Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי רכב לבדיקה, להלן התוצאות:

1)מנוע 2)מערכת קירור3)מערכת דלק4)מערכת הצתה:

רעש מערכת תיזמון ושסתומים, רעשים במנוע, שריפת שמן, רצועת תיזמון לבדוק במוסך, רעשים אביזרי מנוע, חוסר שמן במנוע, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, מפלג רועש.

5)מערכת פליטה: תקין

6) סרן קידמי ומערכת היגוי: נקישה בתיבת הגה

7)קפיצים: בולמי זעזועים קדמיים חלשים, בולמי זעזועים אחוריים חלשים

8 )שילדת מירכב: החלפת מכסה מנוע, פגיעה פח חזית, מכות/לחיצות פח/שריטות בצבע, תיקוני פח וצבע, הוחלפו חלקי מרכב, לחיצות בקורה אורכית.

כיפוף בפגוש, החלפת פגושים.

9) מערכת בלמים: לפרק גלגלים לבדיקה, רעידות בלחיצת דוושת בלם, בלימה לקויה

10)צמיגים: תקין

11) מערכת תאורה : פנס אחרוי שבור, פנס חזית מצהיב, לתקן הפעלת מראות

12)העברת כח: דפרנציאל רועש, שמן ככה בלאי דסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים

13) מחוונים: תקין

אודה על חחות דעת

המוכר אמר שהייתה פגיעה מקדימה, וגם הראה לי את מה שהוחלף ותוקן, אמר שלא הייתה פגיעה בשילדה.

מה זה בדיוק אומר לחיצות, סתם כיסוי תחת?

הרכב הוא הונדה סיויק 98 1.6, עבר 102K, יד 2

פורסם

לחיצות בקורה אורכית הינה פגיעת שלדה קלה .

בכללי רוב הדברים נשמעים כמו כסתחים .

לגבי הלחיצה בקורה אורכית כדאי לגשת למכון שמתמחה בישור שלדות על מנת לקבל חוות דעת על חומרת הפגיעה .

פורסם

בגדול הרוב נשמע כמו שטויות

בקשר ללחיצות הוא הראה לך איפה יש לחיצות, אם זה לחיצות ושיפשופים בקורות אורך תחתית אז זה שטויות זה נובע ממדרכות ונסיעה שלא בכביש.

בקשר לפח חזית יש ירידת ערך, כמה אני לא יודע.

בקשר לנקישה בהגה לבדוק במוסך זה יכול להגיע לסכומים גדולים אם זה המסרק.

כך בחשבון שאתה הולך להשקיע סכום כסף גם אחרי הקניה אם זה טיפול למנוע ביטול נזילות החלפת שמן גיר+פילטרים ,מראות שלא עובדות,בולמים זה שטויות אבל עדין אפשר לשחק אם המוכר על להוריד כסף ולא להחליף.

בהצלחה (אני במקרה עובד במכוון קניה ומחירה)

אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור.

פורסם

לפי מה שהבנתי אין נזילות, פשוט או ששמו פחות בחצי ליטר שמן ממה שצריך, או שהיא אוכלת שמן. הבודק אמר לגבי המנוע והגיר שזה סביר להונדה, ולקילומטרז הזה. הנקישה גם נירא לי נאמר שזה סתם חרתא.

הדבר היחידי שמפחיד אותי זה האם אחרי זה כשאני ארצה למכור, האם אנשים יפחדו בגלל הלחיצות הקורה. יש אנשים שומעים שסי, אז כאילו שהאוטו מושבת.

המחירון הוא 40500. לתקן את הצבע והפח אני מאמין יעלה איזה 2000-3000 ש"ח.

בלמים בטח עוד איזה 1000.

בכמה אם בכלל שווה לקחת את הרכב?

לפני הבדיקה סיכמנו על 37500 פחות או יותר, אני לא יודעה אם הוא יהי מוכן לרדת עוד. אבל אני מוכן לנסות, השאלה עם כדאי?

קשה למצוא הונדה במצב טוב מבחינה מכנית, כולן כבר חרושות, ועם קילומטרז גבוהה

פורסם

אני עדין לא מבין מה הכוונה לחיצות קורת אורך.

הכוונה שלו שיש מכות בתחתית של הרכב, ממדרכות! אני ממש לא מבין זה פעם ראשונה שאני שומע על לחיצות בקורה אורכית.

ואני מתעסק בתחום הרכב כבר 5 שנים בתור בוחן.

באיזה משמעות זה נרשם גבוה או נמוכה.

וכן אתה צודק אם באמת יש משהו בשילדה אנשים מפחדים אני אתן לך דוגמה:לחבר שלי יש פג'ו 306 שנת 2002 האוטו יפה, מסודר מבחינת טיפולים הכול בחברה אבל מה שכן יש לו קצה שילדה אחורית אנחנו מנסים למכור את האוטו במשך חצי שנה,

אנשים מפחדים אפילו שהמחירון שלו 44,100 ומבקשים 33,000 זה יותר מ-10,000 שקל פחות ממחירון חוץ מזה אין לאוטו כלום אפילו הקילומטרז' נמוך 98,000.

אז אתה מבין אם ויש לו משהוא בשילדה אז מורידים כסף קונים בזול ומוכרים בזול(כול עוד התאונה לא פגעה בבטיחות של האוטו)

ואם תחליט לא לקנות את האוטו, אני אברר לך אל אוטו, לי יש קצת יותר נגישות למכוניות ולסוחרים אם תרצה,ונכון רוב ההונדות בשנים כאלו שחטו אותם, נדיר למצוא אחת יפה.

אחד העובדים בעבודה שלי יש לו הונדה סיוק שנת 2000 יד ראשונה בלי תיקון צבע נדירה, אני יושב לו אל הראש שימכור לי את האוטו אני אפילו ההיתי מוכן לתת לו מעל המחירון לאוטו הזה זה סוג האנשים שאוהבים את האוטו יותר מהמשפחה שלהם.

פורסם

זה נרשם תחת ליקויים בעלי משמעות נמוכה. עם כל הסעיף הזה על החלפת מכסה מנוע, שריטות בצבע...

אניט שפוט אשמח לדעת מה זה באמת אומר. כי אני הצעתי לו ב 36 שאני מוכן לקחת(הוא אמר שיחשוב על זה), אבל לא רוצה אחרי זה להתקע עם רכב שכולם יפחדו לקנות.

ככה הרכב עם קילומטרז' נמוך, ואישה נהגה עליו, ככה שהוא לא קרוע. אם לסדר את המראה החיצוני, יהי בובה של אוטו.

פורסם

אם הפגיעה בקורת אורך הגיעה יחד עם הפגיעה במכסה המנוע אז כנראה שמדובר במכה רצינית מקדימה? אני טועה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כלומר אם אני מרים את האוטו על הג'ק במוסךף יכול להיות מצב שתהיה לחיצה על קורה?

טוב אני לוקח את האוטו, מה שיהיה יהיה, מקסימום כאב ראש, ו 40 אלף לפח :)

פורסם

לא, זה מהגבהת הרכב.

פעולות של הח' רצועת תזמון, החלפת תושבות, פירוק מנוע/גיר, יכולים לתת תופעות שכאלו.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...