Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע לכולם להירגע קצת (בעצם הרבה) ולחשוב לפני כל תגובה.

בן אדם שואל שאלות ורוצה חוות דעת על הציוד. מי שרוצה לכתוב דברים שנוגעים לחוות דעת מקצועית שלו מוזמן. מי שרוצה לכתוב חוות דעת פסיכולוגית על הבחור לא מוזמן. הודעות לא מתאימות ימחקו. אם יש לכם מסרים אישיים להעביר אחד לשני תעשו את זה בפרטי. לבן אדם יש את הציוד שהוא מדבר עליו ואין שום בעיה בהקשר לזה שהוא רוצה לשמוע תגובות וללמוד עוד על הציוד. בשביל זה הפורום קיים.

NaderShado , להבא , תמנע מלפתוח תרדים רבים. תאמץ שרשור אחד שמתייחס לציוד שלך ושם תרכז את השאלות שלך וכל פעם אתה יכול להוסיף לו , אין צורך לפתוח כל פעם שרשור חדש. לא צריך לעוף מהפורום , ראית כבר שיש פה אנשים טובים וצריך לקחת כל דבר בפרופורציות המתאימות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ושניכם (לנוס ונאדר) לא מבינים בכלל את העניין "לא שווה" שאמרתי

ואיך אומרים? "קופצים כמו חמורים"

כסף? מה אכפת לי כמה יש לו ? כנראה שזה מאוד מציק לך לפי בגרות התשובות שלך

זה בזבוז כי הוא במקום לקנות מערכת ולהנות ממנה, קונה אותה (או ממציא אותה ואני מניח שכשהוא יגיע למפגש עם החלקים האלה אתה לפתע תיעלם מהאופק) כדי להגיד "תראו מה יש לי"

תמצא משהו אחד בהודעה שלו שהיה נחוץ לי או לך או לכל אחד מה זה נחוץ? מישהו אמר שאני צריך מגבר מקינטוש - תאמין לי שאם הייתי יכול לקנות משהו ברמה - לא הייתי מתנגד בכלל - זה לא שאלה של נחוץ! ומה צריך בן אדם בודד כמו ארקדי גאידמק טירה בקיסריה כשהוא יכול לקנות דירה קטנה ונחמדה - מה הקשר??? , בקיצור תראה מה שכתבתי בהודעות הקודמות

גם נאדר אני מאמין לא התכוון שאני לא מבין בגלל שהרכיבים שלי זולים יותר, אלא כי אני לא אומר על המערכת שלו שהיא המערכת הכי טובה והוא פצצתי - הוא ביקש שמישהו יאמר לו שיש לו את המערכת הכי טובה בעולם? מוזר... אני לא זוכר כזה דבר

אם אתה לא מבין את תוכן ההודעה , אל תכתוב הודעה - אני לא מתכוון להגיב כלפיך יותר וגם לא לעזור לך אי פעם בעתיד - תתבגר!!! - ותתגבר!!!

נ.ב

"שרגמאן אמר בזבוז כסף, אם אתה אומר בזבוז כסף על מקנטוש או על IDMAX אז באמת אין לך ידע ואתה סתם פלצן." אל תצחיק אותי - שמעת פעם איי-די מקס שאתה מדבר בכלל?

ויהודה - הדיעה שלך לגבי יפניות היא מאוד נכונה עד סוף שנות התשעים - אבל אם תבחן טוב טוב רכבים יפניים עכשווים - אתה תראה שחלקן לא נופלות כמעט מהגרמניות - תאמין או לא, טויוטה קורולה מדגמי 98 ומעלה הם רכבים מטופלים ברמה מטורפת מבחינת שקט נסיעה ובידוד אקוסטי - שלא לדבר על ניסן מקסימה או הונדה אקורד החדשה.

ברור שלגרמניות יש גם פח יותר עבה - אבל תפתח קצת את הראש ותבחן את היפניות שאני מדבר עליהן ואתה תראה שבאמת מדובר כבר ב"מוצר" שונה לגמרי.

לקסוס - מותג היוקרה של טויוטה - חבל לך על הזמן בכלל.

נאדרשאדו - אני אשמח לשמוע את המערכת שלך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ושניכם (לנוס ונאדר) לא מבינים בכלל את העניין "לא שווה" שאמרתי

ואיך אומרים? "קופצים כמו חמורים"

כסף? מה אכפת לי כמה יש לו ? כנראה שזה מאוד מציק לך לפי בגרות התשובות שלך אז למפגש הבא לבוא עם דף פירוט חשבון בנק?

משום מה אתה חושב שאני נכנס לו לכיס, ממש לא מעניין אותי כמה כסף יש לו, הדבר היחיד שמעניין אותי זה עוד אשכול של אותו משתמש שמתחיל בכלום ונגמר ב? כלום!

זה בזבוז כי הוא במקום לקנות מערכת ולהנות ממנה, קונה אותה (או ממציא אותה ואני מניח שכשהוא יגיע למפגש עם החלקים האלה אתה לפתע תיעלם מהאופק) ככה מתנהג ילד קטן ואם זאת חשיבה שלך, תהיה בריא, אם אני אראה אותו עם החלקים במפגש, אם הוא ירצה, אני אשמח לשמוע אותם, אם לא אז לא, אני אחייה , אבל בטח שלא "אעלם מהאופק" כמו ילד שלא חגג בר מצווה רק כי טעיתי, טבעי ואנושי לטעות כדי להגיד "תראו מה יש לי"

תמצא משהו אחד בהודעה שלו שהיה נחוץ לי או לך או לכל אחד מה זה נחוץ? מישהו אמר שאני צריך מגבר מקינטוש - תאמין לי שאם הייתי יכול לקנות משהו ברמה - לא הייתי מתנגד בכלל - זה לא שאלה של נחוץ! ומה צריך בן אדם בודד כמו ארקדי גאידמק טירה בקיסריה כשהוא יכול לקנות דירה קטנה ונחמדה - מה הקשר??? , ושוב חוסר ההבנה הבסיסי שלך בקריאת ההודעה שלי.

אין ספק שהרכיבים מכובדים, רק, במה תורם האשכול הזה? "הנה רשימת רכיבים, נכון שזה מגניב?" . למענך אני אפרט עוד יותר, נחוץ- כוונתי הייתה כי לא צריך לפרסם רשימת רכיבים בפעם העשירית

גם נאדר אני מאמין לא התכוון שאני לא מבין בגלל שהרכיבים שלי זולים יותר, אלא כי אני לא אומר על המערכת שלו שהיא המערכת הכי טובה והוא פצצתי - הוא ביקש שמישהו יאמר לו שיש לו את המערכת הכי טובה בעולם? מוזר... אני לא זוכר כזה דבר כבר הבנתי שיכולת ההבנה שלך לוקה בחסר, אני מבין

אם אתה לא מבין את תוכן ההודעה , אל תכתוב הודעה - אני לא מתכוון להגיב כלפיך יותר וגם לא לעזור לך אי פעם בעתיד - תתבגר!!! - ותתגבר!!! ואני פה לא בוגר?

נ.ב

"שרגמאן אמר בזבוז כסף, אם אתה אומר בזבוז כסף על מקנטוש או על IDMAX אז באמת אין לך ידע ואתה סתם פלצן." אל תצחיק אותי - שמעת פעם איי-די מקס שאתה מדבר בכלל? כן, יותר מפעם אחת , אבל כבר התייאשתי מלחשוב שתבין מה שאני כותב אז אני אחסוך את הכתיבה הארוכה של עוד הסבר שבטח גם בו תמצא מילה "פיקנטית" ותיקח אותה למקומות חדשים

רשמת:

אני לא מתכוון להגיב כלפיך יותר וגם לא לעזור לך אי פעם בעתיד - תתבגר!!! - ותתגבר!!! ואני ילד קטן?

אני מודיע לך כאן ועכשיו, שאם תצטרך עזרה אי פעם , גם אם זה קשור לרכב וגם אם לא, אני אשמח לעזור לך ולא אעשה פרצופים של "אני עושה לך טובה"

יש דברים שמפרדים בין ילד וגבר

במחשבה תחילה , אבנר

פורסם

עשיתם יותר רעש ובאלגן ממלחמת לבנון גם אם יש לבנאדם מה שהוא ציין וגם אם לא שיהיה לו לבריאות בסך הכל ביקש חוו"ד.

אז במקום ליפתוח סתם ויכוח כל אחד יכל ליתרום קצת מהידע והניסיון שלו דבר שיכול לעזור גם לאחרים לגבי רכישת מוצרים כאלו .

שיהיה לך בהצלחה חבר ותהנה כל זמן שאתה יכול

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

CLASS A מתקין הכי טוב בארץ?-איך הגעת לזה בכלל

עם כל הכבוד האנשים שם סופר לא מקצועים.

לא שיש הרבה מתקינים נורמליים בארץ אבל זה כבר נושא אחר

פורסם
ויהודה - הדיעה שלך לגבי יפניות היא מאוד נכונה עד סוף שנות התשעים - אבל אם תבחן טוב טוב רכבים יפניים עכשווים - אתה תראה שחלקן לא נופלות כמעט מהגרמניות - תאמין או לא, טויוטה קורולה מדגמי 98 ומעלה הם רכבים מטופלים ברמה מטורפת מבחינת שקט נסיעה ובידוד אקוסטי - שלא לדבר על ניסן מקסימה או הונדה אקורד החדשה. ראינו מה יצא מהקורולה של איתמר שעשה עבודת בידוד יוצאת דופן ביסודיותה ובאיכותה . זה לא משנה מה הוא יעשה זה לא יהיה גרמני (אולי לקסוס כן כי בהתחלה הם חיקו את מרצדס :lol: אז הם למדו משהו )

ברור שלגרמניות יש גם פח יותר עבה - אבל תפתח קצת את הראש ותבחן את היפניות שאני מדבר עליהן ואתה תראה שבאמת מדובר כבר ב"מוצר" שונה לגמרי.

לקסוס - מותג היוקרה של טויוטה - חבל לך על הזמן בכלל.

נאדרשאדו - אני אשמח לשמוע את המערכת שלך.

אתה מוזמן לנסות למצוא אוטו יפני ולאטום אותו כמו שצריך וכשהרכב שלי יהיה מושלם אזמין אותך להשוואה , איך זה?

בברכה יהודה

פורסם

יהודה, תזכיר לי שוב איזו קורולה יש לאיתמר? בדיוק...שאין לו קורולה! יש לו סטארלט, ופה דיברו על קורולות למיניהם מ-98 ועד היום (???) אני מאמין.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יהודה, התגובות שלך בת'רדים האחרונים מתחילות לעצבן וזה לא במקום.

פרוייקט האיטום שביצעתי ברכבי לא הושלם (ולא יהיה מושלם לעולם).

תאמין לי שאם הייתי ממשיך לבודד את הרכב לפי התכנון המקורי - הרכב היה יוצא שקט. מאוד שקט.

נכון שכדי להגיע לתוצאות יפות ב AUDI A8 צריך לעבוד הרבה פחות מאשר על יפנית מאצע שנות ה 90, אך כל רכב ניתן לבודד ולשפר את האקוסטיקה שלו באופן משמעותי. הכל כתלות בעומק הכיס וכוח הרצון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בנוסף לזה הסטארלט של איתמר היא מאותה הסדרה של הקורולה הפרטית שלי - אני לא מדבר על הסדרה הזאת!

אני מדבר על הסדרה שהגיע מ98 ומעלה - זה רכבים אחרים לגמרי.

בקורולה 96 בנסיעה בכביש פתוח אני שומע את הרעש של הדרך מגיע גם מהרצפה וגם מהכביש.

בקורולה 2001 של אבא שלי אני בקושי מרגיש רעשים מהגג - צריך להתאמץ ממש ומכוון חומת האש והרצפה זה ממש שקט.

בקורולה 2007 שאני משכיר מהחברה - זה כמעט להיות בתוך בועה.

בגולף לעומת זאת דור 4 ו-5 - הרכב מרגיש כמו בועה איך שהוא מגיע ואחרי איטום זה כאילו שהשקט מתחיל להטריד במקצת.

אבל היפניות עשו צעד ענק קדימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
יהודה, התגובות שלך בת'רדים האחרונים מתחילות לעצבן וזה לא במקום.מצטער , רק שאני לא יודע על מה , על דעתי לגבי הפיוניר ? שמעתי לפחות שני פיונירים לעומת אחרים (ולא לא את ה880 שלך , אבל לחברה יש סאונד מיוחד שמלווה אותה )

פרוייקט האיטום שביצעתי ברכבי לא הושלם (ולא יהיה מושלם לעולם).

תאמין לי שאם הייתי ממשיך לבודד את הרכב לפי התכנון המקורי - הרכב היה יוצא שקט. מאוד שקט. אמת ויציב , אבל אפילו אתה לא תחלוק עלי שאם היית מבצע במרצדס אפילו ישנה את העבודה הזו זה היה נשמע הרבה יותר שקט ואטום , נכון?

נכון שכדי להגיע לתוצאות יפות ב AUDI A8 צריך לעבוד הרבה פחות מאשר על יפנית מאצע שנות ה 90, אך כל רכב ניתן לבודד ולשפר את האקוסטיקה שלו באופן משמעותי. הכל כתלות בעומק הכיס וכוח הרצון.

עריכה

אם כבר מדברים אז לך תראה את התרד באלייט קאר אודיו על ההשוואה בין הP9 לבין המקינטוש שהוא הקלריון הישן

איתמר.

אני מסכים שניתן בכול רכב אבל בוודאות רכב מרצדס או גולף או במוו או ההאודי ישמע הרבה יותר אטום לאחר אטימה מאסיבית מאשר יפני , ושלא נדבר על הקנגו או כול הטנדרונים שעל זה דיברתי בתחילת התרד '

בברכה יהודה

פורסם

מסכים עם לאנוס על הטויוטה (יש לאחי אחת כזאת 2005 אומנם אבל היא מבודדת יחסית ליפניות דווקא טוב), מסכים עם יהודה על המרצדס\אודי\במוו וכו'.

עריכה - שכחתי לרשום:

אבל היתרון בקנגו והרכבים מהסוג הזה הוא שהאוטו כולו חלל אחד ואין הפרדה בין תא הנוסעים לבגז, מה שנותן סאונד היקפי יותר (לדעתי לפי מה ששמעתי), הסאב יותר מורגש ולא נבלע, כמו בהרבה מכוניות אחרות (אפילו בבמוו ואודי).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
CLASS A מתקין הכי טוב בארץ?-איך הגעת לזה בכלל

עם כל הכבוד האנשים שם סופר לא מקצועים.

לא שיש הרבה מתקינים נורמליים בארץ אבל זה כבר נושא אחר

להגיד בצורה גורפת שהאנשים בקלאס A סופר לא מקצועיים זה לחלוטין רחוק מהמציאות. אני לא יודע באיזה מתקין נתקלת שם אבל אני מכיר עבודות שנעשו על ידי מתקין משם והם ברמות הגבוהות שיש בארץ. והוא לא היחיד שם שיודע לעבוד .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...