Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר הכנתי תאוטו (הכנתי תאוטו = החניתי את הרכב) על (ליד) אדום לבן ליד הבית ובמקום שהכנתי (החניתי) באדום לבן בחיים לא היו שמים שם דוחות (אפילו שזה אדום לבן) וכולם מחנים שם יותר מי שנה (יותר משנה) תרכבים(את הרכבים) שלהם, והיום אני הכנתי (החניתי) שם עליתי הביתה לחצי שעה, ואני יורד ורואה דוח (וכשירדתי ראיתי דו"ח.),

תגידו (אמרו האם) אפשר לערער על זה ?

כי האדום לבן הזה עשו אותו לפני שנתיים ובחיים לא שמו (נתנו/חילקו) שם (דוח"ות).

### ההודעה נערכה, נא להקפיד על ביצוע הגהה ופיסוק הגיוני. ####

- רנו מגאן קופה :-)-

פורסם
חנית באדום לבן, קיבלת דו"ח

מה הבעיה?

אבל במקום הזה בחיים לא היו מחלקים דוחות אפילו שהוא אדום לבן מה קרה פתאום אחרי שנתיים ניזכרים להשים דוחות ?

משהו פה מוזר

פורסם

זה שלא אכפו את החוק בעבר לא יפתור אותך מהדו"ח.

אי ציות לתמרור ד 15(האוסר עצירה לאורך אבני שפה צבועות אדום לבן)

250 ש"ח קנס ו 0 נקודות.

לא צייתת לתמרור ד 15, בכך שעצרת את

הרכב הנ"ל לאורך קטע של אבני שפה

הצבועות אדום לבן, בניגוד לתקנה 22 (א) לתקנות התעבורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

סה"כ קיבלת דו"ח חוקי לגמרי.

אבל תנסה לשלוח מכתב ערעור בגין העובדה שאתה מתגורר באותו הרחוב,אין לך מקום אחר לחנות בו ולכן אין לך ברירה.

נ.ב: כותבים "להחנות", "החניתי".

פורסם
סה"כ קיבלת דו"ח חוקי לגמרי.

אבל תנסה לשלוח מכתב ערעור בגין העובדה שאתה מתגורר באותו הרחוב,אין לך מקום אחר לחנות בו ולכן אין לך ברירה.

נ.ב: כותבים "להחנות", "החניתי".

תודה, אני אשלח מכתב כמו שאמרת לי

פורסם

לא מדוייק- ברחוב של ההורים הכל צבוע כחול לבן, יום אחד חנינו וקיבלנו דו"ח. אימי שלחה מכתב לעיריה וטענה כי מדובר בביתה שבאה להיפרד מאחותה שטסה לחו"ל ומרב התרגשות לא שמה תיו רחוב/ פתק (מה שהיה נכון עד לקטע של הפתק-לא שמנו כי לרב לא מחלקים שם דוחות..בקיצור-ביטלו את הדו"ח. אז שווה לך לשלוח ולטעון שאתה דייר ברחוב והתרשמתה בתום לב כי ניתן לחנות שם ותבטיח לא לחנות שם שוב...שווה נסיון, בהצלחה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש הבדל רב בין המקרה שאתה מציג לבין זה של פותח השרשור.

במקרה שהצגת, מותר להחנות את הרכב אך יש לשלם בעד ה"תענוג". במקרה של פותח השרשור חל איסור מוחלט להעמיד/להחנות את הרכב.

הדו"ח מוצדק לחלוטין ואין טעם לערער עליו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

הי,

אני יודע שהמקרים שונים ואצלו זה יותר חמור- כל שאמרתי הוא, שכדאי לכתוב מכתב, אם זה לא יועיל , להזיק זה בטח לא...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אפשר להתחכם אבל זה רמאות בעיקרון, אם תוכל (חבר שעובד במוסך) להשיג חשבונית על הרכב שלך על תקלה כלשהיא שגורמת לרכב לעמוד (נשברה צירייה, התחממות וכו') אז תוכל לשלוח מכתב שלא היתה לך ברירה ובלה בלה בלה ונתקעת והלכת לטלפן לגרר ושחזרת היה דו"ח, זה עובד רוב הפעמים

• תוכן חדש...