנוץ ורואה את התגובות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם המוכר שאמר לך סייארה יותר טוב מJBL (ולמרות שאני חושב שJBL הוא גרוע) הוא אותו אחד שהתקין לך , וזה מתומקראר אז אני אישית הייתי מפסיק להמליץ עליו בפורום , (לא שהמלצתי ואני מכיר )אבל עשו ממנו מישהו טוב ומסתבר שהוא פשוט אופורטוניסט.

ולגבי ההרץ , הסיבה יהחידה שמנסים להכניס את ההרץ היא הסיבה שהיבואן דאג למנוע פרסום מחירים באינטרנט , וכך קצת קשה לדעת מה המחיר שכדאי , ולכן מתח הרווחים של המוכרים הוא יותר גדול ולכן הם דוחפים אותו .

ושלא תבין אני לא אומר שהוא לא קומפוננט טוב , אבל עושים ממנו הייפ יותר גדול ממה שהוא בגלל דרך השיווק שלו . ובגלל זה אתה לא יכול להשיג עליו נתונים

בברכה יהודה

פורסם

כלומר התמורה עבור הכסף הרבה יותר טובה וכך גם התוצאה הסופית.

כמו שזה נראה לי , הם פשוט אמרו לך את זה כי יותר משתלם להם למכור את הסיירה מאשר את ה JBL. אני לא מומחה בעינינים האלו , אבל סביר מאוד להניח שהמחיר שעולה להם הסיירה הוא הרבה יותר זול מה- JBL (שיש לו יבואן רציני ששומר על מחירי קניה ומכירה עבור החנות) ולכן הם מעדיפים למכור את המגבר שלהם ..

אם זה אכן המקרה אז חבל מאוד שזה ההתנהגות של בעלי העסק. אני מקווה שהם ילמדו לקח ויתנהגו אחרת , בסופו של דבר לקוח מרוצה יביא אחריו עוד לקוחות וזה אינטרס שלהם ..

מה שכן , לקח להבא .. ללכת לחנויות ומתקינים , לקבל הצעות מחיר ולבדוק באינטרנט אם זה אכן משתלם .. לא לבדוק אחר כך ..

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כאשר חנות צריכה לקרוא למישהו מבחוץ שיכוון , זה לא פסול, אך עצוב שזה צריך לקרות.

לגבי המגבר, נראה שעדיף להחליפו למשהו אחר ואיכותי.

בכלל, בירורים כפי שרשמו קודמי, עושים לפני ולא אחרי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...