Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אז ככה.. אבא שלי מחפש כבר ברבה זמן אוטו לקנייה. התקציב הוא בין 160 ל180 אלף..

האופציות הטובות ביותר שמצאנו הן המאליבו, הB4 והאוונסיס..

תחילת 2008 יוצאת מאליבו חדשה ככה שלא ממש שווה לקנות עכשיו מאליבו..

יש לכן עצות כלשהן ? עוד דגמים? כל דבר..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

תודה אביב..

פורסם

תבדקו בדלק מוטורס מתי מגיעה פורד מונדיאו החדשה.

חוץ מזה, יש את הגרסה הקצת יותר מאובזרת של הונדה אקורד (אקזקיוטיב), אמנם אין ESP אבל היא יותר מאובזרת מהאוונסיס והיא סך הכל מהנה לנהיגה.

יש כמובן גם את הסיטרואן C5 ופיג'ו 406, אבל אני משער שאבא שלך חושב כמו אבא שלי ולא ירצה אותן (סטיגמה על אמינות של צרפתיות, לא שג'נרל מוטורס-שברולט מפגינים אמינות יותר גבוהה).

אגב, ממה שהצעת הייתי בוחר ב-B4.

פורסם

שלום לך

על C5 חדשה מהסוכנות כן הייתי ממליץ - רכב המרווח בקטגוריה שלו, ביצועים די טובים, רכב מאוד חכם , בעל נוחות יוצאת דופן ובטיחות גבוהה.

הקטע הפחות נחמד - ירידת ערך גבוהה, גיר A4L די מעצבן (הרץ עליו חיפוש)

בתקציב שלך הייתי בוחר ברכב המשתלם ביותר - סובארו B4, ובתקציב שלך אפשר לקבל גם ריפודי עור, גג נפתח ושאר התוספות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

רכשתי שברולט מאליבו לפני שלושה חודשים, זאת אחרי הכנת שיעורי בית לאורך ולרוחב . הייתי מודע ליתרונות/חסרונות וכו'.

היום אחרי שלושה חודשים וחמשת אלפים קמ' אני מאושר שלא דהרתי עם העדר. אני נהנה מאוד מתחושת הנהיגה, הכוח, המרחב ויתרונות נוספים.

שווה לחכות מעט למאליבו 2008. מדובר ברכב חדש לגמרי (ארוך וגדול יותר) שלוקח את המודל הזה של חברת שברולט לגבהים חדשים,

יכולות משודרגות, הרכבה עוד יותר מוקפדת ואיכותית ומנוע שאין דומה לו המדהיר 252 כ"ס עצבניים ויותר מ 36 קג"מ. נראה ששברולט הלכו הפעם על הקפדה "יפנית" באיכות הייצור וההרכבה, זאת כדי לייצר רכב לשנים ארוכות של נהיגה ללא בעיות.

אני מתכנן לעשות טרייד אין, להפסיד מעט....להוסיף ולרכוש בסתיו את ה 2008.

אין עדיין איתות ברור שהרכב ייובא לישראל וגם אם כן באיזה תצורת מנוע יגיע. לא ברור גם המחיר עדיין.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אתה מתכוון לצורה החדשה של המאליבו?

צריך לחכות עוד הרבה זמן, היא עוד לא משווקת בעולם, ולפי דעתי היא תגיע לארץ כמודל 2009 +

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

בנובמבר-דצמבר 2007 המאליבו 2008 מגיעה לישראל לפי דיווחי העיתונות המקצועית והצפי של UMI. בקיץ הקרוב תשווק בארה"ב ובאירופה.

ב- UMI לא בטוחים לגבי עצם היבוא וגם אם כן מה המנוע והתצורה בה היא תגיע/תשווק.

שני עמיתים שלי לעבודה הם בעלים גאים של B4 ואקורד חדשות(2007) ושניהם נסעו אתי כמה פעמים לאחרונה. הם התרשמו בצורה בלתי רגילה מנוחות הנסיעה, האבזור הנדיב והעוצמות המדהימות של מנוע המאליבו.שניהם מודים שהאופציה לא עמדה כששקלו רכישה אבל כעת הם חושבים כמוני על....מאליבו 2008.

רכב שונה מהסטנדרט הפופולארי בארץ (לטוב ולרע...איש איש וטעמו).

מצריך ראש אחר וראייה נטולת דעות קדומות (ומסולפות...)....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

הורים (בני 60~) של חבר טוב שלי (בן 30+~ :-) ) רכשו מאליבו לאחר שהיתה לה אקורד מספר שנים (שני דגמים), והם התפלצו ממחירי האקורד המאוזברת.

לפי דיווחיו הם (וגם הוא) מאוד מרוצים מהרכב. שווה בדיקה (כלומר נסיעת מבחן).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...