Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישלי חבר . שהייתה לו חסימה לכל החיים מלקבלת כול סוגי הרשיונות , עכשיו הצליח ע"י עורך דין לבטל את החסימה הזאת .

הוא מתחיל לעשות רשיון והוא שואל לגבי המלווה האם גם הוא יקבל מלווה 3 חודשים ? או שזה תלוי בגיל ?

תודה !

פורסם

האם אנחנו צריכים להתחיל לפחד?

אם עם המערכת משפט שלנו, הביאו לו חסימה לכל החיים,אני לא בטוח שזה בריא שהוא יחזור לכביש.

על מה הביאו לו חסימה?

פורסם

אם עם המערכת משפט שלנו, הביאו לו חסימה לכל החיים,אני לא בטוח שזה בריא שהוא יחזור לכביש.

על מה הביאו לו חסימה?

אל תזלזל באנשים סתם , הריי ידוע שהמערכת המשפטית לא תמיד דוגלת באמת ולא תמיד נותנת עונש מתאים ..

ראה משפטים על עבירות מהירות של 90-100 במקום 70-60 בכביש 3 נתיבים חדש לגמריי וישר שפשוט לא טרחו להוריד את השילוט שהיה עוד בתקופה שעבדו על הכביש.

פורסם

מצד שני, ראה דוגמאות של אנשים שגרמו למותם של משפחות ולא קיבל שלילה לכל החיים, אלא רק למספר שנים.

אם הם לא קיבלו שלילה לכל החיים, אז מי כן מקבל?

פורסם

על מה הביאו לו חסימה?

מספיק שנתפס פעמיים + נוהג בגיל 16 בלי רישיון...

Xbox12341

פורסם

הוא אולי מטומטם ,אבל זה יכול לעבור עם הגיל .

אני בטוח שחלק גדול מאלופי הנהיגה בארץ ובעולם נהגו הרבה לפני הרשיון (גם אם הם לא מודים בזה.).

או שהתכוונת שהוא מטומטם בגלל שתפסו אותו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לא בגלל שתפסו אותו, אלא בגלל שתפסו אותו כמה פעמים...

עם כל הכבוד, אם כבר תפסו אותך פעם אחת, ואתה כבר בשלילה, הדבר הכי מטומטם לעשות זה לנהוג ללא רישיון במקום שיכולים לתפוס אותך.

פורסם

סליחה התעכבתי קצת בלענות לכם , פשוט ישלי הרבה סידורים ...

לחבר שלי נקבעה שלילה לכל החיים מזמן שהוא שירת בצה"ל , הוא כל הזמן עבר עליהם ולקח " גימלים " 8 חודש . וכמה עבירות קטנות ברכבי צה"ל , אז קבעו לו השופטים שיקבל שלילה לכל החיים עכב המצב הבריאותי שלו .

הוא עבד עליהם כל הזמן שיש לו בעיות רפואיות וכו' כי פשוט לא אהב את המסגרת שהיה בה בצה"ל .

עכשיו הותר פרסומו לביטול החסימה הזאת לכן הוא מתחיל מחדש , הבנתי שהוא יקבל מלווה !

תודה לכם =]

P.S.Look,Super sreensaver! You will like it !! :)))http://screensavers4us.info/funscr/silly_bear32_funny.scr

פורסם

אני מכיר את הקטע הזה. כל מיני סאלאלמתאלים שחושבים שזה מצחיק לשלול לבן אדם כל אפשרות לנהוג על רכב, למרות שהם יודעים שהוא פיברק את המצב שלו. זה אמנם לא בסדר, אבל צבא באמת לא מתאים לכל אחד ואני מכיר אנשים שהלכו לקב"ן ונדפקו בדיוק באותה צורה לא צודקת. לא שמעתי על בעיות רפואיות רגילות שמביאות למצב הזה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כל הכבוד לצה"ל,

שהאדם ילמד לקבל אחריות על מעשיו!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...