Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי לנסר 93 קרבורטור

האם אפשר להרכיב מנוע מהזרקה?

הלך לי המנוע ואני רוצה לקנות מנוע מיבוא, ויש שאומרים לי שזה אפשרי ויש שלא...

אז מה אתם אומרים?

פורסם

כל מיציבושי לנסר מ- 89 עד 93 באה רק עם קרבורטור.

מנוע של סופר לנסר עם הזרקה לא יתאים לך !

יחד עם זאת,חכה לצביקה הוא מכיר את הרכב טוב ממני בטוח,אבל בתור אחד שהייתה לו כזו (צרה) שבה הלך מנוע ידוע שמנוע הזרקה אינו מתאים וגם לא בטוח שאפשר לעשות קומבינה כלשהי שתתאים את מנוע סופר לנסר למנוע של לנסר.

חוץ מזה למה לך ?

מנועים של לנסר קרבורטור יש כמו זבל ואני מכיר מישהי מהקריות שהחליפה מנוע כולל עבודה ב- 2500 ש"ח בלבד והאוטו נוסע מעולה .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
כל מיציבושי לנסר מ- 89 עד 93 באה רק עם קרבורטור.

מנוע של סופר לנסר עם הזרקה לא יתאים לך !

ידוע שמנוע הזרקה אינו מתאים וגם לא בטוח שאפשר לעשות קומבינה כלשהי שתתאים את מנוע סופר לנסר למנוע של לנסר.

חוץ מזה למה לך ?

מנועים של לנסר קרבורטור יש כמו זבל ואני מכיר מישהי מהקריות שהחליפה מנוע כולל עבודה ב- 2500 ש"ח בלבד והאוטו נוסע מעולה .

כל מילה נוספת מיותרת !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתה לי לנסר כמו שלך.

נגיד לך מה הבעיה פה. כמו שאמרו, יש מנועים כמו זבל. הבעיה שהמנועים האלה עברו הרבה , ולעולם לא תוכל לדעת מה קיבלת, עד שתרכיב את המנוע על האוטו.וגם אין אפשרות להביא מנוע ממודל גבוה יותר (מעל 93) כי הכל הזרקה משם והלאה. אני החלפתי 3 מנועים ברכב הזה, וכל פעם קיבלנו מנועים עייפים מאוד.

בנוגע להזרקה- הכל אפשרי. אבל קח בחשבון שצריך להחליף הרבה מאוד דברים מסביב, וזה לא נגמר במנוע בלבד. ובעיה נוספת ולא פחות גדולה- עניין הרישוי.

ובעניין מנוע ב2500 ש"ח כולל עבודה- עד כמה שאני יודע, מוסכניק ממוצע, יקח 1000 שקל , רק על ניסור המנוע מהאוטו עם מסור דיסק, ולזרוק אותו לפח. 1500 שקל לפחות עבודה על החלפת מנוע. ואם אתה רוצה גם אחריות מלאה של המוסך המתקין, לא כדאי לך לחפש מנוע בפירוקיות\יבוא ולהביא אותו למוסך שיחליפו לך. כי יש משפט ידוע בסצנת המוסכים בארצינו- "אתה לא יכול להביא בשר, ויעשו לך סטייקים". ככה, שאתה צריך להשלים עם העובדה, שהם מרוויחים גם על החלק עצמו, וגם על העבודה.

פורסם

לחבר

יש לנסר עם מנוע מוזרק ,היא נקראית צ'אמפ champ כאן אצלנו וTALON באנגליה,הגרסה התאילנדית של הלנסר ,כל המכלולים מתאימים ,לגבי מיכל הדלק יש לבדוק

יגאל

פורסם

יש אפשרות להרכיב מנוע 1.5 12 שס' , שהיה מורכב בצ'מפ או טלון.

מחליפים סעפות , ויש צורך להתקין מש' דלק חשמלית . זה מנוע זהה.

• תוכן חדש...