Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!,

אני יודע שפתחו המון שירשורים בנושא הפיאט פונטו ותאמינו לי שקראתי את כולם!.

אני כל פעם משתכנע מחדש לקנות פונטו שנת 95-97 S75 זה לפחות הדגם שתפס לי את העין

אבל אני לא יכול שלא להסתכל לגינה של השכן ולראות רובר יפייפיה במחירים מאוד מצחיקים!! ...

וגם עליהם קראתי המון שירשורים שממש מבלבלים! אחד אומר שהיא תראה המון מוסך

ואחד אומר שהכי נהנה איתה בעולם!..

זה לא אוטו ראשון שלי (היה לי בעבר אלפא 33 1.5 מחוזקת נורא! ואחרי זה ג'סטי) אבל זה רכב ראשון שאני אחזיק לגמרי לבד.

אז מה ההצעות שלכם? אני גר במרכז והרכב יעשה הרבה נסיעות לאריאל (לחברה) ולעבודה שזה גם במרכז.

תעזרו לי להגיע למסקנה סופית כבר! קראתי את כל הפורום כבר!

תודה רבה לכם!

ואם אפשר לפרט לי על הדגמים של הרובר והשנים כי אני לא מכיר כל כך :)

תודה!

פורסם

על סמך בדיקות של "שמעתי וקראתי", רובר זה רכב מאוד טוב וחזק אבל החלקי חילוף שלו מאוד יקרים ולגבי פונטו אני ממליץ לך ללכת על הספייס ולא על הרגיל מה גם שהחלקי חילוף זולים אבל זה יותר צעצוע מאשר הרובר.

בהצלחה.

פורסם

אם אתה מחפש רכב שאחזקתו זולה,אמליץ (כמו שהמליצו לי) על פונטו ספייס ELX

כנראה זה הרכב היחיד בארץ שהוא שילוב של אחזקה זולה

אמינות סבירה (כי הרי לא מדובר ברכב חדש,ולכן האמינות שהרכב יציג ,תלויה באופן הטיפול ברכב בעבר)

נוחות טובה

הROVER תציג התנהגות טובה יותר אך אחזקתה יקרה יותר יחסית לפיאט

פורסם

אכן - הכל שאלה של מה אתה מחפש. הרובר זריזה יותר, מהנה יותר, יפה יותר. הפיאט אמינה יותר (כנראה) וזולה יותר לאחזקה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תודה רבה קודם כל למי שענה.

התקציב הוא עד 20K ככה שגם בפונטו זה לא יהיה הדגם הכי חדש.

אני מחפש התנהגות כביש סבירה שיקח אותי ל130-140 בלי להתפרק בדרך

והכי הכי חשוב לי זה האיבזור מבפנים אני חולה של תוספות יופי לפנים האוטו דשבורד יוקרתי ובכלל תא נהג רציני

הציעו לי גם את הפיאט בראבו שניראת לי עדיפה על שניהם ומציעה את האמצע ושוב גם פה קראתי את כל השירשורים

ואני חייב להגיד שהפורום מתחלק ל2 בדיוק באמצע! יש בעד ונגד באופן שווה בכל הנוגע לשלושת המכוניות האלו!

בבקשה תעזרו לי להחליט! נמאס לי לקחת אוטובוס לעבודה כל פעם כשיש לי כסף לקנות אוטו!

טנקס :)

פורסם

אי אפשר להחליט בשבילך.

אחד הדברים שאהבתי ברובר באמת היה עיצוב הפנים והאבזור, כולל הסאן-רוף (כמובן - יש לבדוק שלא דולף). השליטה על החלונות היתה מאזור ההנדברקס, שנשמע אולי מוזר אבל היום אני לא מבין איך בשאר המכוניות זה לא כך (משום שיד שמאל ממילא תמיד נשארת על ההגה, ויד ימין מטפלת בקונסולה - רדיו, דיבורית, מיזוג וכו', מאוד הגיוני שתטפל כם בחלונות).

על כל פנים, הבארבו גם נראית טוב (בעיקר מבחוץ, לדעתי; הקונסולה הפנימית שלה לא כ"כ יפה ולדעתי גם לא מחזיקה כ"כ מעמד; מצד שני - איכות הרכבת הפנים של הרובר הישנות גם לא משהו).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

המלצה אחת יש לי אליך ומנסיון שתחסוך ממך את אונך והונך, אל תגע בשום אופן בבראבו/בראבה הרבה סוגי מחלות יש לרכבים הנ"ל.

פורסם

יש לי שאלה קצת לא קשורה.

פעם, אמרו לי שלא כדאי לקנות את הרכב רובר (לא משנה הדגם) כי:

החברה רובר נסגרה, ואין לה שוק והמחירון כל פעם יורד דרסטית, ואי אפשר להשיג חלקים מקוריים.

זה נכון?

Kia Sportage, 2014 

• תוכן חדש...