Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שלי הייתה הheadunit. בלי MP3 זו באסה רצינית, וכנראה שהיחידה היקרה יותר גם מעט איכותית יותר. הייתי מתמקח איתם על המערכת הזו (או, לחילופין, בודק בכמה אפשר לקבל את המערכת ב12K). אתה עשוי להיות מופתע. לא הייתי מחליט שום דבר על פי המחירון בלבד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן, חשבתי על זה וזה מה שאני אעשה. אני בטוח שהם יורידו משהו, השאלה היא כמה. אם לא אצליח להגיע למחיר סביר אתקין בעצמי משהו.

כמה לדעתכם יהיה מחיר סביר לשלם על השדרוג (למגבר 4x40 + רמקולים יותר חזקים +4 טוויטרים + קורא MP3)?

תודה,

אודי

פורסם

ראיתי כבר באינטרנט מישהו ששיפר את המערכת ב C30.

זה לא דבר פשוט לעשות.

הHEAD UNIT עצמו לא נמצא איפה שאתה חושב שהוא.

הוא בתא מטען או משהו בסיגנון.

אייל

פורסם
כן, חשבתי על זה וזה מה שאני אעשה. אני בטוח שהם יורידו משהו, השאלה היא כמה. אם לא אצליח להגיע למחיר סביר אתקין בעצמי משהו.

כמה לדעתכם יהיה מחיר סביר לשלם על השדרוג (למגבר 4x40 + רמקולים יותר חזקים +4 טוויטרים + קורא MP3)?

תודה,

אודי

סביר לשלם על השידרוג ?

בטח יגידו לך בסביבות ה3K אבל לעניין ב3K אתה עדיין מביא מערכת טובה יותר (מגבר + רמקולים ) ככה שהשליטה נשארת בשלט של ההגה והדיו דיסק מקורי.

הדבר היחידי שאולי באמת יהיה לך טוב להחליף בחברה זה הMp3 המקורי.

זו היא דעתי.

יעקב.

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שאלה נוספת:

עד כמה משפיע ה-Head Unit בשקלול כל הנתונים (מגבר, קרוסים, RCA, רמקולים) על איכות הסאונד הסופית?

האם ייתכן שהרדיו-דיסק הבסיסי (זה שאינו תומך ב-MP3) של הוולוו C30 יסרס את הסאונד?

תודה,

אודי

פורסם

הייתי מברר על שתי האופציות שמופיעות בנוגע למערכת . אני די בטוח שהצפי של " מאיר " בארץ למכירת ה - C30 הוא לא כ"כ גבוה , כך שהם בטח לא ירצו להפסיד לקוח בגלל עלות של כמה אלפי שקלים למערכת . אני מאמין שקצת מיקוח יקח אותך למקומות אחרים .

מעבר לכך , אני לא הייתי רוצה להתחיל לפרק רכב חדש , אתה מקבל את האמינות והאחריות של היבואן הרשמי , במקום לסמוך על איזשהו מתקין , שלאו דווקא יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר ( נאמר , במקרה ויש לחץ בחנות ) .

כמו כן , לטעמי זה נראה טוב יותר כשזה מקורי ( במידה ויש צורך בשינוי , חיתוך או עיצוב מחדש ) . אל לך לשכוח כי זה נכון שבמקרים רבים ניתן לרכוש חלקים שונים בזול יותר מאשר המחיר ה " מופקע " של היבואן , אבל לא תמיד זה משתלם לטווח הארוך .

• תוכן חדש...