Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת הבסיסית של הרכב נקראת performance וזה הפירוט שלה:

"מובנית בתוך הקונסולה האמצעית של המכונית, דבר אינו "ממוצע" בקשר למערכת השמע הסטנדרטית Performance. היא כוללת רדיו RDS מתקדם, היא מאפשרת לך גישה למידע תעבורתי מעודכן, היא כוללת נגן תקליטורים, ארבעה רמקולים שתוכננו במיוחד כדי להתאים לחתך האקוסטי של המכונית וגם מגבר 4 x 20 W. בנוסף - כפי שאתה ודאי מצפה - לחצנים שתוכננו בצורה ארגונומית ותפקודים אינטואיטיביים לניווט מקלים עליך להביט כל הזמן על הכביש. אופציה: שלט רחוק בגלגל ההגה."

המערכת מעליה נקראת high performence וזה הפירוט שלה:

"המערכת High Performance מייצגת מערכת שמע בדרגה גבוהה, עם הפקת צליל טבעי ומדויק ביותר. למערכת שמונה רמקולים High Performance, עם מגנטים חזקים יותר וסלילים גדולים יותר. מגבר 4x40 W נפרד מבטיח שקשת הצלילים המלאה מופקת בכל עוצמות הקול. הטיונר של מערכת נתוני הרדיו המתקדמת (RDS) מאפשר מגוון רחב של יתרונות, כולל מידע תעבורתי המעודכן ביותר, יחד עם קליטה מעולה מרובת ערוצים. מערכת השמע High Performance כוללת נגן תקליטורים תואם מובנה MP3 וניתן להגדיל אותה באמצעות מחליף תקליטורים לשישה תקליטורים ושליטה מרחוק מגלגל ההגה. ישנה גם כניסת מיני-תקע סטריאו שבה תוכל להשתמש לחיבור מקור שמע נייד, כמו נגן MP3.

הרכיבים כוללים: רדיו RDS, נגן תקליטורים תואם לפורמטים MP3 ו- WMA, מגבר לביצועים גבוהים 4x40 W, 8 רמקולים High Performance וכניסת AUX. אופציות: שליטה מרחוק מובנית בתוך גלגל ההגה, מחליף תקליטורים ל-6 תקליטורים (במקום הנגן לתקליטור בודד)."

באופן עקרוני מצאתי שההבדל בינהם הוא במגבר (4x20 לעומת 4x40), ברמקולים (4 לעומת 4 חזקים יותר +4 טוויטרים), ביכולת לקרוא MP3 (שיש רק במערכת הגבוהה יותר) ובכניסת AUX.

עלות השידרוג היא 5200 ש"ח. כדאי???

בחיפוש מהיר בזאפ מצאתי מערכות שנשמעות על הנייר הרבה יותר איכותיות בהרבה פחות. מצד שני שמעתי פעם מאיזה מתקין שמערכות שמורכבות על ידי היצרן מותאמות לאקוסטיקה של הרכב ותמיד ישמעו הכי טוב (אני לא לגמרי מאמין לזה) ובנוסף אם לא אשדרג לא אוכל לשמוע MP3 (לא ניתן לדעתי להחליף את קורא התקליטורים משום שהוא נמצא בתוך הקונסולה המרכזית).

מה לעשות??? אשמח לכל תגובה.

אודי

פורסם

אני חושב (ורק ע"פ הערכת נייר) שעדיף לקנות מערכת לא מהם מקורית.

אולי כדי לך לקנות מערכת רגילה לרכב עם מגבר + 4 רמקולים,

יותר איכותית במחיר הרבה יותר זול וביצוע הרבה יותר גבוהה

אבל זו רק הדעה שלי

חכה לדעות מתקדמות יותר

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הבעיה במכוניות חדשות היא שהמערכת אינטגרלית באוטו, ולא תמיד אפשר להחליף אותה באחרת - ואם מחליפים, דברים כמו שליטה מההגה כבר לא יעבדו.

במקומך, הייתי לוקח את המערכת הטובה יותר, אבל זה באמת עניין של טעם אישי (ולא הייתי מוותר על MP3).

חוצמזה, על תמחור אופציות כאלו קל יותר להתמקח מאשר מחיר הבסיס של הרכב. תנסה ללחוץ אותם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לאחר התייעצות עם א.ד.י. מערכות הבנתי שאין בעיה לחבר מגבר משלי ולהחליף את הרמקולים המקוריים. את הנגן ככל הנראה לא אוכל להחליף. האם השליטה דרך ההגה תיפגע אם לא אחליף את הנגן?

פורסם

לפותח התרד שלום .

וולוו בחו"ל מביאה אלמנטים (רמקולים) של DYNAUDIO משמע רכיבים מעולים !

הייתי ממליץ לך לשאול איזה חברות נותנות את רכיביה לוולוו קיום אני מדבר איתך על שנת 98-04

קיום אנני יודע במי וולוו בחרה .

ואם זה כן DYNAUDIO , לך על זה . זה ישמע טוב .

פורסם
לאחר התייעצות עם א.ד.י. מערכות הבנתי שאין בעיה לחבר מגבר משלי ולהחליף את הרמקולים המקוריים. את הנגן ככל הנראה לא אוכל להחליף. האם השליטה דרך ההגה תיפגע אם לא אחליף את הנגן?

זה מה שאני הייתי עושה

משאיר את הנגן ואת השליטה דרך ההגה.

ומחליף רמקולים + מגבר .

זה הכל השליטה של השלט לא תפגע כלל.

גם המחיר יהיה זול יותר (ברמקולים ממוצעים ולא ב 4K)

לילה טוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
לפותח התרד שלום .

וולוו בחו"ל מביאה אלמנטים (רמקולים) של DYNAUDIO משמע רכיבים מעולים !

הייתי ממליץ לך לשאול איזה חברות נותנות את רכיביה לוולוו קיום אני מדבר איתך על שנת 98-04

קיום אנני יודע במי וולוו בחרה .

ואם זה כן DYNAUDIO , לך על זה . זה ישמע טוב .

עד כמה שאני יודע DYNAUDIO מגיעה רק במערכת הכי טובה שלהם שעולה 12,000 ש"ח, כי רק שם הם מזכירים את החברה הזאת. אני לא מצליח למצוא באינטרנט את הפירוט של המערכת הבסיסית ומערכת הביניים.

פורסם

זה המערכת שהם מפרסמים באתר על הרכב שלך

Premium Sound System The Scandinavian car manufacturer Volvo recently launched the C30, an all-new sports compact vehicle that refuses to be defined by conventional terms.

This new young Swede supplements the car range and sets a new standard with its eye-catching tailgate wrought of glass.

c30.jpg The spectacular design, especially the rear of the car is reminiscent of the legendary Volvo P1800 which inspired a whole generation.

The interior carries on the contemporary theme of modern design and picks up elements that you can also find in other Volvo cars.

This interior environment would be appropriate in prestigious vehicles - when it comes to luxury, the Volvo C30 is not modest and that includes the optional Dynaudio Premium Sound System.

This is the first time Dynaudio has designed a system for a car of this class.

The perfectly matched Audio System consists of ten loudspeakers combined with 650 Watts of amplifier power (5 x130) and Dolby Pro Logic II™ - a guarantee for that authentic concert hall feeling.

For further information regarding the new Volvo C30 please visit www.volvocars.com, more information about the Premium Sound System will be available here soon.

נשמע טוב ביותר !!!

יעקב

פורסם
זה מה שאני הייתי עושה

משאיר את הנגן ואת השליטה דרך ההגה.

ומחליף רמקולים + מגבר .

זה הכל השליטה של השלט לא תפגע כלל.

גם המחיר יהיה זול יותר (ברמקולים ממוצעים ולא ב 4K)

לילה טוב

יעקב

זו גם הייתה המחשבה שלי. ב-5000 ש"ח אני יכול להרים 2 סטים של קומפוננט איכותי + 2 מגברים + סאב.

פורסם
זה המערכת שהם מפרסמים באתר על הרכב שלך

Premium Sound System The Scandinavian car manufacturer Volvo recently launched the C30, an all-new sports compact vehicle that refuses to be defined by conventional terms.

This new young Swede supplements the car range and sets a new standard with its eye-catching tailgate wrought of glass.

c30.jpg The spectacular design, especially the rear of the car is reminiscent of the legendary Volvo P1800 which inspired a whole generation.

The interior carries on the contemporary theme of modern design and picks up elements that you can also find in other Volvo cars.

This interior environment would be appropriate in prestigious vehicles - when it comes to luxury, the Volvo C30 is not modest and that includes the optional Dynaudio Premium Sound System.

This is the first time Dynaudio has designed a system for a car of this class.

The perfectly matched Audio System consists of ten loudspeakers combined with 650 Watts of amplifier power (5 x130) and Dolby Pro Logic II™ - a guarantee for that authentic concert hall feeling.

For further information regarding the new Volvo C30 please visit www.volvocars.com, more information about the Premium Sound System will be available here soon.

נשמע טוב ביותר !!!

יעקב

יעקוב, אתה פשוט נתת פירוט באנגלית של המערכת שעולה 12,000 ש"ח. אין מצב שאני משקיע סכום כזה באף מערכת. זה טירוף ומחיר מופקע לחלוטין.

פורסם

צודק ב 100%

אבל זה הנתונים שהחברה שעליה דיברת שהם שמים לך את המערכת באוטו . לפי מה שהבנתי

אם זה המערכת ללא ספק הייתי מציע לך לקחת אותה ב5K אבל אם היא עולה 12K

תעשה פשוט את ההצעה הראשונה שלי

מצטער אל אי ההבנה

לילה טוב

יעקב

פורסם

אם אתה יכול להסתדר בלי MP3 אז אני בכלל לא הייתי חושב פעמיים, אלא הולך על המערכת הבסיסית ומשדרג אותה ברכיבים שמתאים לך, בהפרש אתה יכול לבנות מערכת הרבה יותר טובה.

פורסם
יעקוב, אתה פשוט נתת פירוט באנגלית של המערכת שעולה 12,000 ש"ח. אין מצב שאני משקיע סכום כזה באף מערכת. זה טירוף ומחיר מופקע לחלוטין.

אפשר גם לקנות מערכת ב50 אלף, זה הכל תלוי בפרספקטיבה. אפשר גם לקנות שעון במיליון דולר. לדעתי המחיר של הC30 מטורף ומופקע לחלוטין. במחיר הזה אתה יכול לקנות 2 קורולות, שבאות קומפלט עם 4 גלגלים, מנוע, ופי 2 יותר דלתות מהC30. ביחד זה 8 דלתות. תחשוב על זה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אפשר גם לקנות מערכת ב50 אלף, זה הכל תלוי בפרספקטיבה. אפשר גם לקנות שעון במיליון דולר. לדעתי המחיר של הC30 מטורף ומופקע לחלוטין. במחיר הזה אתה יכול לקנות 2 קורולות, שבאות קומפלט עם 4 גלגלים, מנוע, ופי 2 יותר דלתות מהC30. ביחד זה 8 דלתות. תחשוב על זה.

טעות בידך, ב-C30 יש 3 דלתות, בשתי קורולות יש 4x2=8 דלתות, שזה קצת יותר מפי 2 דלתות. אבל באמת עדיף אם כבר ללכת על האוריס , כי אז זה יוצא לך 10 דלתות באותו מחיר שזה כבר קצת יותר מפי 3 מ-C30 אחת וזה כבר באמת הרבה יותר משתלם. אגב, מוכרים עכשיו בסוכנויות השונות לרגל סוף עונה מכוניות במשקל, המון גלגלים און דה האוס, הייתי מציע לך לבדוק את זה אם אתה בעניין... :shock:

• תוכן חדש...