Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבי ECO וPWR במיצובישי סופר לנסר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , ייש לי סופר לנסר 97 ויש לה מצבי חיסכון דלק וכח כמו שכתבתי בכותרת , מישהו יודע האם שאני נוהג על מצב PWR הביצועים של האוטו אמורים להישתפר במשהו?

פורסם

אם זה אותו דבר כמו SPORT .....

אז כנראה שזה רק לוחץ עד טורים גבוהים יותר מהרגיל .. כך שאתה מרגיש יותר כוח....

וזה מאיץ יותר מהר בגלל שהיא מושך עד טורים גבוהים יחסית ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
חבל שאין לי מד סל"ד כדי ליראות את זה...

אפשר גם לשמוע את זה... בכל מקרה זה לא עושה הבדל ענק.

ינון.

פורסם

הכפתור הנ"ל קובע את הסל"ד להעברת ההילוך של הגיר האוטומטי, וכן את הרצון של הגיר למהר ולהעביר להילוך הגבוה או להישאר זמן מה בהילוך הנמוך יותר.

בפועל,

הדבר אינו מוסיף למנוע כח, אלא רק מאפשר לו לעבוד בסל"ד בו מנפק המנוע כח רב יותר, על חשבון צריכת דלק גבוהה משמעותית.

דני G.

פורסם

בדגמי מיצובישי חדישים יותר (כריזמה) בקר הגיר מכיל לוגיקה מסויימת שאמורה לתת לגיר תכונה של הסתגלות להרגלי הנהיגה של הנהג. זה קרוי בלשון המעטה גיר חכם. בפועל כול החוכמה של הגיר זה להבדיל אוטומטית בין שני מצבים: ספורטיבי וחיסכוני. כאשר במצב "ספורט" הגיר מושך עוד קצת את ההילוך הנמוך שמעלה את הטורים וזה גורם להרגשה של יותר כוח בהאצה על חשבון של צריכת הדלק (משמעותי) ובלאי של המנוע והגיר (זניח).

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
שלום לכולם , ייש לי סופר לנסר 97 ויש לה מצבי חיסכון דלק וכח כמו שכתבתי בכותרת , מישהו יודע האם שאני נוהג על מצב PWR הביצועים של האוטו אמורים להישתפר במשהו?

לנסר וחיסכון בדלק באותו משפט... לא הגיוני :wink:

• תוכן חדש...