Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קפיצים לגולף GTI 1986

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גולף GTI שנת 86 4 דלתות וכנראה שהקפיצים הלכו כי הרכב נמוך מידי וגם אם אני לוקח נוסע אחד או שניים מאחור הגלגלים נוגעים בפלסטיקים.

לרכב יש ג'אנטים "15 עם צמיגים 195/50.

דברתי עם מוסך רון בת"א אך הוא כבר לא מתעסק עם השנתונים האלה, משהו פה בפורום מכיר, יודע, מי מוכר ומתקין קפיצים לרכב הנ"ל.

משהו יודע עלויות?

מעדיף משהו מאזור המרכז ודרומה.

תודה,:wink:

פורסם

הוא לא מספק, הוא אמר לי שכבר איזה 10 שנים הוא לא מתעסק עם הרכבים בשנתונים האלה ואין לו חלפים לרכב הזה.

להביא מחו"ל אני יכול לנסות אבל אני רוצה לנסות לפני זה פה.

פורסם

קודם כל הייתי בודק מה גובה הרכב במקור - אולי אתה סתם משתמש בגלגלים עם אופסט לא נכון ואין לזה קשר לקפיצים

שנית- הייתי בודק האם יש קפיצי הנמכה \ האם חתכו את הקפיצים [בהנחה שאתה לא יד ראשונה על האוטו]

דבר אחרון - אם אתה מעונין בהגבהה - תמיד אפשר לקנות סט קפיצים של גולף דומה \ זהה מפירוק או באינטרנט ולהחליף, לא מדובר בפרוייקט בלתי אפשרי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
קודם כל הייתי בודק מה גובה הרכב במקור - אולי אתה סתם משתמש בגלגלים עם אופסט לא נכון ואין לזה קשר לקפיצים

שנית- הייתי בודק האם יש קפיצי הנמכה \ האם חתכו את הקפיצים [בהנחה שאתה לא יד ראשונה על האוטו]

דבר אחרון - אם אתה מעונין בהגבהה - תמיד אפשר לקנות סט קפיצים של גולף דומה \ זהה מפירוק או באינטרנט ולהחליף, לא מדובר בפרוייקט בלתי אפשרי.

רון.

לא יתכן שזה אופסט, והגודל שהוא רשם לגיטימי לגמרי.

או שבאמת חתכו את הקפיצים , אבל גם ניראה לי יותר סביר שאלה הם הבולמים שהתבלו, כי גם כאשר הקפיצים חתוכים הבולמים אמורים להחזיק את הבן אדם או שניים שהוא מסיע .

פורסם

הגלגלים הגיעו במקור 185/60/14 אבל החתך נשמר כך שגודל הגלגל הוא לא הבעיה.

אני לא יודע אם חתכו את הקפיצים.

השאלה איפה ומי מטפל בהחלפת הקפיצים באזור המרכז ודרומה?

• ספונסר פורום
פורסם

הכוונה שלי היתה שאין לי מושג איך אפשר לארגן כאלו קפיצים (לי אין),אבל כמובן שאם תמצא

ותרצה לבצע את העבודה אני ישמח לעזור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...