Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים כשאני עובר בדרכים עם אבנים קטנות על הכביש אני מוצא אח"כ אבנים שנתפסו בחריצי הצמיג (ומוציא אותם עם מברג), האם יש בכך סיכון לחיי הצמיג\בטיחות בנסיעה? מדובר באבנים די קטנות שלא חשופות לכביש כלל כשהן נתפסות בצמיג.

פורסם

אני מוציא עם היד..

שטו מברג!?

זה קורה פעם בשבוע, אבן שמתחילה לתקתק ולעצבן אותך.. בעצירה הקרובה אני עובר על הגלגל ומוציא אותה, אם אני לא רוצה להתלכלך סוגר חלון ושוכח.

רק תזהר שזה לא יהיה בורג.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם ברשותך רכב משא או רכב שחריצי הפרופיל עמוקים הינם וקיים חשש שאבנים בסדר גודל של מס' ס"מ יתפסו בהם, בעלותך מן השטח ביצוע ניקוי החריצים הינו מעשה מבורך. לא אחת ולא שתיים נפגעו רכבים מאבנים עפות אשר פגעו בזגוגיות הרכב ויצרו בהן סדקים. גם פגמים בצבע נוצרים עקב מעוף האבנים(גם הקטנות שבהן, כן אלו שעפות מרכבים פרטיים).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קודם כל אם אפשר להוציא ידנית - משמע עם האצבע לכל הרבה מאמץ ,תוציא..

החריצים הם לא סתם,תוכננו בקפידה(אצל חלק ניכר מיצרני הצמיגים)

במיוחד בכביש רטוב שהמים יעברו כיביכול דרך החריצים וכו'..(קראתי פעם)

לשאלתך האם יש סיכון? צמיג חדש מגיע בלי אבנים מן הסתם, אז לא סיכון ממשי וקריטי אבל מומלץ לא להשאיר את האבן לנסיעה

ממושכת(בטיחות,חיי הצמיג)

ובכלל , זה מציק בנסיעה...

מקווה שעזרתי.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

כן בוודאי זה רע מאוד ,ויגמור את הצלחת אבל אני לא ממש מבין איך יכולה להכנס לשם אבן:shock:

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מעבר לכך המרווח ביניהן הוא מס' מילימטרים.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יותר נכון - חובה ברגע שיש זמן לכך.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אבנים בצמיגים מסכנים את הרכבים מאחוריך.

בשנת 75 בערך נסעתי במכוניתי פיורי 3 מודל 74 , אוטומט מנוע D400. במהירות 80 קמ"ש. בכביש ליד בית שמש משאית עם מס' מעזה שיצאה מאחת המחצבות העיפה לי אבן מהצמיגים שלה (צמיג כפול).האבן ניפצה לי את החלון הקדמי, וכמעט איבדתי את השליטה בכביש הצר. אני והחבר שהיה איתי רדפנו אחריה לקחנו פרטים מהנהג . חברת הביטוח מעזה סירבה לשלם עבור הנזק בטענה של "קדה וקאדר", קרי כוח עליון. העו"ד אליו פניתי כדי לתבוע דרש סכום של יותר מערך השמשה.

(אז עדיין לא היה קיים ביה"ד לתביעות קטנות, ובעזה היו חברות ביטוח.) נאלצתי להחליף אותה על חשבוני.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...