Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ בחום שתלך למרום, או כל חנות טובה אחרת ותנסה את הגיטרה...

אם ניסית ללמוד אקוסטית - כמה דברים בסיסיים אתה יודע.

לך, תראה איך זה מרגיש.

לא משנה כמה בא לך חשמלית, אם תלך רק על עניין המחיר - גם היא תשכב בצד - אחרי שרכשת גיטרה גרועה עם קלין צורם ודיסטורשן מזעזע.

אתה חייב לקנות מגבר, אבל כל 15W של חברה מוכרת יהיה טוב.

מצטרף להמלצה על משומשות - יש מציאות מצויינות.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

זאת הבעייה, שאני מתכנן לקנות מיד שנייה ולא כל מה שמוצע למחירה באתרים נמצא גם על המדפים בחנויות...

בינתיים מצאתי IBENZ GIO במחיר שמתאים לי וגם סקוויר אחת, ולכן אני מבקש חו"ד מאנשים שיש ללהם נסיון עם הגיטרות הנ"ל ויוכלו להביע דיעה עליהן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

עזוב את ה-GIO...בכלל איבנז פשוטות הן פשוט גרועות, בלשון המטה.

הייתה לי RG570EX והיא הייתה מדהימה, אבל היא לא בתקציב שלך.

תשמע לי, רק סקוויר להתחלה.

פורסם

או אפיפון...

אם תמצא אחת שמורה.

לכזו תצטרך מגבר טוב יותר מ15W סטנדרטי, אבל היא נותנת סאונד בלוזי לא רע בכלל.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

sorry about the hitalkut..

if I want to start learning to play too, only on an acoustic guitar, any recommendations up to 500 shekels more or less?

thanks,

amos

for 500 shekels its a good guitar if it not falling apart.

קו---------------------------------------

פורסם

im having computer problems, i can read hebrew but not write... so feel free to use the holy language

anyways,

this surprises me because as i said im not looking for an electric guitar.. is 500 shekels really that low for an acoustic one?

i dont mind getting a used guitar. and it doesnt have to be anything special, just as long as it sounds decent and is sort of comfortable to play..

amos

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תוכן חדש...