Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל קרא בבקשה את זה: הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש!

אז נכון שהמשקל הוא לא של נוצה 1.4 טון זה לא קליל בדיוק

אבל הרכב הוא קטן עם מנוע בנפח יחסית גדול 1.4 זה מכובד אני חושב

כפי שאמרו קודמיי, קורסה לא מטוס. אם דגם שלך הוא לא 16V, אז יש לו משהו כמו 60כ"ס, לאומת דגם 16V עם 90כ"ס.

1.4 טון זה משקל של אלפא 164. משקל אוטו שלך כמו כ-1020-950 ק"ג. משקל שראית, מדובר על משקל כולל עם עומס מקסימאלי.

ממש לא

יש לנו במשפחה קורסה 99 והיא מטוס

במיוחד בראשון שני שלישי

מה כלל הטיפול של הישור קו ?

כניראה דגם 16V.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האוטו היה מטופל לפני במוסך פולץ וכמו שכבר סיפרתי הם עשו עבודה

לא טובה כל כך וזה בלשון המעטה אלה אם כן הבעלים הקודם חסך איפה שאפשר

ואז זה לא כל כך אשמתם (אני מניח).

מוסך פולץ לא עושים עבודה נקודה.

הם עשו לי טיפול 60,000 לקורסה 2003, זה אוטו בלי רצועת טיימינג,

על הטיפול הזה הם דרשו 1600 שקל (!!!) ואחרי חודשים ספורים גיליתי שהם גם לא החליפו אף פילטר ונסעתי עם פילטרים סתומים.

חוץ מטיפולים שדורשים מחשב, אני ממליץ ללכת למוסך קטן שבו אתה יושב מול האוטו ורואה מה הם עושים. כנראה UMI לא בודקים את האמינות של המוסכים שלהם, רק את הנהלים של היצרן.

הנה הסיפור של הקורסה שלי:

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=460089&blogcode=10147788

פורסם
מוסך פולץ לא עושים עבודה נקודה.

הם עשו לי טיפול 60,000 לקורסה 2003, זה אוטו בלי רצועת טיימינג,

על הטיפול הזה הם דרשו 1600 שקל (!!!) ואחרי חודשים ספורים גיליתי שהם גם לא החליפו אף פילטר ונסעתי עם פילטרים סתומים.

חוץ מטיפולים שדורשים מחשב, אני ממליץ ללכת למוסך קטן שבו אתה יושב מול האוטו ורואה מה הם עושים. כנראה UMI לא בודקים את האמינות של המוסכים שלהם, רק את הנהלים של היצרן.

הנה הסיפור של הקורסה שלי:

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=460089&blogcode=10147788

אם זה נכון אז ממש עצוב שיש מוסכים כאלו בארץ

פורסם

מנסיון האוטו באמת זריז 1400 קילו בתנאי שאתה מסיע 4 שמנים איתך ודווקא

ממה שזכור לי מהרכב ההילוך הראשון והשני הם יחסית חזקים אצלו.

הבעיה שהשלישי והלאה מרגישים כמו הילוכי שיוט.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

וואו מה היה לכם להקפיץ את הנושא הישן הזה מלפני שנה פלוס...:-D

אם כבר אז הנה כמה תיקונים ועדכונים:

*הרכב לא שוקל כפי שרשמתי אלה פחות מטון, באיזור 960 קילו אם אני לא טועה.

*הרכב לא זריז אלה אם לוחצים אותו חזק.

*היתה בעיה ברכב דוד אמצעי + צנרת + דוד אחורי שמצבם היה גרוע מכפי שחשבנו - אחרי ביקור קטן

בא.פ.ל. אגזוזים 1200 ש"ח (אגזוז אמצעי חדש + צנרת + דוד אחורי פתוח) עשו פלאים!

*הרכב סוחב בצורה מטורפת לדעתי 4 אנשים ברכב + המון(!) ציוד (תיקים בבגאז' + מושב אחורי + מושב קדמי)

אילת וחזרה עם צריכה של 16.3 ק"מ/ל' כמובן עם מזגן כל הדרך ובעליות בדרך חזרה אפילו עקפתי כמה פרייבטים

היו לי זמנים טובים ומאושרים עם הרכב - מעולה לדעתי ואמין מאוד! - רכב עם המון אופי וחוויות.

*כרגע הרכב לצערי עומד למכירה עקב בעיה משפחתית המחליפה היא טויוטה קורולה 2001 חסרת אופי אבל אין ברירה

אחרת לצערי יש גם אילוצים בחיים :roll:.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

א אופל קורסה אם שרשרת תזמון זו אופל קורסה עם מנוע 1200 וזה סוחב פחות רמת אמינות יותר גבוהה

מהמנועים 1.4 אבל את סיפור הטיפול הלקוי אני רואה בהרבה פורומים אולי תישלח לנו חשבונית ונראה מה קיבלתה

אתה בכלל נראה לי חפר אוהב מוסכי מידרכה אני רוצה שתתיקל בבעיה אמיתית ברכב שלך ומוסך מדרכה יתחיל בניסוי ותעיה על הרכב שלך כשבמוסך מורשה בודקים את הרכב ונוגעים בבעיה מיד כמו כן אתה בכלל מודע לאיזה שמן שמים לך במנוע ועוד כמה בדיקות חוץ מלהחליף מסננים מבצעים בטיפול תקרא את תוכנית התחזוקה של הרכב ומפרט הטיפולים

ואז תבין שבמוסך מדרכה לא מבצעים לך כלום חוץ מלהחליף מסננים רק רציתי להזכיר שזמן שווה כסף ובטח שגם ידע

מה שאנשים במדינתנו לא יודעם לעריך ענין של גישה לוכלת ומכולכלת למה עורכי דין על חתימה או פגישת יעוץ תופרים

אותנו באלפי שקלים ואף אחד לא מדבר מילה לידיעה עורך דין למד פחות ממכונאי בעל כתב הסמכה

ידע שווה כסף וזו לא בושה לגבות עבור הידע אם ידעתה לעשות לבד תבצע לא ידעתה תשלם

• תוכן חדש...