Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואיך מבטלים באימפרזה 06? :-P

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

הוא ילמד להגיד תודה בתאונה הבאה שתהיה לו או בבלימת החירום שהוא יבצע שילד שחוזר מבית ספר באזור שהוא גר יקפוץ לו לכביש

יש אנשים שחושבים שהם המציאו את הגלגל

ויש כאלה שמעודדים אותם לעשות את זה

מילא אם הוא היה אומר שהוא מבצע נסיעות מבצעיות שצריך לפרוק בשניות, אבל אני מניח שזה לא המצב

משהו אישי

"לא נוח לי" נגמר אצל בחור שאני מכיר במעבר דרך השמשה הקדמית מהמושב האחורי ישר לקבר שלו כשנהג אחר נכנס בו חזיתית, בנסיעה ליד הבית (מי שהיה חגור ניצל אבל כבר שנים אחרי המקרה שואל את עצמו איך נאבדו חיים ברגע,על פארש)

עכשיו אני מזמין אותך לדבר עם ההורים שלו על נסיעה קרובה ליד הבית

פורסם
מה שאתה נתת זה תכנות על ידי מחשב.

שום מוסך לא יעשה דבר כזה.

שמוליק

על סמך מה אתה קובע "שום מוסך לא יעשה דבר כזה"? על סמך דעתך האישית?

כל מוסך מורשה יעשה את זה (בתשלום, כמובן). זאת פונקציה של צפצוף חגורת הנהג, וביטול הצפצוף הוא ליגיטימי בהחלט. מדובר רק על מאזדה3 שעברה מתיחת פנים, ה-3 הקודמת לא תומכת בפונקציה של ביטול.

הקובץ שצירפתי הוא לא "פיראטי", זה הנחיות היצרן למוסכי שירות לגבי ביטול הצפצוף ללקוחות שבמבקשים זאת.

אתה רוצה גם שאספר לך את מתכנתים צפצוף במאזדה6 כשהיא עוברת מעל 100 קמ''ש?

למרות שבארץ מהירות המותרת היא 100 (או 110 באיזה שהו מקום?) כל הרכבים באים עם פונקציה לא מופעלת. חשבת פעם מדוע? כי כל הלקוחות יבואו בהמוניהם לכבות אותה. בכל מקרה, כל הצפצופים האלה הם אופציונליים ולא מחייבים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

צריך לפרק את השקע ושם ישנו חיישן. אותו משביתים ובא לציון גואל.. :lol:

אזהרה: השכל השפוי קובע שיש לחגור חגורה גם אם אתה נוסע מטרים ספורים!!

פורסם
על סמך מה אתה קובע "שום מוסך לא יעשה דבר כזה"? על סמך דעתך האישית?

כל מוסך מורשה יעשה את זה (בתשלום, כמובן). זאת פונקציה של צפצוף חגורת הנהג, וביטול הצפצוף הוא ליגיטימי בהחלט. מדובר רק על מאזדה3 שעברה מתיחת פנים, ה-3 הקודמת לא תומכת בפונקציה של ביטול.

הקובץ שצירפתי הוא לא "פיראטי", זה הנחיות היצרן למוסכי שירות לגבי ביטול הצפצוף ללקוחות שבמבקשים זאת.

אתה רוצה גם שאספר לך את מתכנתים צפצוף במאזדה6 כשהיא עוברת מעל 100 קמ''ש?

למרות שבארץ מהירות המותרת היא 100 (או 110 באיזה שהו מקום?) כל הרכבים באים עם פונקציה לא מופעלת. חשבת פעם מדוע? כי כל הלקוחות יבואו בהמוניהם לכבות אותה. בכל מקרה, כל הצפצופים האלה הם אופציונליים ולא מחייבים.

על סמך זה שעבדתי במוסך מורשה ואני יודע את הנהלים של המוסכים המורשים במקרים כאלה.

מוסכים מורשים לא יתעסקו עם נושאים בטיחותיים. אולי בארה"ב כן, אבל פה בארץ הם לא יתעסקו.

אתה רוצה לנסות ?תנסה על רכבך, אל תשלח אנשים אחרים.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

חבר'ה , זה לא אמור שאני לא חוגר חגורה בטיחות - ובכלל אני חושב שזה עניין כל כך פרטי , הרי חס ושלום הפגיעה תהיה בי.

וכתוב בספר שבא עם הרכב , במידה ארצה לבטל אותה עליי לפנות למוסך מורשה - כלומר שזה אפשרי וקיים אחרת לא היו רושמים בספר הנהג.

לכן חשבתי שהפעולה פשוטה ושבטח אחד מהאנשי הפורום נתקל בה, רציתי להיעזר. וזהו.

BURZMAN:

אי אפשר לעשות את הנ"ל לבד?

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

הבעיה היא שנסעתי בדייהטסו שרייד החדשה ושמתי קופסה קטנה(וקלה מאוד) לידי במושב והצפצוף לא מפסיק כי החיישן קולט טוסיק של נוסע...אז בכל זאת צריכה להיות דרך נורמאלית להפסיק את הצפצוף.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ממליץ לקרוא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397901,00.html

הכביש העירוני הרבה יותר מסוכן. בחודשים ינואר עד אפריל 2007 התרחשו בשטח העירוני פי 3 יותר תאונות דרכים עם נפגעים, מאשר בשטח הבינעירוני: לפי נתוני המשטרה, מדובר ב-3,866 לעומת 1,352. גם בבדיקה של נתוני העשור האחרון מתגלה יחס דומה - ממוצע התאונות בין 1996 ל-2006 עומד על 5,297 תאונות בשטח עירוני, לעומת 1,756 בשטח בינעירוני. מספר התאונות החמורות - קטלניות וקשות - מאז תחילת 2007, כמעט כפול בשטח העירוני: 403 לעומת 269 בבינעירוני.

פורסם

ראיתי לא מעט נהגי מוניות שמשתמשים רק ב"ראש" של החגורה, האבזם, ומחברים אותו לסוגר, ככה המחשב חושב שאתה חגור.

מה שכן, זה לא נראה לי נוח כל פעם להכניס ולהוציא את זה, אחרי הכל, אתה רוצה ליסוע עם חגורה לפעמים לא?

• תוכן חדש...