Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

44K - הפעם הראשונה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימוש בתוסף דלק יכול להיות חיובי וגם שלילי. כל דבר לגופו של ענין וכל מנוע מגיב בצורה שונה. עד כמה שאני יודע רוב אלה שמשתמשים בתוספים האלה לא גרמו כל נזק למנוע שלהם (בתנאי כמובן שהשימוש נעשה לפי הצורך בלבד ולא כל חודש).

צריך לקחת את זה בחשבון כשמוסיפים כאלה חומרים למערכת הדלק.

וכן, גם ה L.M GOLD LABEL מצריך החלפת שמן למרות שהוא חומר יותר עדין מ K44. כי הוא מבצע את אותו הדבר. ומוריד שכבות של פיח וטינופת מתאי השריפה של המונע, שנספגים בשמן ומורידים מיעילותו. צביקה כבר הסביר מצוין.

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מעוניין להשתמש בתוסף פעם ראישונה ויש לי כמה שאלות:

אני שואל בשרשור הזה הוא כי הוא הרלוונטי ביותר.

מה עושה התוסף הזה?כול כמה זמן כדאי לשים אותו?מתי כדאי לשים?כלומר לפני טיפול תקופתי או אחרי?

כיצד לשפוך אותו בצורה הטובה ביותר?על מיכל מלא?על חצי?או בדרך אחרת?כי לא ממש נכתבה פה דרך חד משמעית.

בנוסף האים יש משהו חשוב שכדאי לקחת בחשבון לפני השימוש בתוסף?

תודה מראש לכולם,כפי שאתם רואים לפי השאלות שלי אין לי מושג על התוסף חוץ משמו ולכן לא להקניט בבקשה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

ח י פ ו ש ! ! !

בעיקרון אם הרכב שלך לא עושה בעיות אז אין טעם לשים כי אתה רק תעשה נזק.

אם הרכב שלך עושה בעיות מומלץ לעשות זאת בדרך האינפוזיה!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אני מעוניין להשתמש בתוסף פעם ראישונה ויש לי כמה שאלות:

אני שואל בשרשור הזה הוא כי הוא הרלוונטי ביותר.[טעות ראשונה, חיפוש ,רלוונטי יותר!]

מה עושה התוסף הזה?כול כמה זמן כדאי לשים אותו?מתי כדאי לשים?כלומר לפני טיפול תקופתי או אחרי?[תשובה , כמו לשאלה הראשונה.]

כיצד לשפוך אותו בצורה הטובה ביותר?על מיכל מלא?על חצי?או בדרך[כן, נזק יותר מתועלת: סתימת מסנן דלק, סתימת מזרקים, הורדת פיח , אך חשיפה לסדקים, שהוסתרו על ידי הפיח, וירידה בדחיסה.]

תודה מראש לכולם,כפי שאתם רואים לפי השאלות שלי אין לי מושג על התוסף חוץ משמו ולכן לא להקניט בבקשה.:lol:

בלי להקניט, למה בכלל להשתמש בתוסף, האם רכבך סובל מבעייה כלשהי, אם כן פרט האם בגלל זה? ציטוט מהודעה קודמת שלך: די יפה ואין הרגשה של התאמצות במהירויות,

רק יש לי בעיה שהמחוג לא עולה מעל ל160.

האוטו לא מתאמץ ממש יחסית למהירות,3500 סל"ד,

אך אינו עולה מעל ל-160 דבר שמאוד מעצבן אותי.

האים זה הגבלה על ידי המחשב של הרכב?

אם כן אז איך אני מבטל את זה?אים לא,אז מה הבעיה??

מצב האוטו לא הכי טוב?

האוטו במצב די טוב,לפי קומפיוטסט שנעשה לפני חודשיים כשקניתי אותו.

תודה רבה מראש לכול העוזרים,ולכול המצחיקים שבינינו תחסכו הודעה

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האוטו לא עושה בעיות,אם תשימו לב השאלה הכי ראישונה שלי הייתה מה עושה התוסף?אני שמעתי שהוא מנקה את האינג"קטורים או משהו כזה,כלומר אני אפילו לא יודע מה,ולכן חשבתי שאים ניקוי אז למה לא?ממתי לנקות יכול לגרום נזק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במיכל יש בוצה , כאשר אתה שם את התוסף (שהוא בעצם מסיר שומנים) אתה ממיס את הבוצה לצנרת דלק , ומכאן הפתח לצרות , במקרה הטוב פילטר הדלק יסתם ובמקרה הגרוע המזרקים יסתמו, וכמו שצביקה אמר את יכול לחשוף סדקים שלא רצויים!

חיפושיות 73-74

פורסם

רבותי המכובדים, אינכם קוראים מה שכותבים בעלי המקצוע ומעלים כל מיני השערות וקישקושים, השרשור הופך להיות אידיוטי שכל אדם מן השורה שקורא בו הופך להיות מבולבל יותר מאשר קודם.

במיכל הדלק אין שום בוצה. רק משקעי לכלוך שמצטברים על הזמן, לרוב עקב תדלוק בתחנות דלק פיראטיים, מיכלי שדה או נסיעה לא פקק מילוי לתקופה ממושכת.

תוסף דלק של חברה מוכרת וטובה, יעשה את העבודה בצורה טובה ללא גרימת נזקים או צורך בפעולות תחזוקה ברכב עקב השימוש בו, כגון החלפת שמן מנוע.

חשוב לקרוא את ההוראות שימוש ולהקפיד על הריכוז של התוסף עם הדלק ולא תהיה לכם שום בעייה של סתימות או המצאות אחרות, אוף..אני מוצא את עצמי חוזר על כתוביו של דני זומרשטיין - אנא קראו את הודעותו בשרשור הזה שוב.

פורסם

לי זה סתם את המזרקים!

ועובדה שלאחר שנגמר הדלק עם התוסף המנוע התחיל לעשן ולאכול שמן.

חיפושיות 73-74

פורסם

דניאל ידידי שלום רב.

האם לאחר קריאת הציטוט שאביא כאן, אתה חושב ומצדד בשימוש בתוסף גם שלא לצורך וגם לאחר קריאת הוראות השימוש?שלום,יש לי מאזדה לאנטיס 2001,מנוע 1.8.

האוטו מאיץ בצורה די יפה ואין הרגשה של התאמצות במהירויות,

רק יש לי בעיה שהמחוג לא עולה מעל ל160.

האוטו לא מתאמץ ממש יחסית למהירות,3500 סל"ד,

אך אינו עולה מעל ל-160 דבר שמאוד מעצבן אותי.

האים זה הגבלה על ידי המחשב של הרכב?

אם כן אז איך אני מבטל את זה?אים לא,אז מה הבעיה??

מצב האוטו לא הכי טוב?

האוטו במצב די טוב,לפי קומפיוטסט שנעשה לפני חודשיים כשקניתי אותו.

תודה רבה מראש לכול העוזרים,ולכול המצחיקים שבינינו תחסכו הודעה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מכונאי ולא יודע להסביר כלום. אלא ששבוע לאחר הוספת תוסף מאוד משובח, נאלצתי להחליף מזרק סתום. אולי צרוף מקרים ואולי לא. תועלת מכל מקום התוסף לא הביא.

פורסם

דני, ממש לא. אבל תוסף דלק במינון נכון אינו יכול להזיק אלא אם כן כבר קיים נזק.

רוב הבעיות שיש של מזרקים סתומים זה פשוט מינון גבוה מידי ביחס לדלק כרצון להשיג תוצאה טובה יותר בזמן קצר. התוסף בריכוז גבוה מידי מוריד שרף (שאריות דלק) בצורה מהירה מידי, מרשתית המזרק לנחיר עצמו וסותם אותו.

פורסם
לי זה סתם את המזרקים!

ועובדה שלאחר שנגמר הדלק עם התוסף המנוע התחיל לעשן ולאכול שמן.

אתה חושב שהתוסף גרם לצריכת שמן?

• תוכן חדש...