Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי לא להגיב, אבל אני אגיב בכל זאת.

1. אין, אבל פשוט אין סיכוי לבודד ("לאטום") אוטו שלם, קטן ככל שיהיה, ביום אחד.

ניקה עם סמרטוט ושואב? ככה לא מנקים. כמו ש speedman אמר יש ברכב ים ג'יפה ורק עבודה קשה עם מים והרבה ספירט כחול \ אלכוהול \ אצטון \ ווטאבר יצליחו להוציא. כל זמן שיש עוד איזשהם משקעים דבוקים לפח העבודה לא שווה שום דבר.רציתי מאוד לשאול /לברר על זה ולכן גם שאלתי מי המתקין , אבל אתה עשית את זה . וטוב שאמרת

איתמר (שמכיר כל בורג באוטו שלו ולקחו לו 5 ימים לבודד את הרכב) .

איתמר לך אין מה לדבר, אתה פדנט מצוי שאחרי זה החליט שהוא מתאכזב:lol: אז זה לא הוכחה לכלום .:lol: למרות שכול מילה שלך בסלע

בברכה יהודה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקשיב יהודה,

מהניסיון שלי לא מפורום ולא ממישהו שרשם באיזה אתר בחו"ל.

כאשר שמעתי מידים שמותקנים גבוה( פורד פוקוס שלי, פורד מונדיאו), התוצאה היתה טובה בהרבה , מאשר מידים שנמצאים בתחתית הדלת, במיקום המקורי.

הצליל היה יותר פתוח יותר גבוה, והאמת?! אני לא יודע להגדיר במושגים, למה זה נשמע יותר טוב. זה פשוט ככה.

כאשר המיד יושב למטה במיקומים המקוריים ברכבים המיד נשמע אטום משהו, ביחד לאותו המיד במיקום גבוה יותר.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אמיר אתה צודק במיליון אחוז. גם אני לפי הניסיון שלי, כאשר המידים שלי היו במיקום המקורי ברכב, הם נשמעו על הפנים. ממש ככה. כשעשיתי את הבניות, פתאום הם קמו לתחייה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
תקשיב יהודה,

מהניסיון שלי לא מפורום ולא ממישהו שרשם באיזה אתר בחו"ל . יש בעיה קטנה אחת עם מה שאתה אומר , והיא שכאן בארץ לא לומדים אקוסטיקה ואיך האוזן עובדת , שם כן . אז אם בא לי מישהו שמסביר בדיוק איך האוזן עובדת , ואני בודק את זה בהמון מקורות , אזי כנראה שהוא צודק .

כאשר שמעתי מידים שמותקנים גבוה( פורד פוקוס שלי, פורד מונדיאו), התוצאה היתה טובה בהרבה , מאשר מידים שנמצאים בתחתית הדלת, במיקום המקורי.

הצליל היה יותר פתוח יותר גבוה, והאמת?! אני לא יודע להגדיר במושגים, למה זה נשמע יותר טוב. זה פשוט ככה.

כאשר המיד יושב למטה במיקומים המקוריים ברכבים המיד נשמע אטום משהו, ביחד לאותו המיד במיקום גבוה יותר.האם יכול להיות שמדובר במשהו שמסתיר אותו , או שיש בעיה אחרת

אמיר

אני מבטיח לך שלא אדבר על זה עד שאנסה את זה בעצמי , אומנם ברכב שלי המקום הוא למטה אבל אני אשיג מישהו שיבנה לי פודים שמתאימים לדרייבר שלי , ואנסה בעצמי (זה יקח זמן אבל אז כולנו נהיה חכמים גם מנסיון ).

אבל זה מוזר מאוד מה שאתם מתארים .

כי משהו משונה קורה כאן , כאן בארץ יודעים על סאונד (בייתי ומוטורי) כמו שאני יודע על ההוטנטוטים באפריקה , אבל כאן יש דיעות ששונות לחלוטין גם ממקצועני SQ בחו"ל (וגם שיווק ויראלי שאוגי דיבר עליו עדיין לא מסביר את זה ) וגם שונה מהשוואות המקובלות בעולם לגבי הגבת האוזן האנושית . אז או שכאן האוזן שונה או שזה פסיכואקוסטי.

ותאמין לי יש לי שני חברים שהלכו ללמוד סאונד באנגליה (שם זה קורס אוניברסיטאי , וממה ששמעתי מהם זה תואר כמו בי איי ), וזה מוזר לי מאוד .

אבל איך אומרים כשהעסק שלי יגמר אנסה ואדווח

בברכה יהודה

פורסם

קיק פאנלים זהו רעיון טוב למי שיש לו בעיה עם המיקום המקורי ברכב, כאשר המיד נמצא בתחתית הדלת, ואתה בונה לו קיק פאנל עם זוית אליך ברור שהוא ישמע טוב מאוד!.

אבל, כאשר מדברים על מיקום מידים במקומות מקוריים של הרכב, ככל שהמיד גבוה יותר הוא ישמע יותר טוב.

הקיק פאנל בעצם מפנה את המידים ישר אליך, מכיוון שסביר להניח שבמיקומם המקורים הם פונים או לריצפה, או לדאש( החלק התחתון כמובן), או פשוט לרגליים, הקיק פאנל מתקן את זה ומפנה אותם לאוזן שלך פחות או יותר.

ככל שהמיד יותר גבוה, הוא יותר קרוב לאוזניים שלך, והזוית שהוא מופנה אליה ביחס לאוזן שלך קטנה יותר לכן אתה תשמע אותו יותר טוב מאשר מיד שקבור למטה בדלת.

ד"א אני לא אומר שקיק פאנל לא נשמע טוב כשהוא בנוי כמו שצריך, הוא אפילו יכול להשמע יותר טוב מאשר מיד שמותקן גבוה.

אבל קח את המיד שמותקן גבוה, ותן לו זוית כלפיך, תשמע עוד יותר טוב.

לפחות זאת התיאוריה שלי.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

היום יצא לי לשמוע כמה סגנונות מוסיקה סתם לבדוק עוד לפני כיוון ועם אלטרנטור תקול,

פשוט תענוג שהמיד מכוון אליך אתה מרגיש כאילו הזמר שר לך באוזן.

ומחר האלטרנטור יוצא מהתיקון חבל שאי אפשר לשים אלטרנטור מחוזק בגלל המיקום שלו וגם ליפוף של סלילים הוא בעייתי בגלל הצורה שלו.

אבל נקווה שזה יספיק לי, למישהו יש אולי רעיון איך לחזק את מערכת החשמל באוטו מבלי לשים אלטרנטור מחוזק?

אני יודע שנושא הקבל נטחן אבל זה לא ישמור על חייו של האלטרנטור?

לגבי האיטום איתמר אני לא יודע אם התנסת בסקנד סקין אבל החומר הזה נדבק לכל דבר ואין שום מצב שתצליח להוריד יריעה ברגע שהנחת אותה עוד לפני שלב הגלגלת,

אני נצמדתי למתקין בכל שלב בהתקנה ישבתי לו כמו סכיון על הצוור לראות שהכל כמו שצריך ואם משהו לא ישב כמו שצריך אני לקחתי תגלגלת והעברתי בעצמי(לא שזה קרה יותר מידי אבל אני פדנט יחסית)

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

גם את הדיינאמאט אין סיכוי להוריד אחרי שהודבק.

הקטע הוא לא בעניין הלהוריד את היריעות

אלא בעניין ההצמדה שלו לפח על מנת להקנות לפח קצת יותר מאסה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה הולך להדביק את הסקנד סקין על הצד החיצוני?

לא מדביקים בתוך הדלת בצד הפנימי פנימי ופנימי חיצוני? שזה כולל את התענוג של להשחיל את הידיים בפתחים הקטנים והחדים שבדלת?

ב106 אלה פתחים ממש קטנים וזה מה שהרתיע אותי מלנסות.

אז מה אתם אומרים סתם ככה מבחוץ זה גם טוב?

פורסם
לא היה צריך החומר נדבק כמו פלסטלינה רק גלגלת וזהו.

ניקו עם שואב וסמרטוט

לא מבין למה פעלת בצורה הזו,

גם בסרטון של דיינמאט / ת'רד של איתמר / היגיון בסיסי ,

כולם מובילים לנק' שצריך לנקות עם מסיר שומנים .

שאבת אבק , ניקית עם סמרטוט , לא יכולת לנקות עם כוהל ?!

ZZR

פורסם

איזה בעית טעינה יש לך?

גם לי היה נכבה המגבר כשהאוטו היה מונע, כנראה עקב בעית טעינה.

החליפו לי מצבר ושלוש פעמים אלטרנטור חיזקתי את כל הארקות והאוטו נבדק ב3 מוסכים שונים, הכל נראה תקין אך בכל זאת כאשר האוטו היה מונע המגבר היה נכנס לפרוטקשן החליפו את המגבר למגבר חדש מאותו הסוג ולא פתר את הבעיה, לבסוף (לאחר יאוש) החלפתי את המגבר למגבר מדגם אחר והכל נראה תקין.

פורסם
איזה בעית טעינה יש לך?

גם לי היה נכבה המגבר כשהאוטו היה מונע, כנראה עקב בעית טעינה.

החליפו לי מצבר ושלוש פעמים אלטרנטור חיזקתי את כל הארקות והאוטו נבדק ב3 מוסכים שונים, הכל נראה תקין אך בכל זאת כאשר האוטו היה מונע המגבר היה נכנס לפרוטקשן החליפו את המגבר למגבר חדש מאותו הסוג ולא פתר את הבעיה, לבסוף (לאחר יאוש) החלפתי את המגבר למגבר מדגם אחר והכל נראה תקין.

אין בעיות ברכיבים של האודיו והמערכת פועלת חייה ובועטת רק שלפעמים יש נפילות מתח ואז זה נכבה לשניה ונדלק למשל במצב עמידה זה יכול לקרות

הבעיות טעינה היו קיימות גם בלי המערכת הטעינה שלו על 12.2 המצב מונע במקום על 14.4

היום פתחו את האלטרנטור ודיודה אחת פרוצה נקווה שמחר העניין יסודר יורכב ויחזור למצב נורמלי

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם
קיק פאנלים זהו רעיון טוב למי שיש לו בעיה עם המיקום המקורי ברכב, כאשר המיד נמצא בתחתית הדלת, ואתה בונה לו קיק פאנל עם זוית אליך ברור שהוא ישמע טוב מאוד!.לא בונים קיקפאנל כדי שיהיה מכוון אליך , את זה עושים בבניה בדלת גם , הרעיון של קיקפאנל הוא להרחיק את המיד ממך כמה שיותר , ע"מ ליצור במה טובה יותר

אבל, כאשר מדברים על מיקום מידים במקומות מקוריים של הרכב, ככל שהמיד גבוה יותר הוא ישמע יותר טוב.ראה הערתי הקודמת

הקיק פאנל בעצם מפנה את המידים ישר אליך, מכיוון שסביר להניח שבמיקומם המקורים הם פונים או לריצפה, או לדאש( החלק התחתון כמובן), או פשוט לרגליים,אם זה המצב פשוט עושים בניה בדלת שמכוונת ארת זה אליך , ואז יש לך גם את האופציה להשתמש במידים שאינם עובדים עם כול הנפח של הדלת (מי דיבר על סקאןספיק) הקיק פאנל מתקן את זה ומפנה אותם לאוזן שלך פחות או יותר.

ככל שהמיד יותר גבוה, הוא יותר קרוב לאוזניים שלך, והזוית שהוא מופנה אליה ביחס לאוזן שלך קטנה יותר לכן אתה תשמע אותו

לפחות זאת התיאוריה שלי.

אמיר

הבעיה היא שזו התיאוריה של רוב המתקינים בישראל ושל כול אלו שנקראים "מקצוענים" אבל זו לא הייתה הכוונה בכלל , אני מקווה שהבנת ממה שעניתי אבל אם לא נשאיר את זה ככה. לפחות עד שאני אעשה את התכנון למכונית שלי (את הביצוע אשאיר למקצוען ), ואז נדבר

בברכה יהודה

• תוכן חדש...