Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי בפליימוט החור למילוי נמצא מאחור בין הגלגלים. זה נעשה כדי שהזקנה, שצעקה לאוטובוס: "תעצרי" והנהג אמר לה:" אוטובוס זה הוא ולא היא" אז היא ענתה לו: "רצתי , ולא היה לי זמן להסתכל בין הגלגלים", לא תחזור על טעותה.

פורסם

not true

a lot of American cars also in the right side

the older ones on the back behind the plate

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

סרטון קצר ו"מדליק" באותו נושא מקלאסיקאר באדיבות אודי.

http://www.classiccars.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=4809&get=last#41228

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

פתח המילוי דלק ממה שראיתי תמיד מרוחק מהאגזוז ( חוץ מיוצאי דופן ).

מה שיותר מרגיז אותי זה למה ברוב הרכבים האגזוז מכוון אחורה ישר ולא הצידה או למטה?

כמה פעמים יצא לכם לגשת לתא המטען ולאחר מספר שניות של עמידה מאחורי הרכב לגלות שהאגזוז מעשן לכם בדיוק על המכנסיים החדשים ! :x מרגיז!

פורסם

לא כל האמריקאיות בצד שמאל. אצלי בבליזר זה בצד ימין ככה גם בעוד רכבים אמריקאים.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם
פתח המילוי דלק ממה שראיתי תמיד מרוחק מהאגזוז ( חוץ מיוצאי דופן ).

מה שיותר מרגיז אותי זה למה ברוב הרכבים האגזוז מכוון אחורה ישר ולא הצידה או למטה?

כמה פעמים יצא לכם לגשת לתא המטען ולאחר מספר שניות של עמידה מאחורי הרכב לגלות שהאגזוז מעשן לכם בדיוק על המכנסיים החדשים ! :x מרגיז!

זהו, שהוואנדורה זה כנראה אחד מה "יוצאי מן הכלל"- כי שוב: הפתח של המיכל שלי אכן נימצא בצד שמאל (למהדרין:lol:), ו(איזה פלא)- הצינור מהאגזוז (המקורי), לפי בקשתך יוצא לצד שמאל, בדיוק המפליא, עד המילימטר, מתחת לפתח המיכל! גאוני, או לא?:-D -מומלץ בחום למלא דלק עם המנוע עובד, והאגזוז גמור!:lol::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...