Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם,אני פאר כהן בן 18 מבת ים - חדש פה.

אז ככה בבעלותי נמצאת סיאט איביזה Clxi מודל 94 מנוע 1400

אתמול לא הצלחתי להניע אותה,זאת אומרת יש סטרטר חזק ובריא אבל אין הצתה ממשית והרכב לא מגיע למצב של נסיעה או הנעה מלאה.

דלק לא חסר,מצבר חדש,מים ושמן תקין,מה שהביא אותי למסקנה שאולי הבעיה היא אלקטרונית כי חשמלאות הרי זו המחלה של כל הסיאטים.

חשמלאי בא אליי לבדוק את הרכב ואמר שהוא בטוח ב-99% שזה מנוע צעדים ויש בעיה כי לא מגיע דלק או משהו כזה אני לא הכי מתמצא האמת במכונאות רכב. (נהג חדש-כולה 4 חודשים של רישיון)

בקיצור רציתי לדעת מה עושים איך מטפלים בזה,בינתיים האוטו מושבת כבר יומיים.

מה עושים,כמה עולה להחליף אם צריך,יש לכם אולי מוסך שמטפל בזה אמין ולא יקר מדי? או שאולי יש לכם כיוון אחר של בעיה כי למרות הכל זה לא בטוח שזו הבעיה הוא אמר 99 אחוז..

ואם ישנם עוד דברים שאני אמור לדעת אנא יידעו אותי...

תודה ויום טוב,פאר!

פורסם

יתקן אותי צביקה אם אני טועה:wink:

אבל מנוע צעדים אחראי רק על יצוב סל"ד סרק,כלומר אפשר להניע עם גז - בלי גז הרכב יכבה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

ניסיתי להניע עם גז לא עוזר..

מישהו שנחלץ לעזרתי ניסה לשפוך כמה טיפות על הקבורטור אם אני לא טועה זה היה והאוטו הניע לשנייה כאילו עמד להידלק אך כבה שוב..

ניסינו לתת מכות על הסטרטר אולי נתקעו הפחמים (או משהו כזה..) ניסנו לתת מאחורה על הטנק דלק מכות לשחרר סתימה או משהו לנענע את האוטו..הכל עלה בתוהו וכל הניסיונות כשלו..

פורסם

תבדוק משאבת דלק,נתק צינור דלק,סובב סוויץ-אם לא זורם דלק מהצינור אז תן למשאבה עצמה מתח ישיר:

1.עובדת-נישרף הפיוז האחראי לפעולתה.

2.לא עובדת.סביר להניח שזו משאבה תפוסה ובלויה שהגיע זמנה להחליף.

כמו כן,בדוק את תקינות מערכת ההצתה שלך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ארם יש לך בטוח גרירה (ואולי גם אין ביטוח גרירה), אז כדאי לך לגרור המכונית אל חבר הפורום רון שמנהל מוסך המתמחה במכוניות פולקסווגן, אאודי וסיאט:

"מוסך רון" שברח' המסגר 31 ת"א, טל' 03-5373204.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
יתקן אותי צביקה אם אני טועה:wink:

אבל מנוע צעדים אחראי רק על יצוב סל"ד סרק,כלומר אפשר להניע עם גז - בלי גז הרכב יכבה

אלעד

אלעד אתה אכן צודק.

רכב זה סובל מבעיות חשמל /הצתה כרוניות= סליל הצתה והמודול צמוד אליו, חוטי הצתה לא מקוריים הגורמים להתנגדות גבועה ומקצרים את חיי סליל ההצתה והמודול, ומצתים שלא מוחלפים בזמן היוצרים בעייה דומה.

הקשב לעצתו של רפי לין, וגרור את הרכב למוסך של רון אוחנה חבר הפורום בעל מוסך רון, ותקבל אבחון מדוייק שרות מעולה, ועבודה מקצועית, חזור לפורום, לשם עדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה רבה על העזרה,אני אכן אפנה ככה הנראה למוסך רון שהצעתם לי.

אז ככל הנראה הבעיה היא באמת משאבת דלק.

ד"א כמה עולה להחליף משאבת דלק (כמה עולה חדשה וכמה משומשת או מפירוק) ועם העבודה והכל סתם כדי לדעת טווח מחירים פות או יותר..לאמוד את הנזק:)

תודה..

פורסם

על סמך מה החלטת שהבעייה במשאבת הדלק שהיא חשמלית?

משאבת דלק מרכיבים רק חדשה, אם כי ניתן להרכיב תחליפית ולא מקורית, כשהבדל המחיר קטן, אך לא מומלץ על משאבה,

משומשת או מפירוק.

ההמלצה על טיפול במוסך רון בעינה עומדת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• ספונסר פורום
פורסם

קודם כל תודה לחברים על הפרגון .

איביזה 1.4מנוע ABD ,התיאור שאתה נותן מאד מבולבל ולא ניתן להסיק ממנו שום כוון ממשי ,בגדול אם יש רעש של התנעה

(של המתנע )וכאשר הזרמת מעט בנזין אל סעפת היניקה הרכב הניע מעט ונכבה ,אז ניתן להניח שיש

לך בעיה או באספקת הדלק למנוע (תיתכן בעיה במש או בפיקוד שלה)או שכמות הדלק שהמחשב קובע

לזמן ההתנעה קטנה מידיי (בעיה בחיישן טמפ)אלו הם הבעיות האופיניות לרכב הזה שמוכר כרכב

מאד אמין ולא כפי שאתה חושב .

כמובן שזה גם יכול להיות איזה אימובילייזר ענתיקה שזרוק לך על הצמת חוטים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
ניסיתי להניע עם גז לא עוזר..

מישהו שנחלץ לעזרתי ניסה לשפוך כמה טיפות על הקבורטור אם אני לא טועה זה היה והאוטו הניע לשנייה כאילו עמד להידלק אך כבה שוב..

ד"א אין לך קרבורטור

יש לך הזרקה וזה גם פירוש ה-I בשם הדגם - הפרפר שנראה כמו קרבורטור זה בית המצערת שמעליו המזרק (חד נקודתי)

ולקרבורטור אין מנוע צעדים יש לו דיזת סרק

סתם שתדע:mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

"מוסך רון"..אני מתנצל שוב על ההסבר המבולבל והלא ברור פשוט אני לא מתמצא כל כך ורשמתי מה שאני יודע ומה ששמעתי פחות או יותר אם תשאלו אותי יותר שאלות מכוונות או מצביעות ושאלות ספציפיות אני יוכל לענות ביותר דיוק..

ולאחרון שהגיב..כן אנמי יודע זה הזרקה לא קרבורטור פשוט לא ידעתי איך לקרוא ל"דבר" הזה שהוא טיפטף עליו מעט דלק כדי שיניע זה היה נראה לי הכי קרוב למילה קרבורטור...:)

תודה לילה טוב..אם מישהו יכול להוסיף משהו בעניין,כל דבר זה יהיה נחמד.

• תוכן חדש...