Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.getit.co.il/Direct/34793/223

קודם כל, אני מודע לכך שבטח כמו בכל דבר בחיים, זול עולה ביוקר, ומשלמים על איכות.

מצד שני, אין לי הרבה כסף עכשיו, והרבה זמן קורץ לי העניין של לנסות ללמוד לנגן בגיטרה - והשאלה שלי היא האם גיטרה כזו תהיה מספיקה כנקודת התחלה למישהו שעדיין לא יודע לנגן בכלל?

(ולא אני לא מעוניין ללכת לכיוון של אקוסטית, ניסיתי ללמוד פעם ולא אהבתי.

מה גם אם אני זוכר נכון פעם שמעתי שיותר קל ללמוד על חשמלית מאשר על אקוסטית, זה נכון?)

ושאלה נוספת - במידה ואני קונה את הגיטרה, אני חייב לקנות גם מגבר עם רמקול או במילים אחרות האם זה יספיק לקנות את הגיטרה וזהו?

תודה רבה לעוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תראה לגבי הגיטרה הזו אני לא מכיר אותה.

אבל אתה תהיה חייב לקנות מגבר ולפחות איזו דוושה , אפשר לחבר למערכת ביתית אבל היא לא בנויה לזה, סביר להניח שתהרוס אותה בשלב מסויים, וזה ישמע גרוע.

אני לא בטוח שיהיה לך יותר קל ללמוד על חשמלית מאשר על אקוסטית.

תתחיל מקטן, תקנה לך קלאסית או אקוסטית , ולא תזדקק להגברה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

דוושה?

ובקשר לאקוסטית, כתבתי כבר - אקוסטית יש לי, אבל אני לא נמשך אליה כמו אל חשמלית, ואין לי ממש חשק ללמוד על אקוסטית.

כמה עולים בערך מגבר ודוושה פשוטים?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

בתקציב הזה הייתי קונה רק משומשת (וגם אז יהיה מדובר בגיטרה מחורבנת, אבל הרבה יותר טובה מהסינית שבמודעה).

גיטרות משומשות זה אחלה דבר, ירידת הערך הכספית בתחילת חייה של הגיטרה היא משעשעת לאור העובדה שהצליל רק משתבח עם הזמן...

פורסם

ACTION? פעם הם היו מוכרים סילברהד...לפי המחיר, הרמה היא מאוד מאוד נמוכה.

אין לך תקציב? עדיף לך לקנות סקוויר משומשת (לך עם חבר שמבין) בערך באותו הסכום.

לגבי מגבר קטן, אתה יכול לקנות 15W של מרשל גם יד שניה, לא ייצא יקר בכלל.

בהצלחה.

פורסם

בולשיט בשביל מה דוושה? עד שתצטרך דוושה יהיה לך מספיק כסף אל תדאג, להתחלה תקנה איזה סקוויאר (רמז-חדשה עולה סביב ה1000-1300 ש"ח משומשת סביב החצי מהמחיר הזה) אמנם חרא של גיטרה אבל בשביל המחיר שלה היא הדבר הכי טוב למתחיל שלא בטוח שימשיך לנגן..

מגבר, כל דבר יספק אותך בהתחלה סה"כ אתה לא הולך להופיע עם המגבר הזה משהו קטן ביתי עם צליל חם..

המלצה שלי, לך עם מישהו שמבין דבר או שתיים בגיטרות ואל תתלהב יותר מדי שיחברו לך גיטרה טאיוונית למגבר הכי יקר בחנות ויגידו לך שזאת גיטרה פיצוץ תתעקש תרגיש תהיה בטוח ותקנה (:

בהצלחה,

אבי.

פורסם

אני מסכים עם gil.

אחד הדברים החשובים לדעתי זה לגשת, לנסות בעצמך קצת את הגיטרה ולראות שנוח לך איתה. מה שחשוב לא פחות, הוא לחבר אותה למגבר שאתה רוצה לקנות (במידה והוא חדש) בחנות. טעות נפוצה היא לתת למוכרים לחבר לך את הגיטרה למגבר הכי יקר ואיכותי שיש להם בחנות כדי להלהיב. למרות שכבר נתקלתי במספר לא מועט של מוכרים שדווקא לא הולכים בשיטה הזו.

!AWDSOME

פורסם
ACTION? פעם הם היו מוכרים סילברהד...לפי המחיר, הרמה היא מאוד מאוד נמוכה.

אין לך תקציב? עדיף לך לקנות סקוויר משומשת (לך עם חבר שמבין) בערך באותו הסכום.

לגבי מגבר קטן, אתה יכול לקנות 15W של מרשל גם יד שניה, לא ייצא יקר בכלל.

בהצלחה.

איך סילברהד באמת? נתקלתי במכירה מיד 2 באחת + מגבר במחיר נחמד מאוד.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

יצא לי להתקל בכמה פיוי וקורט שהיו מדהימות בשביל משהו ששווה פחות מ-1000.

וגיטרה כזו רק מיד שניה כשאתה הולך עם מבין עניין.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אני דווקא הייתי משקיע עוד טיפה ואני אסביר למה.

גיטרה שמתחילים ללמוד איתה אמורה להיות ממש נוחה , אחרת קשה מאד להסתגל וזה ממש מתיש.

הקלאסית הראשונה שלי הייתה של אלגרנטי עבודת יד (היא עלתה אז איזה 1000 ש"ח משומשת) היה לה אקשן נמוך וממש ממש נוחה.

החשמלית הראשונה הייתה PS3 של JACKSON ומאז התמכרתי ! היא הייתה כלכך נוחה ועם צליל מדהים! היא עלתה איזה 1000 ש"ח והיא נשארה אצלי מלא זמן!!! אפילו הרכבתי עליה פיקאפים של דימרזיו וסימור.

מכרתי אותה בצער רב לחבר שעד היום לא מוכן להחליך אותה באחרת.

כל הסיפור הזה בא להגיד שאולי פשוט גש תשקיע בגיטרה קצת יותר טובה זה יגרום לך רק להנות ולהתקדם יותר.

אני עדיין מתגעגע ל PS3 הזאת... למרות שכבר יש לי DINKY אמרקאית וגם CHARVEL אמרקאית.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מי אמר שסקוואיר זה חרא?

לי היו, או שעדיין יש כמה סקוואיירים 82-83 עם ראש גדול. יש להם צליל מדהים והם מחזיקות כיוון מעולה.

קו---------------------------------------

פורסם

אתה מדבר כנראה על סקוואיר יפנית...

בקשר לג'קסון - בתור גיטרה ראשונה היא סיכון די גדול, כיוון שקלין סביר אפילו אין לה, לעומת דיסטרושיין רוצח.

• תוכן חדש...