Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בדיקה שערכתי אצל מזגניסט, העלתה כי המדחס אינו יוצר דחיסה ויניקה.

לכן, המליץ למזגניסט להחליף את המדחס למשופץ (בעלות של 1400 ש"ח כולל עבודה).

מבחינתי השקעה כזו בטמפרה 93 אינה מוצדקת בעליל, ולכן החלטתי לפרק את המדחס מהרכב ולנסות לתקן אותו לבד.

אין לי מושג אם בכלל התיקון יצליח, האמת שיותר מעניין אותי לראות את הקרביים שלו.

ולשאלתי, במרכז הגלגל האלקטרו מגנטי, פרקתי אום. הגלגל אינו מראה סימנים שהוא רוצה להשתחרר מציר המדחס. ניסיתי להפעיל כח (עם היד), וכן מכות קלות אבל אין תזוזה.

האם יש שיטה מיוחדת לפרק את הגלגל הזה? כי מתחתיו נמצאים הברגים שח מכסה המדחס.

פרטי המדחס:

תוצרת HARRISON קוריאה

S.A.E J639

מודל מס. 1131665

FIAT MODEL 7576000

מצ"ב תמונה.

6950947.jpg

תודה!

פורסם

אם אני לא טועה צריך לשלוף אותו עם אפציר מיוחד וגם אז לא בטוח שלא ייגרם נזק לקלאץ'.

אם אתה מתכוון לשפץ מדחס, הכי קל וטוב לקנות מדחס משופץ כמו שהמליץ לפני רפי העלויות לא נורא גבוהות.

השיפוץ העצמי לא משתלם לדעתי כל עוד מדובר בבעיה מכאנית.

פורסם

המלצה שלי חפש ספרות המסבירה כיצד לשפץ את המדחס ואיזה חלקים חייבים להחליף.

עלות שיפוץ עצמית לא שווה מבחינה כלכלית מכיוון שאין לך את הכלים הנכונים לפירוק/הרכבה נכונים וגם יש להחליף אטמים חוץ מהחלק התקול.

במידה ותרצה הסבר על איך משפצים מדחס בעל ספיקה משתנה של גולף (די דומה) אני אשלח לך קובץ המסביר בצורה מפורטת את התהליך.

צרף את כתובת המייל שלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...